Persberichten

Amazon kondigt Lente Deals aan

Amazon kondigt Lente Deals aan

Van 27 maart vanaf 18:00 uur tot en met 29 maart zijn er duizenden aanbiedingen met fantastische kortingen te vinden op Amazon.nl

22.03.2024 Amazon kondigt Lente Deals aan

22/03/2023 | Amsterdam

De Lente Deals bieden tot 40% korting op onder meer Philips, Bose en Maxi-cosi.

Amazon heeft tijdens de Lente Deals gedurende twee dagen geweldige aanbiedingen op veel producten, waardoor klanten de echte lentekriebels krijgen.

Deze voorjaarsuitverkoop begint om 18:00 uur op 27 maart en loopt door tot woensdagavond 29 maart 23:59 uur. Met duizenden aanbieding in verschillende categorieën, waaronder elektronica, huis&tuin en speelgoed, kunnen klanten de meest fantastische producten kopen.

"We zijn enthousiast om onze klanten de kans te geven flink te besparen met deals op duizenden items in elke categorie", aldus Roeland Donker, Country Manager Nederland. "Hoewel we het hele jaar door lage prijzen bieden, bieden de Lente Deals vooral veel speciale deals, besparingen op must-have voorjaarsartikelen, waaronder producten van merken zoals Oral B, Gardena, Robijn en Sony".

Hoe vind je de beste deal

Klanten kunnen vanaf vandaag naar amazon.nl/springsale gaan voor de beste tips om de juiste deals te vinden:

Watch A Deal : Dit is de gemakkelijkste manier om alle Lightning Deals te bekijken, te volgen en te shoppen, en je kan de deal-alerts van de site en in de Amazon-app ontvangen.

Deal Alerts: Shoppers kunnen zich aanmelden om deal alert meldingen te ontvangen van hun meest recente Amazon.nl zoekopdrachten op de site en in de app.

Verlanglijstje : Voeg items toe aan je verlanglijstje en ontvang meldingen als je topkeuze is opgenomen in de Lente Deals.

Ga voor meer informatie over de Lente Deals naar amazon.nl/springsale of @amazonnl op Instagram.