Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/ Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. nl Copyright 2022 Amazon.nl Mon, 23 May 2022 12:44:59 CEST Mon, 23 May 2022 12:44:59 CEST Magnolia CMS Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/docroot/images/logos/logo_rss_nl.png https://amazon-pers.nl/ 144 20 Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20-04-2022-Anna-Status/ Prime Video presenteert trailer ANNA: STATUS https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20-04-2022-Anna-Status/ De Nederlandse Amazon Original docu-serie volgt de Iraans-Nederlandse ondernemer Anna Nooshin tijdens haar reis om te achterhalen waarom zij soms moeite heeft echt geluk te voelen. De vierdelige serie gaat op 29 april exclusief op Prime Video in première. ANNA: STATUS is een openhartige en onthullende 4-delige documentaireserie over Anna Nooshin, één van de bekendste vrouwelijke social media persoonlijkheden van Nederland.

Dit verrassende, rauwe en indringende portret over Anna Nooshin, onthult de verborgen werkelijkheid achter een publiek figuur die mensen denken te kennen, maar die zich nog nooit zo kwetsbaar heeft laten portretteren. De serie biedt een bijzondere mix van de verschillende aspecten in Anna's leven: glamour versus mentaal welzijn, welvaart versus jeugd als vluchteling, een warm gezin versus huiselijk geweld - om de werkelijkheid te laten zien achter de veelzijdige vrouw die Anna nu is.

"Hoewel ik de afgelopen tien jaar zoveel moois heb kunnen maken in de media en in de online wereld, heb ik er altijd moeite mee gehad om mezelf kwetsbaar op te stellen. Nooit eerder maakte ik iets dat zo intiem is geweest als deze documentaire. Maandenlang heeft de camera alles mogen vastleggen en heb ik geprobeerd zo volledig mogelijk mijn verhaal te delen. Ik hoop hiermee te kunnen laten zien dat het oké is om zoekende te zijn. Ik hoop kijkers kennis te laten maken met mijn cultuur en vooral ook met mijn familie, die ik zo koester en die me zo hebben gevormd. Maar bovenal hoop ik dat kleine Anna’s die dit zien zich realiseren dat je soms heel vaak moet vallen, maar dat het echte verlies hem pas zit in het moment dat je besluit op te geven.”

De vierdelige Amazon Original docu-serie gaat vrijdag 29 april in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. ANNA: STATUS wordt geproduceerd door Fabiola en is geregisseerd door Niki Padidar. 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-11-Bas-Smit-lanceert-eigen-webstore-op-Amazon.nl/ Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-11-Bas-Smit-lanceert-eigen-webstore-op-Amazon.nl/ Vandaag lanceert Bas Smit een eigen webstore op Amazon.nl. In de winkel zijn, naast producten van zijn eigen online warenhuis Smit&Co, ook een door Bas geselecteerde collectie van producten uit het assortiment van Amazon.nl te vinden in categorieën zoals huis en tuin, sport en bewegen, speelgoed en spellen en Gadgets. Door de samenwerking kan Bas Smit zijn eigen Smit&Co store aan een internationaal publiek presenteren. Dit is natuurlijk onwijs gaaf. Via Amazon ben ik in staat mijn eigen producten van Smit&Co supersnel aan te bieden aan een miljoenenpubliek in binnen en buitenland. Dat geldt niet alleen voor mij. Ze zorgen voor de traffic en het bereik voor elke ondernemer in Nederland, groot of klein, die iets te verkopen heeft" aldus Bas Smit. "Daarnaast ben ik echt verrast over de breedte van het aanbod op Amazon en heb ik mijn winkel op amazon.nl aangevuld met een selectie van mijn favoriete producten in ons dagelijks leven om dat te laten zien."

“Wij zijn heel erg enthousiast over de samenwerking met Bas” zegt Roeland Donker Country Manager Amazon Benelux. “De samenwerking met Bas past perfect in de doelstelling van Amazon om een breed platform te bieden aan veel kleine Nederlandse ondernemers die via Amazon.nl een groot publiek kunnen bereiken. Op dit moment verkopen al ruim 6.000 Nederlandse bedrijven hun producten via Amazon.nl”.

Bas Smit en Amazon

“Ik heb twee jaar achter Amazon aangezeten om de samenwerking op te zetten. E-commerce, ondernemen, content en charity zijn drie hele belangrijke pijlers in mijn leven. In mijn samenwerking met Amazon zijn deze aspecten allemaal verweven en daar ben ik super trots op. Afgelopen december hebben we bijvoorbeeld een geweldige actie voor het Prinses Maximá Centrum gedaan. Maar dat ik voor Amazon dingen met andere ondernemers ga doen, dat is ook zeker. Ik doe al heel lang niet anders, zet samen met andere ondernemers nieuwe bedrijven op of help (jonge) ondernemers als klankbord of tussenpersoon. De stappen die je daarin zet, kunnen wellicht ook weer interessant zijn voor content op Prime Video.”

Link naar de Bas Smit store

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-04-Amazon-Launchpad-Innovation-Awards/ Tweede Editie Amazon Launchpad Innovation Awards investeert in Europese Ondernemers https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-04-Amazon-Launchpad-Innovation-Awards/ Amazon ondersteunt Nederlandse ondernemers die vernieuwende producten maken - innovators maken kans op een grote prijs van 100.000 euro. Meer dan 1.500 bedrijven uit 30 landen deden in 2021 mee aan deze competitie, met producten variërend van speelgoed tot levensmiddelen, gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten. Amazon kondigt vandaag de start aan van de tweede Amazon Launchpad Innovation Awards. Na de succesvolle editie van 2021, waarbij meer dan 1.500 startups uit 30 Europese landen zich hebben ingeschreven, ondersteunt Amazon dit jaar wederom innovatieve Europese startups. Zij krijgen de kans om de grote prijs van €100.000 te winnen, plus  een jaar gratis toegang tot Amazon Launchpad en uitgelichte aanbiedingen in de Amazon Launchpad store.

Deze open Europese competitie telde vorig jaar meer dan 50 inzendingen van Nederlandse startups. Een jury van deskundigen selecteerde uit alle Europese aanmeldingen, 50 ondernemers met innovatieve producten - waaronder vier Nederlandse startups. De Nederlandse deelnemers Kumasi Drinks (duurzaam fruitsap uit de cacaovrucht) en Stoov (duurzame warmtekussens) drongen door tot de finale.

'We zijn vereerd door het enorme aantal producten en startups dat vorig jaar aan deze competitie deelnam, en we zijn dan ook heel enthousiast om de tweede editie van de Amazon Launchpad Innovation Awards aan te kondigen', aldus Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe. 'Sinds de lancering heeft Amazon Launchpad meer dan 2.200 startups in Europa ondersteund, en met deze awards blijven wij onze commitment benadrukken. Hiermee helpen wij veelbelovende merken die de toekomst zullen gaan vormgeven met nieuwe innovatieve producten waar onze klanten blij van worden'.

Alle Europese startups, die fysieke producten verkopen aan consumenten, kunnen zich tot 29 mei inschrijven. De inzendingen worden individueel beoordeeld door een jury, die daarna ook de uiteindelijke winnaar zal kiezen. De winnaar krijgt een jaar gratis toegang tot Amazon Launchpad, marketingondersteuning en een geldprijs van 100.000 euro. Startups die willen deelnemen aan de competitie moeten eigenaar zijn van het merk, geregistreerd staan in de Europese Unie, (of het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland), minder dan 250 werknemers in dienst hebben en minder dan 50 miljoen euro jaarlijkse omzet hebben. De jury bestaat uit drie experts uit de sector: Andy Fishburn, Managing Director Virgin Start-up, Jamie Siminoff, CEO van Ring, en Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe. Zij zullen producten selecteren op basis van hun esthetiek, design, originaliteit en onderscheidendheid, maar ook sociale, ecologische en economische duurzaamheidsaspecten worden als beoordelingscriteria gehanteerd.

Voor meer informatie over de Amazon Launchpad Innovation Awards, ga naar https://sell.amazon.nl/programmas/launchpad/innovation-awards?ld=MPNLALPLGN22_ALIA

Amazon Launchpad

Amazon Launchpad werd in 2015 geïntroduceerd en is nu beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Nederland. Buiten Europa ook in de VS, Canada, Mexico, India en Australië. Amazon Launchpad ondersteunde de lancering van 2.200 startups in Europa. Inmiddels zijn er meer dan 18.000 producten beschikbaar op Amazon.nl in meer dan 30 categorieën, zoals meubels, elektronica, fashion en beauty. De afgelopen jaren werkte Amazon Launchpad samen met meer dan 200 vooraanstaande Venture Capital-bedrijven, startup versnellers en crowd-funding platforms om startups te helpen hun producten te lanceren.

Voor meer informatie over de Amazon Launchpad Innovation Awards, ga naar https://sell.amazon.nl/programmas/launchpad/innovation-awards?ld=MPNLALPLGN22_ALIA

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon-blog/23-03.2022-Amazon-lanceert-hub-Slowakije/ Amazon lanceert hub voor humanitaire hulp in Slowakije https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon-blog/23-03.2022-Amazon-lanceert-hub-Slowakije/ De nieuwe humanitaire hub van Amazon, gebouwd in slechts 10 dagen, ondersteunt hulporganisaties om Oekraïense vluchtelingen sneller te helpen. Amazon teams van over de hele wereld hebben in slechts 10 dagen tijd een magazijn van 5000 m² in Oost-Europa, dat eerder werd gebruikt voor customer fulfillment, omgebouwd tot een nieuw humanitair hulpcentrum dat helpt om broodnodige goederen naar Oekraïense vluchtelingen te krijgen. Dit is de grootste logistieke hub die Amazon ooit heeft opgezet. Door gebruik te maken van de bredere infrastructuur, innovatieve technologieën en het wereldwijde logistieke netwerk van ons bedrijf brengt het snel en efficiënt essentiële goederen bij organisaties in de frontlinie.

Nu het hulpcentrum operationeel is, bezorgt een Europees netwerk van Amazon fulfilment centra meer dan 4 miljoen essentiële hulpgoederen die zijn gedoneerd door zowel Amazon en zijn klanten - waaronder materiaal voor onderdak, hygiëneproducten, dekens en kleding. Uitgaand van de behoefte van vluchtelingen inventariseren de teams van Amazon welke hulpmiddelen we direct kunnen doneren, schaffen we eventueel ontbrekende artikelen aan en verzamelen, verpakken en verzenden alle artikelen die hulporganisaties nodig hebben om hun levensreddende werk te doen. Klanten binnen Europa kunnen een donatie doen om deze actie te ondersteunen via speciale wensenlijsten in onze Europese online winkels.

Zodra deze essentiële goederen aankomen binnen Amazon’s Europese netwerk, verzendt het Amazon Transportation Service-team alles naar het nieuwe hulpcentrum in Slowakije dat volledig is ingericht voor noodhulp. Vervolgens worden alle gedoneerde hulpmiddelen uitgedeeld aan ontheemde vluchtelingen in samenwerking met hulporganisaties zoals Save The Children, het Internationale Comité van het Rode Kruis en Red Crescent Societies. De strategische locatie van het hulpcentrum in Slowakije zorgt voor een flink versnelde doorvoer van hulpmiddelen door Polen, Hongarije, Slowakije, Roemenië, Moldavië en Tsjechië, zodat Oekraïnse kinderen en gezinnen in nood direct kunnen worden geholpen.

De lancering van dit hulpcentrum in minder dan 10 dagen was een enorme teamprestatie, en het is geweldig om te zien dat belangrijke hulpmiddelen de mensen die het nodig hebben snel bereiken. We zijn onze klanten dankbaar voor hun vrijgevigheid en onze teams en onze partners dat ze zo snel en toegewijd aan de slag zijn gegaan om vluchtelingen op dit cruciale moment te helpen. We weten dat deze hulp een langetermijn inspanning zal zijn. Als je meer wilt weten of ondersteuning wilt bieden, kun je dat doen door de ‘Wish Lists’ van Amazon Duitsland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. In Nederland vragen we klanten vrijblijvend een donatie te doen aan de samenwerkende hulporganisaties via de website van Giro555, waarnaar we via een speciale pagina op amazon.nl doorverwijzen. Ga voor meer informatie naar www.aboutamazon.com.

 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-03-2022-The-Boys-S3/ The Boys are back! Kijk hier naar de adembenemende teaser van seizoen drie https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-03-2022-The-Boys-S3/ De Emmy-genomineerde dramaserie van Amazon Studios en Sony Pictures Television keert 3 juni terug naar Prime Video Prime Video onthulde de eerste teaser van het langverwachte derde seizoen van het Emmy-genomineerde drama The Boys tijdens hun panel op South by Southwest (SXSW). Tijdens het panel - geleid door Christian Slater, die de stem speelt van een personage in de geanimeerde anthologie serie The Boys Presents: Diabolical, onthulden de leden van de cast en showrunner Eric Kripke details over de volgende aflevering van de fan-favoriete superheldenserie.

De teaser toont enkele van de echt duivelse momenten die je te wachten staan, en biedt een blik op alle fan-favoriete personages en nieuwe gezichten van het komende seizoen van The Boys. De teaser is ook afgestemd op het nummer "Bones", de eerste nieuwe muziek van de Grammy-winnende band Imagine Dragons' aankomende release Mercury - Act 2 (KIDinaKORNER/Interscope Records).

De serie zal debuteren op Prime Video met drie afleveringen op vrijdag 3 juni. Nieuwe afleveringen zullen elke daaropvolgende vrijdag beschikbaar zijn, tot aan de seizoensfinale op 8 juli. De acht afleveringen van het seizoen zullen wereldwijd exclusief worden gestreamd op Prime Video. 

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

In seizoen drie van The Boys spelen Karl UrbanJack QuaidAntony StarrErin MoriartyDominique McElligottJessie T. UsherLaz AlonsoChace CrawfordTomer CaponKaren FukuharaNathan MitchellColby MinifieClaudia Doumit, en Jensen Ackles de hoofdrollen.

The Boys is gebaseerd op The New York Times best-selling comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook dienen als uitvoerend producenten, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric KripkeSeth RogenEvan GoldbergJames WeaverNeal H. MoritzPavun ShettyPhil SgricciaCraig RosenbergKen F. LevinJason NetterPaul GrellongDavid ReedMeredith Glynn, en Michaela Starr dienen ook als uitvoerende producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios, met Kripke Enterprises, Original Film, en Point Grey Pictures.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/17.02.2022-Amazon-Print-on-Demand/ Amazon.nl introduceert Print on Demand service voor boeken https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/17.02.2022-Amazon-Print-on-Demand/ Auteurs kunnen nu zelf paperback- en hardcoverboeken publiceren en zo miljoenen lezers via Amazon bereiken. Amazon.nl introduceert vandaag Print on Demand voor boeken in Nederland. De nieuwe printservice stelt onafhankelijke auteurs in staat om naast eBooks, die via Amazon's Kindle Direct Publishing worden aangeboden, ook hardcover- en paperbackboeken aan te bieden om zo miljoenen lezers op Amazon te bereiken. Nadat de auteur via KDP heeft gepubliceerd, zijn de titels beschikbaar voor klanten op Amazon.nl en de wereldwijde websites. Fysieke KDP-boeken worden door Amazon gedrukt nadat een klant een bestelling heeft geplaatst.

Titels kunnen worden gepubliceerd als fysieke boeken, zoals paperback en hardcover, of als eBook in de Kindle-store op Amazon.nl. Alle Kindle eBooks zijn te lezen op Kindle e-readers, Fire tablets en via de gratis te downloaden Kindle lees-apps voor computers, iOS en Android smartphones en tablets.

Ga voor meer informatie naar: Kindle Direct Publishing https://kdp.amazon.com/help?ref_=TN_help

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-02-2022-Lord-of-the-Rings/ The Lord of the Rings: The Rings of Power - Officiële teaser trailer live uitgezonden tijdens Super Bowl LVI https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-02-2022-Lord-of-the-Rings/ J.R.R. Tolkiens legendarische Tweede Eeuw voor het eerst te zien Het aftellen tot 2 september 2022 is begonnen Tolkienfans, popcultuur fans en voetbalfans stonden zondag tijdens het derde kwart van Super Bowl LVI even stil toen Amazon hen meenam op een langverwachte reis terug naar Midden-aarde.

Prime Video heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor haar meest geanticipeerde nieuwe serie van 2022, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De 60 seconden durende teaser biedt het wereldwijde publiek hun allereerste audiovisuele glimp van J.R.R. Tolkiens legendarische Second Age, en belooft een gloednieuwe legende van Amazon Studios en showrunners J.D. Payne & Patrick Mckay. die op 2 september van dit jaar van start zal gaan. Met een selectie van de ensemblecast van personages en de Arda omspanning, neemt de teaser trailer kijkers mee op een actievolle reis gevuld met verwondering en opwinding in ware cinematische schoonheid. 

Het debuut van de teaser trailer tijdens de Super Bowl LVI op 13 februari is het laatste onderdeel voor wat misschien wel één van de grootste wereldwijde marketing campagnes van 2022 zal worden. Begin dit jaar smeedde Prime Video de titel van de show in gesmolten metaal, waardoor de onverzadigbare honger van fans naar deze serie werd aangewakkerd. Wereldwijd werden naar schatting 1 miljard impressies bereikt binnen de eerste 24 uur. Deze mijlpaal in de campagne werd snel gevolgd door de onthulling van 23 gedetailleerde posters met alleen de handen van de sterren van de serie, die online een enorme discussie op gang brachten over de identiteit en de achtergrondverhalen van deze personages.

Het langverwachte The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat wereldwijd exclusief in première op Prime Video op vrijdag 2 september, met wekelijks nieuwe afleveringen. 

Prime Video's The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft. 

De serie wordt geleid door showrunners en executive producers J.D. Payne & Patrick Mckay. Zij worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey WeberCallum GreeneJ.A. BayonaBelen AtienzaJustin DobleJason CahillGennifer HutchisonBruce RichmondSharon Tal Yguado, en producenten Ron Ames en Christopher NewmanWayne Che Yip is uitvoerend producent en regisseert samen met J.A. Bayona en Charlotte Brãndström.

De Lord of the Rings boeken zijn vertaald in meer dan 38 talen en er zijn meer dan 150 miljoen exemplaren van verkocht. 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Marvelous-Mrs.-Maisel/ The Marvelous Mrs. Maisel S4 https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Marvelous-Mrs.-Maisel/ vanaf morgen, 18 februari, te zien op Prime Video Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen. 

Het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen bevat gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, en Jason Alexander.  

The Marvelous Mrs. Maisel, van de bekende maker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino, en heeft Emmy-winnares Rachel Brosnahan, viervoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub, tweevoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-genomineerde Marin HinkleMichael ZegenKevin PollakCaroline Aaron, en Emmy-winnaar Luke Kirby in de hoofdrollen.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Rico-Dream-Big/ Prime Video presenteert trailer RICO: Dream Big https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Rico-Dream-Big/ De Dutch Amazon Original docu-serie volgt de wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, terwijl hij zich bezint op het volgende hoofdstuk in zijn carrière. De vierdelige serie gaat op 4 maart exclusief op Prime Video in première. In RICO: Dream Big volgen we het leven van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft dan is de druk hoog om op dat level te blijven. Dit vraagt om focus. Rico wil, als topsporter op het hoogste niveau, bewijzen dat kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Met zijn torenhoge ambities op het gebied ondernemerschap, een perfecte vader zijn en doorbreken als acteur lijkt hij op een kruispunt in zijn leven te staan. Of kan dit ook allemaal samengaan? Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en daarnaast een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen? 

"Op een cruciaal keerpunt in mijn leven onthult deze documentaire hoe het echt is om in mijn schoenen te staan. Anderhalf jaar lang werd elk moment van mijn leven vastgelegd - van de slopende trainingen en blessures als sporter, tot de glamoureuze levensstijl in LA, en hoe het leven van mij en mijn familie er achter gesloten deuren echt uitziet. Het opbouwen van een nieuwe carrière vanuit het niets is een van de grootste uitdagingen geweest die ik ooit ben aangaan, en deze documentaire is een ongelooflijke kans geweest om die reis met iedereen te delen," aldus Rico Verhoeven.

De vierdelige Amazon Original docu-serie gaat op vrijdag 4 maart in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video.  RICO: Dream Big is geproduceerd door NewBe.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2022-01-06-Phat-Tuesdays/ Nieuwe docuserie Phat Tuesdays, het onvertelde verhaal uit de jaren '90 van zwarte komieken in de Comedy Store in Los Angeles, gaat op 4 februari in première op Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2022-01-06-Phat-Tuesdays/ Prime Video kondigt de nieuwe docuserie Phat Tuesdays aan. De docuserie viert Phat Tuesdays in The Comedy Store, de invloedrijke comedy showcase die de carrières van een aantal van de beroemdste zwarte comedians in de industrie van vandaag hielp lanceren. Phat Tuesdays gaat op vrijdag 4 februari wereldwijd exclusief op Prime Video in première. Phat Tuesdays' oprichter en gastheer - komiek, schrijver en acteur Guy Torry (American History X, Life)- is uitvoerend producent, samen met de voor een Academy Award genomineerde producent Reginald Hudlin (The Black Godfather, Marshall, Django Unchained, House Party), die ook de drie afleveringen van de docuserie regisseert.

Phat Tuesdays bevat een aantal van de meest bekende komieken en persoonlijkheden van vandaag, waaronder Anthony Anderson, Tichina Arnold, Nick Cannon, Dave Chappelle, Snoop Dogg, Cedric the Entertainer, Tiffany Haddish, Steve Harvey, Lil Rel Howery, Regina King, Jo Koy, Luenell, Flame Monroe, Jay Pharoah, Craig Robinson, JB Smoove, Chris Tucker, Kym Whitley, en nog veel meer. Het vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan. Naast Torry en Hudlin is Byron Phillips ook uitvoerend producent, samen met Jeff Hasler, Brian Lovett en Jeff Bumgarner voor Original Productions, Kelsey Grammer en Tom Russo voor Grammnet Productions. Joshua Firosz, Darren Toon voor Original Productions, en Jordan McMahon voor Grammnet Productions dienen als co-executive producers.

"Ik kan niet wachten tot de wereld het verhaal van Phat Tuesdays kan ervaren. Het was meer dan een avondje lachen - het was een beweging. Phat Tuesdays was zwart, gewaagd en briljant. Het was de beste verdomde comedy show, punt!" zei Torry. 

"Tegen alle verwachtingen in creëerde Guy Torry een plek waar de volgende generatie comedy supersterren hun carrière konden lanceren, en veranderde de saaiste avond van de week in de heetste, met de meest sexy supersterren in Hollywood die kwamen opdagen om te lachen tot ze huilden. Phat Tuesdays vertelt dat verhaal. Het zijn de grappigste mensen op aarde die komedie uitleggen vanuit elk perspectief als een kunstvorm, als een bedrijf, en als een kracht voor sociale verandering." aldus Hudlin.

Vol met exclusieve interviews met comedians en beroemdheden die erbij waren - op het podium of in het publiek. Met nooit eerder vertoonde beelden van legendarische comedysets van toen, is Phat Tuesdays het inspirerende verhaal van hoe een klein experiment om zwarte comedians te helpen na de rellen in LA in 1992 uitgroeide tot een triomfantelijke must-see ervaring. De showcase bracht regelmatig mensen van alle rangen en standen samen - iconen en ex-gevangenen, sterren en sterretjes, professionals en gewone mensen - voor één doel: lachen. Het werd de populairste comedyshow in Hollywood in de jaren '90.

Phat Tuesdays wordt geproduceerd door Amazon Studios, Original Productions, Phat Tuesday Productions en Grammnet Productions.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-21-Vox-Machina/ Prime Video onthult nieuwe clip en premièredatum voor The Legend of Vox Machina https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-21-Vox-Machina/ De langverwachte fantasy-avonturenserie voor volwassenen gaat van start op 28 januari 2022 Prime Video begint de feestdagen met een speciale aankondiging: The Legend of Vox Machina, een geanimeerde fantasy-avonturenserie voor volwassenen van Critical Role en Titmouse, gaat wereldwijd in première op 28 januari 2022. Ook is er sinds vandaag een spannende nieuwe clip en beeld uit de serie vrijgegeven. 

Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role's eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een serie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

The Legend of Vox Machina is een productie van Amazon Studios, Critical Role, en Titmouse voor Prime Video. In de serie zijn de castleden Laura Bailey (The Last of Us: Part II), Taliesin Jaffe (Final Fantasy XIV), Ashley Johnson (The Last of Us), Liam O'Brien (Star Wars: The Bad Batch), Matthew Mercer (Overwatch), Marisha Ray (Final Fantasy XV), Sam Riegel (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Travis Willingham (Marvel's Avengers). De cast zijn ook uitvoerend producenten, naast Brandon Auman (Star Wars: Resistance), Chris Prynoski (Metalocalypse), Shannon Prynoski (Fairfax) en Ben Kalina (Big Mouth).

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-17-I-want-you-back/ Amazon Studios zal I WANT YOU BACK wereldwijd uitbrengen op 11 februari 2022 op Prime Video  https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-17-I-want-you-back/ Geregisseerd door Jason Orley (Big Time Adolescence) Geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (Love, Simon schrijvers en This Is Us co-showrunners) Geproduceerd door Peter Safran en John Rickard van The Safran Company, Aptaker en Berger van The Walk-Up Company Met in de hoofdrollen Charlie Day, Jenny Slate, Scott Eastwood, Manny Jacinto, Clark Backo, Gina Rodriguez, Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel May en Luke David Blumm Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood). Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan (Manny Jacinto) en Noah met Ginny (Clark Backo).  


Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen.  Elk van hen zal er alles aan doen om een einde te maken aan de nieuwe relaties van hun exen en hen terug in de armen te sluiten. 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-08-Over-Grenzen/ Prime Video presenteert trailer van Over Grenzen https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-08-Over-Grenzen/ De Amazon Original serie Over Grenzen gaat op 16 december exclusief in première op Prime Video De vierdelige serie Over Grenzen onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Er wordt meegelopen met de politiediensten die op zoek gaan naar criminelen die containers leeghalen en er wordt kennis gemaakt met de gangs in Santos, Brazilië, die zorgen dat de drugs naar Nederland en België komt. En we krijgen antwoord op de vraag: welke rol spelen Nederland en België op het wereldtoneel van de drugshandel?

Het smokkelen en vervoeren van drugs is een constant kat en muisspel. De sleutelrol die Nederland en België aannemen in de wereld zorgt voor een ander, gevaarlijk verschijnsel: de onderwereld raakt steeds meer verbonden met de bovenwereld.

Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst. Het voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. Over Grenzen wordt geproduceerd door Villain Studios en is vanaf 16 december exclusief beschikbaar op Prime Video.
 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-03-Reacher/ Prime Video geeft officiële trailer en key art vrij voor Reacher https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-03-Reacher/ De serie, gebaseerd op de boeken van Lee Child, gaat in première op 4 februari 2022 Prime Video heeft de officiële trailer en key art vrijgegeven voor de aankomende serie Reacher, met in de hoofdrol Alan Ritchson en gebaseerd op de romans van Lee Child. Alle acht afleveringen van het eerste seizoen van de Amazon Original serie gaan op vrijdag 4 februari 2022 exclusief op Prime Video in première.

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

Seizoen 1 van Reacher is gebaseerd op Lee Child's eerste Jack Reacher roman Killing Floor, en is geschreven voor televisie door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora (Scorpion, Prison Break), die ook uitvoerend produceert en fungeert als showrunner voor de serie als onderdeel van zijn algemene deal met Skydance Television. De cast bestaat verder uit Malcolm Goodwin (iZombie) als Oscar Finlay, Willa Fitzgerald (The Goldfinch) als Roscoe Conklin, Chris Webster (Most Dangerous Game) als KJ, Hugh Thompson (Blessed Stranger: After Flight 111) als Baker, Maria Sten (Swamp Thing) als Frances Neagley, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) als Jasper, Kristin Kreuk (Smallville) als Charlie, Currie Graham (Murder in the First) als Kliner Sr., Marc Bendavid (Dark Matter) als Hubble, Willie C. Carpenter (Devious Maids) als Mosley, Maxwell Jenkins (Lost in Space) als Young Reacher, en Bruce McGill (My Cousin Vinny) als burgemeester Teale. Naast Santora, wordt de serie geproduceerd door Lee Child, Don Granger, en Scott Sullivan, met David Ellison, Dana Goldberg, en Bill Bost voor Skydance.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-02-Comedy-Club/ Comedy Club https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-02-Comedy-Club/ Alle afleveringen vanaf morgen, 3 december, te zien op Prime Video! In Comedy Club zien we wat er gebeurt als je zes Nederlandse top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie. Populaire cabaretiers Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer geven hun grappigste, vreemdste en ongewone kijk op mens en maatschappij, stuk voor stuk opgenomen op hun meest favoriete podium in Nederland. De zesdelige serie Amazon Original serie gaat op vrijdag 3 december in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video.
 

Arjen Lubach
Arjen veroorzaakt een mysterieus ongeluk en dat krijgt een staartje. Of nou ja, staart. Het laat hem zijn portemonnee trekken en doet hem wensen dat hij vaker naar de sportschool was gegaan. Vanuit de stadsschouwburg Groningen vertelt Arjen over deze bizarre gebeurtenis en geeft daarbij gelijk ook het antwoord op de vraag: Wat hebben Sywert van Lienden en een Roemeense hondenbezitter gemeen?

Guido Weijers
Op 22-jarige leeftijd maakt Guido een keuze, die hij nu niet meer kan verklaren. Of hij er spijt van heeft? Zal het hem nog een keer gebeuren? Waarschijnlijk niet, maar daag hem niet uit. Een hilarische Comedy Club avond vanuit een afgeladen Klokgebouw in Eindhoven waarin Guido rauwer en eerlijker dan ooit z’n gedachten deelt en de wat hem betreft ‘do’s and don’ts’ van het leven uitlegt.

 

Ronald Goedemondt
Ronald Goedemondt beleeft het leven met de broek op de enkels. Hij raakt verwikkeld in gedoe met mondkapjes, testresultaten en complottheorieën, overleeft maar net een ballonvaart en ergert zich levendig aan gezelschapsspelletjes. Gelukkig maar, want Goedemondt in strijd wordt al snel hilariteit.

 

Henry van Loon
Henry bevindt zich in de levensfase: “Kinderen en Puppies” en wordt bedolven onder een dikke laag luiers, ongeopende broodtrommeltjes en een constante schreeuw om aandacht. Een ondenkbaar uithoudingsvermogen is vereist, totdat zijn goedbedoelde vindingrijkheid het gezin in gevaar brengt…Henry’s Comedy Club special is misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd!

Jandino Asporaat
Overal om ons heen is technologie. Zien we daardoor de pracht van het leven nog wel? En wat doen we als dat licht uit valt? Met zijn onuitputtelijke, scherpe humor en energie weet Jandino met elke tegenslag om te gaan. “Want als het licht weer aangaat, ben ik een andere Jandino: Jandino 2.0”.

 

Roué Verveer
Roué geeft op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden heel anders uit is komen te zien. Maar Roué laat zich nooit uit het veld slaan, want hij heeft Surinaams temperament en een ‘natuurlijk’ vaccin op zak. Deze Comedy Club avond met Roué bevat een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

 

Comedy Club is geproduceerd door NewBe.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-02-Dutch-Wheels/ Prime Video presenteert Dutch Wheels https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-02-Dutch-Wheels/ De Amazon Original serie Dutch Wheels gaat op 7 december exclusief in première op Prime Video Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. Hier customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto’s ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen. In hoog tempo reist de camera de wereld over langs beroemde klanten als Rico Verhoeven, DJ R3HAB, Steven Bergwijn, Dionne Slagter, Justin Kluivert en Jessie Maya. Iedereen heeft één ding gemeen: een diepe liefde voor supercars. 

Dutch Wheels, een serie vol spectaculaire car reveals en waanzinnige verhalen van bekende klanten is vanaf 7 december exclusief te zien op Prime Video.
 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-29-Minibiebs/ Sinterklaas zet cadeaus in minibiebs door het hele land! https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-29-Minibiebs/ Prime Video deelt de mooiste verhalen Prime Video's Sinterklaas Campagne zet de schijnwerpers op Geweldig Geschreven verhalen. Geen betere plek om die te vinden dan in de duizenden minibiebs die ons land rijk is.

Tussen 29 november en 5 december plaatst Sinterklaas boeken in meer dan vijfhonderd minibiebs door het hele land. Elk van de boeken is een inspiratiebron geweest voor een Prime Video-serie of -film, waarmee de kracht van geschreven verhalen wordt benadrukt.

In het campagnefilmpje, die sinds vandaag online staat, zien we Sinterklaas en Piet bij een minibieb een cadeautje afleveren. Piet kijkt op haar telefoon naar The Wheel of Time, waarvan Sinterklaas het boek heeft gelezen. Piet kijkt The Wheel of Time op haar telefoon, een serie waarvan Sint het boek heeft gelezen. Deze nieuwste Amazon Original is daarmee een goed voorbeeld van een serie die is gebaseerd op een boek.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Amazon-/2021-11-19-Amazon-kondigt-Black-Friday-aan/ Amazon.nl kondigt het grootste aantal deals ooit aan voor Black Friday Week en het 48-uur durende Black Friday Event https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Amazon-/2021-11-19-Amazon-kondigt-Black-Friday-aan/ Tijdens Black Friday week en het 48-uur durende Black Friday event zijn er duizenden deals beschikbaar, waaronder geweldige kortingen op Acer, Bosch, Garmin, geselecteerde Amazon apparaten zoals Kindle en Echo Dot, en populair speelgoed van LEGO, Disney, Playmobil, L.O.L. Surprise en nog veel meer. Prime-leden kunnen voor deze feestdagen vertrouwen op gratis en snelle bezorging van miljoenen items.

Tijdens Black Friday kunnen klanten kleine bedrijven ondersteunen en duizenden deals scoren van lokale verkopers, waaronder fitness artikelen van Gorilla Sports, gereedschap van Vonroc en babydekentjes van Koeka.

De feestdagen komen eraan. In deze tijd van het jaar gaan veel Nederlanders op zoek naar de beste cadeaus voor de aantrekkelijkste prijzen, en deze zijn natuurlijk te vinden op Amazon.nl. Black Friday week begint dit jaar op 19 november en duurt maar liefst elf dagen. Het hoogtepunt van Black Friday Week vindt plaats rondom Black Friday. Black Friday op Amazon.nl begint al op donderdag 25 november (00:01) en duurt tot en met vrijdag 26 november (23:59). Hoewel klanten altijd aantrekkelijke aanbiedingen kunnen vinden op Amazon.nl, wordt Black Friday dit jaar wel heel bijzonder omdat het 48 uur duurt en meer deals biedt dan ooit tevoren. Dankzij de verlengde retourtermijn bij Amazon, kunnen klanten de meeste producten die vanaf nu tot en met 31 december 2021 worden aangeschaft, gratis retourneren tot en met 31 januari 2022. Zolang de voorraad strekt zijn er topdeals te vinden op amazon.nl/blackfriday en via de Amazon app.

De beste aanbiedingen voor de feestdagen

Voor klanten zijn er veel must-have artikelen en cadeaus beschikbaar, van nieuwe gadgets en elektronica van Bose, Bang & Olufsenen Sony, tot favoriet kinderspeelgoed en babyproducten van Disney, Playmobil, Philips Avent en Pampers. Ook woon- en keukenproducten van Withings, iRobot, Philips Hue en Nescafe, fashion items van Hackett, Levi's, Pepe Jeans, Scotch & Soda en Tom Taylor, evenals de populaire merken Bosch Garden, Fiskars en Bosch Professional voor iedereen die van tuinieren en klussen houdt. Bovendien zijn er mooie aanbiedingen op Amazon apparaten zoals Kindle, Kindle Oasis, Echo en Ring camera's. Tot slot kunnen klanten tijdens Black Friday week aanbiedingen vinden bij de lokale verkooppartners van Amazon, waaronder talloze partners uit het midden- en kleinbedrijf.

"Nederlanders zijn liefhebbers van koopjes. Wij bieden, tijdens deze editie van Black Friday, meer deals dan ooit tevoren met kortingen tot wel 50%. Naast het koopjesevent is Black Friday natuurlijk ook een fantastisch moment om het enorme aanbod op Amazon.nl te ontdekken. Inmiddels bieden wij meer dan 500 miljoen producten in ruim 30 categorieën aan," aldus Roeland Donker, Country Manager Benelux.

Black Friday Week Deals Preview

Topdeals tijdens Amazon’s Black Friday week, van 19 november tot en met 24 november, zijn onder meer:

• Tot 50% korting op Echo Dot (internationale versie)
• Tot 28% korting op Kindle

• Tot 40% korting op geselecteerde Bose-hoofdtelefoons en luidsprekers

• Tot 30% korting op geselecteerde Logitech G & Astro Gaming Accessoires

• Tot 30% korting op geselecteerde Chromebooks van Acer, HP of Lenovo

• Tot 25% korting op geselecteerde Bang & Olufsen-koptelefoons en -luidsprekers

• Tot 44% korting op gescelecteerd speelgoed van LEGO

• Tot 30% korting op geselecteerd speelgoed van Playmobil

• Tot 30% korting op geselecteerde Huawei Gadgets

• Tot 28% korting op geselecteerde Fiskars-tools

• Tot 25% korting op Tile Bluetooth Tracker

• Tot 50% korting op geselecteerde Pepe Jeans

Speciale deals van onze verkooppartners

• Tot 35% korting op fitness artikelen van Gorilla Sports

• Tot 35% korting op Vonroc gereedschap

• Tot 25% korting op Koeka babydekentjes

• Tot 30% korting op Eufy Smart Home aanbod

• Tot €150 korting op Emma matrassen en kussens

• Tot 25% korting op Gadgy woon- en keuken producten

• Tot 20% korting op 4gold plant-based proteïne repen
 

Snelle, Gratis en GemakkelijkeBezorgopties

Prime-leden kunnen kiezen uit miljoenen items die in aanmerking komen voor gratis en snelle bezorging, zonder een minimum aankoopbedrag. Prime-leden kunnen genieten van ongelimiteerde toegang tot award-winnende films en tv-series; gratis games en in-game-content met Prime Gaming, en nog veel meer. De basis van het Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Amazon Prime lidmaatschap is beschikbaar voor €2,99 per maand, via iDEAL of Creditcard. Klanten kunnen zich inschrijven voor een 30-dagen gratis proefperiode via www.amazon.nl/prime.

Tips om te Shoppen op Amazon.nl voor de Feestdagen

De allermooiste geschenken: klanten kunnen cadeautips voor vrienden en familie vinden op amazon.nl/cadeaus.

Sinterklaaswinkel: een uitgebreide selectie speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen vind je op amazon.nl/Sinterklaas.

Toy History: Amazon.nl is een samenwerking aangegaan met het Oude Ambachten & Speelgoed Museum om te ontdekken welke kinderspeelgoed uit de afgelopen 60 jaar het meest geliefd was onder Nederlanders. Klanten kunnen dit speelgoed en nog veel meer inspiratie voor de komende feestdagen vinden op amazon.nl/toyhistory.

 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-18-The-Grand-Tour-Carnage-A-Trois/ The Grand Tour: Carnage a Trois https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-18-The-Grand-Tour-Carnage-A-Trois/ vanaf morgen, 17 december, te zien op Prime Video In deze tweede lockdown-special duikt het trio in de bizarre wereld van de Franse autocultuur. Tijdens een unieke road trip vanuit de heuvels van Wales volgt een huiveringwekkende bergbeklimming, bomexplosies, propellor aangedreven auto's, helikopterstunts en de spannendste race van hun leven. Daarna bereiken ze het Engelse Kanaal voor een verbluffende middeleeuwse climax met een vleugje Franse art house cinema.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-18-Tenderbar/ The Tender Bar https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-11-18-Tenderbar/ vanaf morgen, 7 januari, te zien op Prime Video Geregisseerd door Academy Award® winnaar George Clooney 
Geschreven door Academy Award® winnaar William Monahan 
Gebaseerd op de Pulitzer Prize winnende memoir ''The Tender Bar'' van auteur J.R. Moehringer 
Geproduceerd door Academy Award-winnende producer Grant Heslov en Ted Hope 
Met in de hoofdrollen Academy Award®-winnaar Ben Affleck, Tye Sheridan, Emmy Award-winnaar Christopher Lloyd, Lily Rabe, en Daniel Ranieri 

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren. De vastberaden moeder van de jongen (Rabe) worstelt om haar zoon kansen te bieden die haar ontzegd zijn. Zij wil het vervallen huis van haar  vader (Christopher Lloyd) verlaten. In de tussentijd begint J.R. zijn romantische en professionele dromen moedig, zij het niet altijd even gracieus, na te jagen. The Tender Bar is gebaseerd op de gelijknamige bestseller-memoir van J.R. Moehringer.

]]>