Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/ Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. nl Copyright 2020 Amazon.nl Sat, 15 Aug 2020 00:16:37 CEST Sat, 15 Aug 2020 00:16:37 CEST Magnolia CMS Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/docroot/images/logos/logo_rss_nl.png https://amazon-pers.nl/ 144 20 Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-11-Project-Zero/ Project Zero gelanceerd in zeven nieuwe landen https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-11-Project-Zero/ Project Zero van Amazon wil namaak tot nul reduceren in de 17 landen waar Amazon actief is. Amazon (NASDAQ: AMZN) kondigt de uitbreiding van Project Zero aan naar zeven nieuwe landen: Nederland, Australië, Brazilië, Saoedi-Arabië, Singapore, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Hierdoor is Project Zero nu beschikbaar in 17 landen waar Amazon aanwezig is. Project Zero combineert Amazons geavanceerde technologie, machine learning en innovatie met de kennis die merken zelf hebben over hun intellectuele eigendom om samen de verkoop van namaak te elimineren. Project Zero werd gelanceerd in 2019 en moet klanten garanderen dat zij altijd authentieke producten ontvangen  wanneer zij kopen bij Amazon. Meer dan 10.000 merken - van beginnende ondernemers tot grote multinationals waaronder Arduino, BMW, ChessCentral, LifeProof, OtterBox, Salvatore Ferragamo en Veet - maken al deel uit van Project Zero.

“Amazon zet zich in om klanten en merken wereldwijd te beschermen,” aldus Dharmesh Mehta, Vice President of Worldwide Customer Trust and Partner Support. “Project Zero is een grote stap voorwaarts geweest in het beschermen van merken; in het bijzonder voor diegene die alle drie de componenten ervan gebruiken.”

BMW - een van ‘s werelds grootste automerken met een portfolio van wereldwijde merkenrechten - verklaart: “Project Zero is een hele makkelijke en efficiënte tool om BMW te beschermen op Amazon. Wij zijn erg dankbaar voor de middelen die Amazon heeft ontwikkeld om ons merk te kunnen beschermen.”

“We zijn verheugd te zien dat Project Zero zich uitbreidt naar de nieuwe marktplaatsen,” aldus Adrienne McNicholas, mede-oprichter en CEO van Food Huggers. “Het programma heeft al een heel positieve impact gehad op onze inspanningen en we zijn blij om Amazons permanente inzet ter bescherming van ons merk over de hele wereld.”

Merken die zijn ingeschreven in Amazon Project Zero en al een handelsmerk hebben in een van de landen waar Amazon onlangs lanceerde, zullen automatisch gebruik kunnen maken van Project Zero in deze landen. Merken die zich willen informeren of zich willen inschrijven voor het project kunnen terecht op: https://projectzero.com/nl

Project Zero maakt gebruik van drie kerncomponenten om merken te beschermen:

 • Amazons geautomatiseerde beveiligingen scannen proactief en continu meer dan 5 miljard dagelijkse nieuwe listing updates om verdachte listings op te sporen. Deze geautomatiseerde beveiligingen worden aangedreven door Amazons machine learning en worden voortdurend gevoed met nieuwe informatie. Hierdoor wordt het systeem voortdurend beter in het automatisch voorkomen en blokkeren van mogelijke vervalsingen.
 • Project Zero heeft een self-service tool om merken te ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om zelf listings te verwijderen van Amazon. Deze schrappingen worden ook ingevoerd in de geautomatiseerde beveiligingen, zodat potentiële namaak nog beter proactief kan worden opgespoord in de toekomst.
 • Product serialization wordt mogelijk gemaakt door een unieke code die merken aanbrengen tijdens het productie- of verpakkingsproces en stelt Amazon in staat elke aankoop individueel te scannen en de authenticiteit ervan te bevestigen. Product serialization is optioneel, maar merken die op dit moment aangesloten zijn bij Project Zero zien de beste resultaten met het gebruik ervan.

Project Zero maakt onderdeel uit van een reeks tools die Amazon geïntroduceerd heeft om merken te ondersteunen in het beschermen  van hun intellectuele eigendom.

 • Onlangs lanceerde Amazon de Amazon Counterfeit Crime Unit (ACCU); een wereldwijd team dat onderzoek zal doen naar en gerechtelijke stappen zal ondernemen tegen malafide figuren en bescherming zal bieden aan klanten, verkooppartners en merken. Meer info: https://press.aboutamazon.com/news-releases/news-release-details/amazon-establishes-counterfeit-crimes-unit-bring-counterfeiters
 • Amazon IP Accelerator helpt bedrijven om sneller intellectuele eigendomsrechten en merkbescherming te verwerven. Het programma werd opgezet met specifiek het MKB voor ogen en is beschikbaar voor ondernemers wereldwijd die hun intellectuele eigendom in de VS wensen te beschermen. IP Accelerator verbindt ondernemers met Amerikaanse advocatenkantoren die expertise hebben in merkenrecht. Ondernemers genieten ook van vooraf onderhandelde tarieven. Meer info: https://brandservices.amazon.com/ipaccelerator
 • Amazon Brand Registry is een gratis dienst die merkeigenaars toegang geeft tot een performante reeks van tools om een correcte en betrouwbare klantervaring aan te bieden op Amazon terwijl ook de rechten van het merk beschermd worden. Om deel te nemen of voor meer info:  https://brandservices.amazon.com/
]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-10-Prime-Gaming/ Amazon lanceert Prime Gaming https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-10-Prime-Gaming/ Prime-leden genieten van het beste in entertainment met Prime Video en vanaf nu ook met Prime Gaming. Met de lancering van Prime Gaming kunnen Amazon Prime-leden vanaf vandaag maandelijks profiteren van veel exclusieve en gratis content voor hun favoriete games. Prime-leden hebben toegang tot nieuwe in-game content voor Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA SPORTS FIFA 20, League of Legends en meer dan 20 andere populaire PC-, console- en mobiele games ter waarde van honderden euro’s. Daarnaast krijgen ze elke maand gratis een collectie PC-games die ze voor altijd kunnen behouden.

Deze maand bijvoorbeeld heeft Prime meer dan 20  games, waaronder de SNK arcade classics SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION, METAL SLUG 2 en het geweldige Treachery in Beatdown City. Het aanbod van Prime Gaming in-game content en gratis PC-games wordt regelmatig vernieuwd om up to date te blijven. Maandelijks worden nieuwe items en gratis games toegevoegd.

“Prime-leden genieten momenteel al van de beste films en series en nu breiden we ons entertainmentaanbod uit met het beste in gaming,” aldus Larry Plotnick, General Manager van Prime Gaming. “We geven klanten nieuwe content waardoor het spelen van je favoriete game nog beter wordt. Het maakt niet uit van welke games je houdt of waar je ze speelt, de ervaring zal nog beter zijn met Prime Gaming."

Door overeenkomsten met veel van 's werelds grootste game-uitgevers, waaronder Riot Games, Roblox Corp. en Rockstar Games, biedt Prime Gaming leden iedere maand een brede catalogus aan games. Prime-leden hebben toegang tot content, waaronder exclusieve skins voor Apex Legends, een Player Pick Pack voor EA SPORTS FIFA 20, Exotic Weapons voor Destiny 2 en later deze maand gloednieuwe items voor Roblox. Om gebruikt te kunnen maken van Prime Gaming hoef je alleen maar in te loggen met je Prime lidmaatschap.

Amazon lanceerde de gaming voordelen voor het eerst in 2016 onder de naam Twitch Prime. Vandaag brengt Prime Gaming meer nieuwe content voor nog meer games, alsook meer gratis games én een maandelijks abonnement op het Twitch kanaal. De meer dan 150 miljoen betalende Prime-leden wereldwijd halen op die manier nog meer uit hun lidmaatschap.

Prime Gaming is een aanvulling op de vele andere shopping- en entertainmentvoordelen die beschikbaar zijn voor Prime-leden. Zij genieten van een snelle gratis levering van miljoenen artikelen uit het Prime assortiment, Prime Day en nog veel meer. Daarbij genieten leden van onbeperkte toegang tot Amazon Photo en Prime Video met een uitgebreide collectie van series en films.

Prime Gaming is inclusief bij het Prime lidmaatschap in meer dan 200 landen. Prime-leden kunnen vandaag beginnen met het claimen van de content van Prime Gaming. Als je nog geen Prime lid bent, probeer dan de 30-dagen gratis proefversie.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-04-The-Boys-/ Onthulling nieuwe trailer en key art van The Boys seizoen 2 https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-04-The-Boys-/ Amazon Prime Video heeft de officiële trailer en nieuwe key art voor het tweede seizoen van THE BOYS vrijgeven. De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen komen op vrijdag 4 september uit. Daarna worden de nieuwe afleveringen elke volgende vrijdag beschikbaar gemaakt, met als hoogtepunt een epische seizoensfinale op 9 oktober. De acht-episode lange Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 200 gebieden over de hele wereld. De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film. In het nog heftigere en krankzinnige tweede seizoen zijn The Boys op de vlucht voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, dit alles gebeurt terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) wil de  volledige macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die haar eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging centraal staat en zorgt voor veel lawaai, terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land.

Tot de Supes van The Seven behoren ook Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) en Black Noir (Nathan Mitchell). Terugkerende sterren in seizoen twee zijn onder andere Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins en Giancarlo Esposito die terugkeert als Vought baas Stan Edgar.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-03-Amazon-Studios-tweede-seizoen-Hunters/ Amazon Studios bestelt het tweede seizoen van de hit thriller Hunters https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-08-03-Amazon-Studios-tweede-seizoen-Hunters/ Amazon Studios kondigde vandaag aan dat ze een tweede seizoen van de Amazon Original serie Hunters hebben besteld. Hunters is een populaire samenzweringsthriller, gemaakt door David Weil en uitvoerend geproduceerd door Jordan Peele. De serie zal exclusief te streamen zijn op Amazon Prime Video in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Het veelgeprezen eerste seizoen van Hunters, met in de hoofdrol Al Pacino, Logan Lerman en Jerrika Hinton, ging op 21 februari dit jaar in première. “Ik ben Jen en de Amazon familie heel erg dankbaar voor hun buitengewone steun aan Hunters, “ zei Weil. “Naast onze prachtige cast, ongelooflijke crew, briljante schrijvers en producenten, wil ik graag het volgende hoofdstuk van Hunters met iedereen delen.”

“David Weil’s gedurfde visie en onbevreesde verbeelding heeft voor een spannend en actievol eerste seizoen van Hunters gezorgd. Het heeft Prime Video klanten over de hele wereld bezig gehouden,” zei Jennifer Salke, Head of Amazon Studios, “We zijn blij dat David, Jordan en de Hunters terugkomen met meer.”

In het debuutseizoen van Hunters volgde een gevarieerde groep nazi-jagers die in 1977 in New York City woonden. De Hunters, zoals ze bekend zijn, hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-ambtenaren onder ons leven en samenzweren om een Vierde Rijk te creëren in de Verenigde Staten. De andere sterren uit de serie zijn Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker en Lena Olin. Seizoen 1 van Hunters, geproduceerd door Amazon Studios, Peele’s Monkeypaw Productions en Sonar Entertainment, werd uitvoerend geproduceerd door David Weil, die als co-showrunner naast uitvoerend producent Nikki Toscano fungeerde. Alfonso Gomez-Rejon leidde de pilot en was uitvoerend producent naast Win Rosenfeld van Monkeypaw Productions; Nelson McCormick; en David Ellender van Sonar Entertainment.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-30-James-May-Oh-Cook/ Amazon Prime Video kondigt ‘James May: Oh Cook’ aan, een korte, zoete en hartige kookserie door James May die bekend is van The Grand Tour https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-30-James-May-Oh-Cook/ Amazon Prime Video kondigt vandaag James May: Oh Cook aan, een zeven-delige Amazon Original serie die is opgenomen zonder script. De serie is gebaseerd op James zijn eerste kookboek: ‘Oh Cook! 60 easy recipes that any idiot can make’, die op 1 oktober 2020 gepubliceerd wordt door Pavilion Books. De titel is geïnspireerd op de beruchte slogan van The Grand Tour presentator, James May: Oh, Cook. Het is een kookserie, maar dan vanuit het perspectief van iemand die niet echt kan koken. In de serie zal James de kijkers laten zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken. In de serie zal James een selectie van de zestig recepten proberen te maken die hij ook heeft moeten maken voor zijn komende kookboek. Elke aflevering behandelt een specifiek culinair thema, waaronder pasta, klassiekers uit de pub, Indiaas, cake en bakken en braden. Elke aflevering zal uit deze thema’s drie recepten bevatten en daarnaast nog een aantal heel snel en gemakkelijk te maken recepten.

“Ik ben blij dat ik weer samenwerk met Amazon Prime Video. En deze keer op een manier die je misschien nog niet eerder van mij gezien hebt,” zegt James, “Ik ben nu op een leeftijd dat ik het grootste deel van mijn dag besteed aan het nadenken over mijn volgende maaltijd, dus ik heb er een tv-serie over gemaakt. Het koken van je eigen curry is zoveel bevredigender dan het bestellen van een afhaalmaaltijd, ook al smaakt het niet zo lekker.”

De 7 x 30 minuten durende serie wordt later dit jaar wereldwijd gelanceerd op Prime Video.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-27-Trailer-voor-The-Walking-Dead/ Amazon Prime Video deelt een nieuwe trailer voor The Walking Dead: World Beyond, die beschikbaar komt op 5 oktober 2020 https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-27-Trailer-voor-The-Walking-Dead/ De trailer werd voor het eerst onthuld op Comic-Con@Home op vrijdag. The Walking Dead: World Beyond zal beschikbaar zijn op Amazon Prime Video in het Verenigd Koninkrijk en in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en enkele landen in Europa Amazon Prime Video deelde vandaag de trailer voor The Walking Dead: World Beyond, die voor het eerst werd onthuld op Comic-Con@Home, na de succesvolle release van The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Deze serie is onder andere gemaakt door Scott M. Gimple, samen met Matt Negrete aan boord als co-creator en showrunner. De sterren van de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella en Julia Ormond. The Walking Dead: World Beyond zal op 5 oktober 2020 beschikbaar zijn op Amazon Prime Video. 

The Walking Dead: World Beyond heeft gaststerren zoals Natalie Gold (Succession, The Land of Steady Habits) als Lyla, een mysterieus personage, die vanuit haar eigen geloof, in de schaduw te werk gaat, Al Calderon (Step Up: High Water) als Barca; Scott Adsit (Veep, 30 Rock) als Tony; en Ted Sutherland (Fear Street, Rise) als Percy.

The Walking Dead: World Beyond richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden, sommigen worden schurken, uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

De nieuwe serie uit de reeks van the Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Europa (met uitzondering van Spanje en Portugal). De serie zal beschikbaar zijn op AMC in Noord- en Zuid-Amerika, Spanje en Portugal.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-10-All-or-Nothing-Tottenham-Hotspur-/ Amazon Prime Video lanceert trailer All or Nothing met voetbalclub Tottenham Hotspur https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-10-All-or-Nothing-Tottenham-Hotspur-/ Amazon Prime Video kondigt trailer aan van All or Nothing Tottenham Hotspur. Neem een kijkje achter de schermen met de meerdelige exclusieve docu-serie: All Or Nothing: Tottenham Hotspur. Volg het team tijdens het huidige seizoen 2019/20. All or Nothing: Tottenham Hotspur neemt sportfans mee achter de schermen van deze glorieuze voetbalclub en volgt alle belangrijke gebeurtenissen rondom het team, zowel op als buiten het veld. De camera’s bevinden zich onderanderen in hun trainingsfaciliteiten, hun gloednieuwe stadion met 62.000 zitplaatsen in Noord-Londen en onderweg. Door de nauwe toegang tot spelers en personeel, inclusief manager Mauricio Pochettino, zal deze serie een hoog level van toewijding en commitment laten zien dat nodig is om te kunnen concurreren op het allerhoogste niveau.

“Het zijn spannende tijden en we zijn erg blij dat Amazon ons op de voet volgt dit seizoen”, zegt Daniel Levy, Chairman of Tottenham Hotspur. “We kijken ernaar uit om onze supporters en kijkers over de hele wereld dichter bij de club te brengen dan ooit tevoren. We delen ons verhaal samen met Amazon, terwijl we ons eerste volledige seizoen beginnen in ons nieuwe stadion thuis in Tottenham.”

“We zijn verheugd om aan deze reis met Tottenham Hotspur te beginnen en de kijkers beelden te laten zien van het meest opwindende team in de Premier League, “ voegt Georgia Brown, Director of European Originals, Amazon Studios toe. “All or Nothing staat voor kwaliteit en exclusieve toegang en dat zal ook in deze serie niet anders zijn. We kunnen niet wachten om de Prime-leden wereldwijd de hoogte- en dieptepunten te laten zien van een team van wereldklasse in de grootste voetbalcompetitie ter wereld.”

Amazon Original, All or Nothing: Tottenham Hotspur zal exclusief verschijnen op Prime Video later in 2020. De serie wordt geproduceerd door ’72 Films’ en uitvoerend producent Mark Raphael en winnaar van drie BAFTA Awards John Douglas. De regisseur van de serie is Anthony Philipson en de producent is Clare Cameron.

De serie wordt toegevoegd aan het groeiende aantal sport content van Prime Video. De volgende documentaires maken al deel uit van deze lijst: All or Nothing: Manchester City, Take Us Home: Leeds United, Inside Borussia Dortmund, Six Dreams, Steven Gerrard’s Make Us Dream, Raphaël Varane, Destin de champion en El Corazón de Sergio Ramos.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-08-Prime-Video-Comic-Con/ Amazon Prime Video kondigt vier Comi-Con@Home panels aan op 23 juli, inclusief nieuwe en terugkerende populaire series zoals THE BOYS, UPLOAD, TRUTH SEEKERS en UTOPIA. https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-08-Prime-Video-Comic-Con/ Met speciale aanwezigheid van meer dan 30 cast- en crewleden, waaronder Seth Rogen, Eric Kripke, Aisha Tyler, Karl Urban, Jack Quaid, Karen Fukuhara, Greg Daniels, Robbie Amell, Andy Allo, Gillian Flynn, John Cusack, Rainn Wilson, Sasha Lane, Simon Pegg, Nick Frost & nog velen anderen. Iedereen is uitgenodigd voor de allereerste Amazon Virtual-Con. Met panels van je favoriete Amazon Original Series, live tekensessies van artiesten, interviews met de makers en nog veel, veel meer. Amazon Prime Video kondigt vandaag vier Comic-Con@Home panels aan voor de geliefde en spannende nieuwe series The Boys, Upload, Truth Seekers en Utopia. Speciale previews, een kijkje achter de schermen en Q&A's kenmerken de panels met meer dan 30 castleden, makers en crewleden van de verschillende Amazon Original Series. Je kunt het streamen op SDCC’s officiële YouTube kanaal en via de Amazon Virtual-Con pagina vanaf 21.00 uur op donderdag 23 juli. 

Amazon Prime Video zal, als officiële sponsor van Comic-Con@Home, de allereerste Amazon Virtual-Con lanceren. De Virtual-Con is een interessante en nieuwe virtuele hub met inhoudelijke content van verschillende series. Amazon Virtual-Con is geïnspireerd op de bijeenkomsten in de popcultuur die met het creëren van één online locatie voor fans toegang geeft tot en deel laat nemen aan een scala aan Amazon Comic-Con activaties. Fans kunnen hun ervaring delen, hun favoriete sterren zien en leren van toonaangevende illustratoren hoe ze een aantal van hun favoriete stripfiguren kunnen tekenen en hun kennis van stripverhalen te kunnen testen met fans... en dat alles comfortabel vanuit huis.

Naast de panels voor The Boys, Upload, Truth Seekers, en Utopia, zal Amazon Virtual-Con ook een aanbod van conventie-thema-inhoud en activeringen beschikbaarstellen van Amazon’s portfolio. Het portfolio  bestaat uit Prime Video, IMDb, Twitch, comiXology, Audible, en Fire TV. Amazon Virtual-Con is beschikbaar voor alle fans vanaf donderdag 23 juli - zondag 26 juli en op amazon.com/virtualcon

AMAZON PRIME VIDEO COMIC-CON@HOME PANELS:

*Alle onderstaande tijden zijn de Nederlandse Comic-Con@Home paneltijden. Deze panels zullen ook beschikbaar zijn voor fans via de Amazon Virtual-Con portal op hetzelfde moment dat ze streamen op Comic-Con@Home.

SERIE: Truth Seekers
INFORMATIE: Een nieuwe originele bovennatuurlijke horror komedie door Simon Pegg (Shaun of the Dead), Nick Frost (Hot Fuzz), James Serafinowicz (Sick Note) en Nat Saunders (Sick Note). Sluit je aan wanneer ze de hilarische acht-episode lange serie over een team van paranormale onderzoekers bespreken. Deze onderzoekers werken samen om spoken in het Verenigd Koninkrijk waar te nemen, waarbij ze hun avonturen delen op een online kanaal welke voor iedereen beschikbaar is. De discussie en een Q&A wordt gehost door Chris Hewitt van Empire Magazine.
DATUM: Donderdag 23 juli om 21.00 uur.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #TruthSeekers

SERIE: Utopia
INFORMATIE: Een gestoorde, acht-episode lange thriller over een groep jonge stripliefhebbers die de samenzwering in een stripverhaal ontdekken. Ze beginnen aan een avontuur om de mensheid te redden van het einde van de wereld. Sluit je aan bij de schrijver en uitvoerend producent Gillian Flynn (Gone Girl) en de sterren uit de serie John Cusack (High Fidelity), Rainn Wilson (The Office), Sasha Lane (American Honey), Ashleigh LaThrop (Fifty Shades Freed), Dan Byrd (Cougar Town), Desmin Borges (You’re The Worst), Javon “Wanna” Walton (Euphoria), en Jessica Rothe (Happy Death Day) voor een Q&A door Christian Holub van Entertainment Weekly.
DATUM: Donderdag 23 juli om 22.00 uur.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #UtopiaTV

SERIE: Upload
INFORMATIE: Kijk mee met maker, uitvoerend producent en regisseur Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) en sterren Robbie Amell (Code 8), Andy Allo (Pitch Perfect 3), Kevin Bigley (Undone), Allegra Edwards (New Girl), en Zainab Johnson (American Koko) terwijl ze bespreken hoe ze deze futuristische komedie tot leven hebben gebracht. Ze delen ervaringen die achter de schermen van seizoen 1 hebben plaatsgevonden en delen alvast wat over het tweede seizoen. Het panel wordt gehost door Cherlynn Low van Engadget. Upload seizoen één is een tien-episode lange, half uur durende, sci-fi komedie die plaatsvindt in de nabije toekomst, waar mensen kunnen worden ‘geupload’ in een virtueel hiernamaals van hun keuze.
DATUM: Donderdag 23 juli om 23.00 uur.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @UploadOnPrime; #UploadT

SERIES: The Boys
INFORMATIE: Kijk mee met de uitvoerend producent Eric Kripke, samen met de sterren uit de serie Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Aya Cash. Ze geven een kijkje achter de schermen bij het aankomende tweede seizoen van The Boys. Ook de uitvoerende producenten Seth Rogen en Evan Goldberg zullen een bijzondere verschijning maken tijdens dit panel. The Boys is gebaseerd op The New York Times best verkochte strip van Garth Ennis en Darick Robertson. The Boys geeft een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. In seizoen twee zijn The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig aan het proberen om terug te vechten tegen Vought.
DATUM: Donderdag 23 juli om 00.00 uur.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys


AMAZON VIRTUAL-CON PARTNERS & PROGRAMMA:

ComiXology
INFORMATIE: Lees je momenteel digitale strips? Ben je bekend met het exclusieve digitale programma van comiXology - de ComiXology Originals? Sluit je dan aan bij ComiXology's Head of Content, Chip Mosher en een cast van geliefde stripmakers en opkomende sterren, waaronder schrijver Chip Zdarsky, kunstenaar Jason Loo (Afterlift), kunstenaar Claudia Aguirre (Lost on Planet Earth), schrijver Curt Pires (YOUTH), samen met enkele verrassende gasten, om een preview te krijgen van de nieuwste ComiXology Originals-serie rechtstreeks van de makers! Ze zullen je intrigeren met een kijkje achter de schermen waarbij het proces van concept, tot het creëren van de pagina’s en digitaal publiceren van de strips te zien is.
DATUM: Zaterdag, 25 Juli om 00:00 uur (Comic-Con@Home panel).

Voor de superfan die op zoek is naar nog meer stripinhoud, zal de eigen Kiwi van ComiXology live tekensessies organiseren op het Twitch-kanaal van ComiXology met enkele gerenommeerde illustratoren uit de industrie, waaronder de GLAAD Media Award winnende illustrator Tula Lotay en de drievoudig New York Times best verkopende Britse artiest, Jock. Naast de tekensessies zal Kiwi ook een interviews hosten met de makers van de exclusieve digitale content lijn van comiXology's Originals, waaronder Curt Pires & Dee Cunniffe (YOUTH) en de makers achter twee nog aan te kondigen grafische romans. Daarnaast zullen ComiXology en Eisner Award winnaar Chip Zdarsky op zaterdag 25 juli om 02:00 AM op hun Twitch-kanaal de Trivia-nacht van de Stripboek-film organiseren.

Voor de planning van de live tekensessies en de creatieve interviews, ga je naar amazon.com/virtualcon.

Summer Game Fest is beter op Twitch
INFORMATIE: Amazon Virtual-Con geeft de fans een deel van het programma van Twitch's Summer Game Fest, de grootste game bijeenkomst van het jaar. Twitch's Summer Game Fest is de enige plek waar je getuige kunt zijn van de toekomst van gaming en live kunt deelnemen aan het gesprek met de grootste game community ter wereld.
WAAR: https://www.twitch.tv/twitchgaming en amazon.com/virtualcon 
SOCIAL: Instagram/Twitter: @Twitch

Prime Video's The Boys Customizable Promo Item
INFORMATIE: Amazon Virtual-Con brengt één van de meest geliefde conventie-ervaringen tot leven en geeft de fans de mogelijkheid om gratis hun eigen aanpasbare promo-items te maken. Bezoekers van Amazon Virtual-Con kunnen kiezen tussen twee promo-items en vervolgens het ontwerp uitkiezen met behulp van vooraf geselecteerde afbeeldingen, geïnspireerd op de Amazon Original serie, The Boys. Elk custom made item wordt gratis,10 tot 15 dagen na het evenement, naar de gasten verzonden.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys

Prime Video's HANNA Unlocked Adventure Game
INFORMATIE: HANNA Unlocked is een digitaal avonturenspel gepresenteerd door Amazon Prime Video en mede mogelijk gemaakt door The Escape Game. Het spel is gratis beschikbaar via Amazon Virtual-Con. HANNA Unlocked brengt spelers naar het HANNA universum tussen het einde van Seizoen 1 en het begin van seizoen 2. Spelers zullen de rol van een UTRAX-agent op zich nemen en moeten het verband tussen gebeurtenissen leggen, informatie verzamelen en uiteindelijk de verblijfplaats van hun doelwitten, Hanna en Clara, achterhalen, terwijl ze de communicatie van agent John Carmichael,  één  van de hoofdrolspelers van seizoen 2, ontvangen. Als de missie is voltooid, krijgen de spelers beelden te zien die hen meenemen naar het begin van seizoen 2. 
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @HannaOnPrime; #HannaTV

Audible’s Sandman Experience
INFORMATIE: Om te vieren dat Audible The Sandman die gebaseerd op de iconische grafische novel van Neil Gaiman is uitgebracht, worden de fans uitgenodigd om een beschrijving van een gedenkwaardige droom in te dienen via Drawnfromthedreaming.com, die de fans leidt door de Drawn from The Dreaming ervaring. Ingestuurde dromen van fans zullen worden geïllustreerd door een top DC-kunstenaar, één van de originele kunstenaars uit de graphic novels. De droomtekeningen zullen te zien zijn in een Instagram droomgalerie, @DrawnFromTheDreaming, en de fans worden getagd in hun op maat gemaakte kunstwerk. Iedereen die een droom indient wordt beloond met een exclusieve gratis audio-aflevering van The Sandman, inclusief een kort overzicht van het verhaal tot nu toe, verteld door Neil Gaiman op Audible. 
DATUM: Nu tot en met zondag 26 juli
SOCIAL: Instagram: @audible; Twitter: @audible_com; #drawnfromthedreaming

Voor meer informatie over Amazon Virtual-Con, ga naar amazon.com/virtualcon.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-07-Prime-Video-profielen/ Prime Video lanceert meerdere profielen binnen één account https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-07-Prime-Video-profielen/ Prime Video is begonnen met het uitrollen van profielen, waardoor klanten meerdere profielen binnen hun account kunnen aanmaken en beheren met de selectie van tv-programma's, films en andere inhoud die op basis van elk profiel zijn gepersonaliseerd. Elk profiel heeft geïndividualiseerde aanbevelingen; de status van de bekeken series en een kijklijst op basis van de individuele profielactiviteit. Klanten kunnen tot zes gebruikersprofielen (één primair profiel en vijf extra profielen - dat kan een mix zijn van profielen voor volwassenen of kinderen) binnen Prime Video op een enkel Amazon account beheren.

Deze uitrol zal in fasen worden gedaan, dus niet alle klanten in Nederland kunnen de functie al zien. Meer informatie over de beschikbaarheid van apparaten in Nederland vind je hier.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-03-app-voor-Windows-10/ Amazon Prime Video lanceert app voor Windows 10 https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-07-03-app-voor-Windows-10/ Vanaf vandaag hebben klanten wereldwijd toegang tot Prime Video via een speciale app die beschikbaar is in de Microsoft store voor alle Windows-10 apparaten. Met behulp van de nieuwe Amazon Prime Video Windows app, kunnen klanten vanaf vandaag Prime Video content online streamen of Prime Video content downloaden en offline afspelen. Deze functie werkt alleen via de app op het Windows 10 besturingssysteem en werkt op desktop PC’s, laptops en tablets. De online streaming ervaring is gelijkwaardig aan de huidige ervaring op de Prime Video website. 

Klanten kunnen de nieuwe Amazon Prime Video vinden via de Microsoft Store op hun Windows 10 apparaat.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-26-Blog-post-Amazon-Nederland-doneert-/ Amazon Nederland doneert 125.000 flesjes handgel aan middelbare scholen https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-26-Blog-post-Amazon-Nederland-doneert-/ De sluiting van scholen en kinderdagverblijven om de curve met COVID-19 besmettingen af te vlakken, heeft wereldwijd een grote impact gehad op het leven van gezinnen en kinderen. Nu de scholen weer beginnen, kunnen een aantal belangrijke hygiënemaatregelen helpen om een veilige omgeving te realiseren, waaronder een goede handhygiëne. Om scholen in Nederland te ondersteunen bij hun inspanningen, doneert Amazon Nederland 125.000 flesjes desinfecterende handgel aan middelbare scholen in het hele land. In samenwerking met de VO Raad zal Amazon meer dan 1.000 dozen leveren aan meer dan 40 scholen die aangaven de gels te kunnen gebruiken. “Vandaag is Amazon gestart met het uitdelen van handgel aan de scholen. Ik ben blij dat we op die manier een bijdrage kunnen leveren aan een veilige leeromgeving”, aldus Roeland Donker; Amazon Country Manager Benelux. “Ik heb zelf ook kinderen en ik weet hoe moeilijk het voor hen is zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Onze bijdrage maakt het hopelijk een beetje makkelijker voor kinderen om zich veilig te voelen op school.”

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-25-Pride-Inside/ Amazon Prime Video kondigt virtueel 'Pride Inside' festival aan om pride maand te vieren en te herdenken https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-25-Pride-Inside/ Tijdens het virtueel festival zijn er bijdrages van wereldberoemde zangers zoals Betty Who, Vincint, The Aces en Greyson Chance, de beroemde choreografen Parris Goebel en Ryan Heffington, 'RuPaul's Drag Race' alumni met onder andere Manila Luzon, Heidi N Closet, Monique Heart, inclusief Lady Bunny en nog veel meer - allemaal te zien op: PrimeVideoPrideInside.com. Het ‘Pride Inside’ Festival is in samenwerking met Black AIDS Institute en de Nationale Queer en Trans Therapists of Color Network Amazon Prime Video organiseert, ter ere van de LGBTQIA+ gemeenschap en al hun bondgenoten op 27 en 28 juni, een wereldwijd virtueel Pride Festival: "Pride Inside", op PrimeVideoPrideInside.com.

Het festival zal onder meer bestaan uit muziek optredens van gerenommeerde artiesten zoals Betty Who, Vincint, The Aces en Greyson Chance; de beroemde choreografen Parris Goebel (Savage X Fenty Show) en choreograaf Ryan Heffington, die je exclusieve dansmoves leert; zestien drag queens van RuPaul's Drag Race, waaronder Manila Luzon, Monique Heart, Heidi N Closet, Raja en Gia Gunn, evenals de iconische Lady Bunny. Zij zullen optreden op het hoofdpodium van dit virtuele festival, make-up tutorials geven en deelnemen aan verschillende panelgesprekken.

Amazon Studios en Prime Video vinden het belangrijk om te ondersteunen en bij te dragen aan het Black AIDS Institute en aan de National Queer en Trans Therapists of Color Network die tijdens het Pride Inside Festival elk een eigen platform hebben om meer informatie te delen over hun missie om het bewustzijn te vergroten tijdens dit virtuele event.

Het "Pride Inside" festival is een innovatieve, 360° ervaring. Op PrimeVideoPrideInside.com  kunnen gebruikers een profiel aanmaken waarmee ze tot 9 vrienden kunnen uitnodigen om samen het festival te beleven via peer-to-peer video. Het virtuele festival zal wereldwijd beschikbaar zijn met een maximale capaciteit van 2 miljoen gebruikers.

Als virtuele deelnemer kan je naast muzikale optredens en danslessen ook een aantal interactieve ruimtes bezoeken die we graag even uitlichten. 

VIER EN MAAK MEE:

 • Sashay in Pride met Drag Queen Superstars! Zestien van de meest populaire Drag Queens van RuPaul's Drag Race sieren de "Pride Inside" Main Stage.

  • Drag Superstars Manila Luzon, Monique Heart, Trinity the Tuck en Lady Bunny leiden vier verschillende Main Stages en geniet van hun gesprekken met een ware "Tea with the Queens". 

  • Wees verrast over het talent en de creativiteit van de huiskamer sing-alongs van RuPaul's Drag Race alumni met onder andere Raja, Valentina en Heidi N Closet.

 • Bezoek de “Glamazon Salon” om alle beauty tricks & tips te leren. Of het nu gaat om de wenkbrauwen van Heidi N Closet, Lady Bunny's hilarische make-up parodie of een volledige tutorial van je favoriete merk of influencer, je zult zeker vermaakt en opgeleid zijn om je eigen look te creëren. 

 • Neem een kijkje bij het theater om te genieten en samen met de LGBTQIA+ gemeenschap dit festival te vieren. Bekijk scènes uit de bekroonde serie The Marvelous Mrs. Maisel en the Transparent, Musicale Finale en de gloednieuwe mini-doc getiteld Love Me Like You Should: The Brave and Bold Sylvester  met interviews met Billy Porter, Martha Wash en meer.

 • Zin om te ontspannen? Neem dan een virtueel bad om de stress van je af te laten glijden in de Audible Sleep Sound Bath Studio.

GENIET EN CREEËR:

 • Maak je eigen virtuele Pride parade online.

 • Neem een kijkje op de True Color Shop en ontwerp gratis een “Pride Inside” T-shirt.

 • Ontwerp je eigenlijk Pride flag online of maak er eentje thuis met de DIY tutorial. 

LUISTER EN LEER:

 • Luister en leer tijdens LGBTQ&A Podcast Live! Voor deze unieke "Pride Inside" editie zal gastheer Jeffrey Masters in gesprek gaan met Black AIDS Institute en National Queer en Trans Therapists of Color Network en acteurs van Amazon Original shows beschikbaar op Prime Video, waaronder Alexandra Billings (Transparant), Trace Lysette (Transparant), Shakina Nayfack (Transparant), en Jonny Cota (Making the Cut).

 • Leer meer over het Black AIDS Institute en de National Queer en Trans Therapists of Color Network liefdadigheidsinstellingen en hun belangrijke missie, inclusief hoe u hen kunt steunen of hoe u hen kunt bereiken.

Voor meer informatie en RSVP-details, ga naar PrimeVideoPrideInside.com.
Amazon omarmt de creativiteit, het drive en de kracht van onze LGBTQIA+ gemeenschap en bondgenoten.  Naast het "Pride Inside" festival zal Amazon dit vieren met de onderstaande activiteiten.

Amazon Music heeft de Pride History voor Alexa gelanceerd. Op deze manier kunnen klanten elke dag Alexa vragen met om een nieuw verhaal uit deze rijke geschiedenis, wat geïllustreerd wordt met soundstracks en liedjes uit die tijd. De verhalen worden verteld door Melissa Etheridge, Tegan en Sara en Kim Petras. Deze unieke tool  werd ontwikkeld samen met Matthew Riemer, mede-oprichter van het @lgbt_history Instagram-account en co-auteur van We are Everywhere.

Fact-checking:
Vraag Alexa voor feiten met betrekking tot LGBTQIA+ en Pride met Glamazon Pride Facts Skill. De Glamazon Pride Facts is een samenwerking met verschillende organisaties, waaronder de Human Rights Campaign & het LGBTQ+ Victory Institute. Zeg gewoon "Alexa, open Glamazon" om te beginnen.

Films & Series op Prime Video
Een verzameling van films en series is beschikbaar gesteld op https://www.amazon.com/PrideCollection die de LGBTQIA+ geschiedenis, verhalen en acteurs viert op Prime Video. Deze omvatten Amazon Originals zoals Homecoming: Seizoen 2 met Janelle Monáe, Emmy en Golden Globe bekroonde serie Transparent, plus films, series en documentaires zoals Rocketman. Stream op Fire TV, Fire Tablet, of andere apparaten waar Prime Video beschikbaar is.

Over de Goede Doelen:
Black AIDS Institute
Black AIDS Institute: Het Black AIDS Institute (BAI), dat in mei 1999 werd opgericht, is de belangrijkste “Black think and do tank” in Amerika, die al  twee decennia werk verricht om een einde te maken aan de zwarte hiv-epidemie.  

National Queer and Trans Therapists of Color Network 
National Queer and Trans Therapists of Color Network (NQTTCN) is een organisatie die zich inzet voor de geestelijke gezondheid van queer en trans mensen van diverse afkomsten. (QTPoC) met als algemeen doel de toegang tot geestelijk gezondheid en hulp te vergroten.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-24-World-s-Toughest-Race/ World's Toughest Race: Eco-Challenge FIJI vanaf 14 augustus te zien op Amazon Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-24-World-s-Toughest-Race/ De nieuwe Amazon Original serie wordt door Bear Grylls gehost, is geproduceerd door Mark Burnett en vertelt het verhaal van 66 teams uit 30 landen die deelnemen aan hèt internationale sport event van deze zomer. World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji gaat op 14 augustus 2020 in première op Prime Video. Deze avontuurlijke serie met 10-afleveringen wordt gehost door Bear Grylls en geproduceerd door Mark Burnett. 

De avontuurlijke serie laat een ultieme expeditie race in Fiji zien, waarin 66 teams uit 30 landen 11 dagen lang non-stop, 24 uur per dag, over honderden kilometers van ruig terrein, bergen, jungles en oceanen, tegen elkaar strijden. De serie is afgelopen najaar gefilmd in Fiji. World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji neemt je mee in de strijd van 330 deelnemers (die in teams van vijf, waarvan vier racers en een assistent-bemanningslid) om de finish te halen; de grootste uitdagingen zijn echter niet de concurrerende teams, maar het genadeloze 671 kilometer parcours dat tussen de deelnemers en de finish staat. Wereldwijd zullen kijkers zien hoe de de mentale en fysieke grenzen van de deelnemers op de proef worden gesteld wanneer zij tot het uiterste gaan.

World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji gaat over doorzettingsvermogen, mensen uit alle lagen van de bevolking en uit alle windstreken (waaronder een Nederlands team) komen samen om de meest ongelofelijke obstakels te overwinnen. De uitdagingen liggen zowel in het parcours zelf, als in de even geduchte persoonlijke strijd van de deelnemers, die alleen maar groter wordt doordat de expeditie zo zwaar is.

De serie is geproduceerd door MGM Televisie in samenwerking met Amazon Studios en komt van een bekroond televisieteam, waaronder host en uitvoerend producent Bear Grylls (Man vs Wild, Running Wild), showrunner en uitvoerend producent Lisa Hennessy (Eco-Challenge, The Biggest Loser), en uitvoerend producenten Mark Burnett (Survivor, The Voice), Eric Van Wagenen (Survivor, The Amazing Race), Barry Poznick voor MGM Studios en Delbert Shoopman, de producerend partner van Grylls.

Prime leden kunnen World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji uitsluitend streamen via de Prime Video app en op TV's, aangesloten apparaten waaronder Fire TV, mobiele apparaten en online. Leden kunnen het ook downloaden op mobiele apparaten voor offline bekijken zonder extra kosten. De serie is een wereldwijde release en beschikbaar op amazon.nl/primevideo voor Prime Video leden.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-18-Absentia/ Absentia seizoen 3 vanaf 17 Juli beschikbaar op Prime Video, met in de hoofdrol en als uitvoerend producent Stana Katic https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-18-Absentia/ Absentia is terug met een nieuw seizoen vanaf 17 juli 2020 op Amazon Prime Video. Na de dramatische gebeurtenissen van seizoen twee, zit Emily Byrne (Stana Katic) de laatste dagen van haar FBI schorsing uit terwijl ze hard haar best doet om de allerbeste moeder voor Flynn te zijn. Echter wordt alles anders wanneer een internationale strafzaak wel heel dichtbij komt. De familie die ze zo wanhopig probeert bij elkaar te houden, wordt hierbij ernstig bedreigd. Emily en haar ex-man, Special Agent Nick Durand (Patrick Heusinger), kunnen niet anders dan ingrijpen al zal dit Nick's eigen leven in gevaar brengen.

Na een aantal dodelijke gebeurtenissen probeert Emily, Nick te redden, dit is een race tegen de klok. In het proces komt ze erachter dat er een grotere samenzwering gaande is. Emily's eist van de FBI dat ze achter Nick aangaan, maar de FBI werkt niet graag mee. Ze neemt het heft in eigen handen en zet een riskant plan in werking - ze komt oog in oog te staan met de enige man die haar naar Nick kan leiden, Colin Dawkins (Geoff Bell). Met de hulp van haar voormalige FBI-collega, Rowena Kincade (Josette Simon), bedenkt Emily een slimme zet. Ze zet de achtervolging in samen met Special Agent Cal Isaac (Matthew Le Nevez). Deze reis zal Emily ver weg van Boston brengen, zal haar testen als nooit tevoren, dwingen om opnieuw te leren vertrouwen, opnieuw lief te hebben en om eindelijk haar plek op de wereld te verdienen na alles wat ze heeft meegemaakt.

Absentia's cast bestaat ook uit Neil Jackson als 'Jack Byrne', Natasha Little als 'Julianne Gunnarsen', Paul Freeman als 'Warren Byrne', Patrick McAuley als 'Flynn Durand', en Christopher Colquhoun als 'Derek Crown'. Absentia wordt geproduceerd door Bizu Productions, in samenwerking met de Gemstone Studios van Sony Pictures Television. 

Seizoen drie gaat met alle tien de afleveringen op 17 juli 2020 in première op Amazon Prime Video in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië, Oostenrijk, India, Israël, Italië, Nederland, Singapore, Zuid-Korea en nog een aantal andere geselecteerde gebieden.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-17-Hanna-S2/ Hanna Seizoen 2 is beschikbaar op Amazon Prime Video vanaf 3 juli https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-17-Hanna-S2/ Het tweede seizoen van HANNA heeft acht, één uur durende, afleveringen. Hanna seizoen 2 laat de reis van een buitengewone jonge vrouw zien wanneer ze aan de achtervolging van een overheidsinstelling weet te ontvluchten en probeert te achterhalen wie ze nu eigenlijk in werkelijkheid is. Na haar ontdekking aan het einde van seizoen 1 weet Hanna (Esmé Creed-Miles) dat ze niet de enige jonge vrouw is met een ongekende vaardigheid en elite training. Het Utrax-programma heeft een heel scala aan hoogopgeleide stagiairs opgeleverd, wier ontwikkeling op het punt staat de dodelijke ‘tweede fase’ te bereiken. Na hun verhuizing naar The Meadows, worden de beperkingen van deze stagiairs opgeheven en zien ze de kans om een nieuwe identiteit in de buitenwereld te krijgen. Maar deze schijnbare vrijheid heeft een zware prijs.

Hanna riskeert haar vrijheid als zij haar vriendin Clara (Yasmin Money Prince) redt uit de klauwen van het Utrax-programma, dat nu wordt geleid door John Carmichael (Dermot Mulroney) en zijn tweede man, Leo Garner (Anthony Welsh). Hanna vindt hulp bij iemand van wie ze het nooit verwacht had, namelijk van iemand die voorheen haar vijand was, CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos). Marissa moet zichzelf en Hanna beschermen tegen de meedogenloze organisatie die zij ooit vertrouwde. Hanna duikt dieper in de ongrijpbare wereld van de The Meadows en ontmoet anderen zoals zijzelf, zoals Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl). Ze begint haar rol in het Utrax’ moordenaarsprogramma in twijfel te trekken en vraagt zich uiteindelijk af waar ze nu echt thuishoort.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-04-Joker/ Joker vanaf 5 juni op Amazon Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-06-04-Joker/ Het meesterwerk uit het jaar 2019 bekijk je vanaf 5 juni op Prime Video. Joker is een Amerikaanse misdaadfilm, een donker drama van regisseur Todd Phillips (Road Trip, The Hangover). Joker is een Amerikaanse misdaadfilm, een donker drama van regisseur Todd Phillips (Road Trip, The Hangover). Het drama speelt zich af in Gotham City in de jaren 80. Een clown met de naam Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk. Beter bekend als ‘Joker’. Arthur Fleck is iemand die kickt op haat en het creëren van chaos. En chaos is wat je kunt verwachten, de ene na de andere gebeurtenis zorgt ervoor dat je je geen seconde verveelt tijdens het kijken naar deze film.

De hoofdrollen in Joker worden vertolkt door Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen.


Joker is onlosmakend verbonden met een aantal andere films die te zien zijn op Amazon Prime Video. Namelijk ‘The Dark Knight’, ‘Dark Knight Rises’ en ‘Batman v Superman: Dawn Justice’. Geniet van al deze helden en schurken en laat je meeslepen in hun verhaal. Welke kant kies jij?

THE DARK KNIGHT (2008)

Met behulp van Lt. Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent stelt Batman zich één doel; de georganiseerde misdaad in Gotham voor eens en voor altijd uit uitroeien. Batman neemt het in dit deel op tegen Joker, gespeeld door Heath Ledger. The Dark Knight, van regisseur Christopher Nolan, is gebaseerd op het personage Batman. De film is het tweede deel in de Batman-trilogie. De hoofdrollen worden gespeeld door Christian Bale, Michael Caine, Heath Ledger, Gary Oldman, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal en Morgan Freeman.

THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Acht jaar geleden, dacht men dat hij schuldig was voor de dood van de officier van Justitie Harvey Dent. Nadat dit bekend werd, verdwijnt de in diskrediet geraakte Batman op een mysterieuze manier. The Dark Knight Rises is wederom een Amerikaanse film van regisseur Christopher Nolan, gebaseerd op het personage Batman en is het laatste deel in de Batman-trilogie. Sterren Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Morgan Freeman (Lucius Fox) en Gary Oldman (James Gordon) spelen weer mee in het derde en laatste deel van deze reeks.

HUREN OF KOPEN BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice is een Amerikaanse actie-sciencefictionfilm van regisseur Zack Snyder. Superhelden Batman en Superman krijgen hun eerste gezamenlijke optreden op het grote scherm. 
De hoofdrollen worden vertolkt door Henry Cavill als Batman, Ben Affleck als Superman, Amy adams als Lois Lane, Gal Gadot als Wonder Woman en Jesse Eisenberg als Lex Luthor.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-20-Amazon-Prime-Video-lanceert-de-Prime-Video-Store/ Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland met nieuwe filmreleases zoals Jumanji: Next Level en Penoza: The Final Chapter, per direct beschikbaar te huur of te koop https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-20-Amazon-Prime-Video-lanceert-de-Prime-Video-Store/ Alle klanten van Amazon in Nederland kunnen nu nieuwe releases en blockbusters huren of kopen in de Prime Video Store via primevideo.com en de Prime Video app. Amerikaanse en lokale filmstudio’s zoals Disney, Warner Bros., Universal, Sony, Paramount, Lionsgate, Dutch FilmWorks, WW Entertainment and Belga Film zullen hun titels beschikbaar stellen, waaronder nieuwe releases zoals 1917, Jumanji: The Next Level en Penoza: The Final Chapter die nu direct kunnen worden bekeken. De Prime Video Store biedt een aanvulling op het streaming-aanbod van populaire speelfilms en televisieshows op Prime Video dat al toegankelijk is via een Prime lidmaatschap, met Amazon Originals zoals Tom Clancy's Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel en Fleabag.

Amazon Prime Video kondigde vandaag de lancering aan in Nederland van de Prime Video Store, die klanten de kans biedt om nieuwe filmreleases te huren of te kopen, waaronder Hollywood blockbusters en titels die favoriet zijn onder filmfans. Deze nieuwe lancering vormt een aanvulling op de grote selectie populaire en exclusieve speelfilms en televisieshows die voor klanten met een Prime lidmaatschap reeds zonder extra kosten als stream beschikbaar zijn op Prime Video, waaronder Amazon Original series en films als Tom Clancy’s Jack Ryan, The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel, Star Trek: Picard en The Astronauts.

De Prime Video Store brengt films als huur of koop van grote Amerikaanse studio's zoals Disney, Warner Bros., Universal, Sony, Paramount en Lionsgate, met recente nieuwe titels zoals 1917, Jumanji: The Next Level en Star Wars: The Rise of Skywalker, die per direct te zien zijn. Lokale filmstudio’s zoals Dutch FilmWorks, WW Entertainment and Belga Films brengen bij de lancering lokale titels als Penoza: The Final Chapter, Onze Jongens in Miami en Mees Kees in de Wolken. Alle klanten van Amazon kunnen titels huren of kopen in de Prime Video Store via primevideo.com en de Prime Video app op Smart TV's, mobiele Android-apparaten, spelcomputers en de Amazon Fire TV Stick.

'We hebben gezien hoezeer onze klanten het grote aanbod van nieuwe filmreleases waarderen die als koop of huur beschikbaar zijn op de Prime Video Store in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan, en daarom verheugt het ons om deze service vandaag uit te rollen in Nederland,' aldus Mike Hopkins, Senior Vicepresident van Amazon Prime Video & Amazon Studios. 'De Prime Video Store brengt alle klanten van Amazon de nieuwste releases en blockbusters van de beste Amerikaanse filmstudio’s en lokale filmproducenten als huur of koop, in aanvulling op het geweldige entertainment dat met een Prime lidmaatschap reeds beschikbaar is via Prime Video.'

De Prime Video Store sluit naadloos aan bij het geweldige entertainmentaanbod van Prime Video, waarbij populaire films en televisieshows via Prime Video zonder extra kosten beschikbaar zijn voor klanten met een Prime lidmaatschap, via live add-ons of met on demand abonnementen van Prime Video Channels. Vanaf vandaag zijn de nieuwste filmreleases beschikbaar als huur of koop bij de Prime Video Store, via primevideo.com en de Prime Video app voor verschillende apparaten. Klanten kunnen via internet, Smart TV's en Android titels zoeken en bekijken via de nieuwe 'Store' tab in het navigatiemenu. Films die eerder zijn gehuurd of gekocht kunnen nog steeds worden bekeken in de ´Mijn Spullen´ tab op iOs.

Naast Nederland is de Prime Video Store ook recent gelanceerd in Frankrijk, Italië, Spanje, Canada, Australië en Mexico.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-13-El-Presidente/ Amazon Prime Video kondigt de officiële trailer van El Presidente aan https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-13-El-Presidente/ De officiële trailer voor El Presidente is vandaag door Amazon Prime Video uitgebracht. De Amazon Original serie gaat op vrijdag 5 juni 2020 wereldwijd in première. De langverwachte serie El Presidente laat het verhaal van het “FIFA Gate” corruptieschandaal in 2015 zien.
Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette. Het verhaal laat zien hoe Sergio Jadue, een Chileense kleinschaligge voetbalclubvoorzitter, uit de schaduw trad en een sleutelfiguur werd in een $150MM omkopingscomplot van de beruchte voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, Julio Grondona,.

De achtdelige dramaserie, met afleveringen van ieder één uur, heeft een sterrencast met onder andere Karla Souza (How to Get Away with Murder), Andrés Parra (Pablo Escobar: El Patrón del Mal) en Paulina Gaitán (Diablo Guardian). De serie is geschreven en geregisseerd door de Academy Award-winnende regisseur en scenarioschrijver Armando Bo (Birdman) die ook uitvoerend producent is van de serie, samen met regisseurs Natalia Beristain (Luis Miguel: La Serie), Gabriel Díaz (Bala Loca). Naast Bo wordt El Presidente gecoproduceerd door Gaumont met productiepartners, Fabula, het Academy Award-winnende productiebedrijf onder leiding van Pablo en Juan de Dios Larraín; en het in Argentinië gevestigde productiebedrijf Kapow.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-07-Little-Fires-Everywhere/ Little Fires Everywhere met producenten en hoofdrolspelers Reese Witherspoon & Kerry Washington exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-07-Little-Fires-Everywhere/ De langverwachte dramaserie, gebaseerd op de bestseller uit 2017 van Celeste Ng, zal exclusief beschikbaar zijn voor Prime Video leden in Europa, Latijns-Amerika, Canada en Australië. Amazon Prime Video kondigt vandaag aan dat de langverwachte dramaserie Little Fires Everywhere, met Reese Witherspoon en Kerry Washington in de hoofdrol, exclusief op Prime Video zal worden gelanceerd op 22 mei

"Reese Witherspoon en Kerry Washington earen de drijven de kracht achter Little Fires Everywhere, zowel als getalenteerde producenten met hun productiebedrijven Hello Sunshine en Simpson Street, als geweldige acteurs," zei Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios. "Samen met Liz Tigelaar hebben ze het soort opwindende, exclusieve tv-content gecreëerd waar onze klanten dol op zijn, waardoor het de perfecte titel is voor Prime Video-kijkers over de hele wereld. Er wordt enthousiast op de serie gereageerd door de fans van de bestseller roman, dus we zijn blij om het de serie beschikbaar te stellen voor Prime leden."

"Onze kernstrategie bij Disney Television Studios is om samen te werken met het beste creatieve talent in het bedrijf en er zijn geen betere partners dan Kerry Washington, Reese Witherspoon en Liz Tigelaar," zei Craig Hunegs, President, Disney Television Studios. "Samen met de teams van Hello Sunshine en Simpson Street brachten ze het spectaculaire boek van Celeste Ng tot leven en het heeft al miljoenen Amerikaanse kijkers geboeid. We kunnen niet wachten tot de wereldwijde leden van Amazon Prime de buitengewone 'Little Fires Everywhere' kunnen ervaren."

Gebaseerd op de bestseller van Celeste Ng in 2017, volgt Little Fires Everywhere de verwevenheid van de bijna picture perfect Richardson-familie en een raadselachtige moeder en dochter die hun leven op het spel zetten. Het verhaal vertelt over de druk van geheimen, de aard van kunst en identiteit, de oerkracht van het moederschap en het gevaar om te geloven dat het volgen van de regels een ramp kan voorkomen.

De cast bestaat uit Reese Witherspoon (Elena Richardson), Kerry Washington (Mia Warren), Joshua Jackson (Bill Richardson), Rosemarie DeWitt (Linda McCullough), Jade Pettyjohn (Lexie Richardson), Jordan Elsass (Trip Richardson), Gavin Lewis (Moody Richardson), Megan Stott (Izzy Richardson), Lexi Underwood (Pearl Warren) en Huang Lu (Bebe).
De serie wordt geproduceerd door Reese Witherspoon's Hello Sunshine, Kerry Washington's Simpson Street en ABC Signature Studios, een onderdeel van Disney Television Studios. Liz Tigelaar ("Life Unexpected", "Casual") is maker, showrunner en uitvoerend producent. De serie wordt ook geproduceerd door Reese Witherspoon, Kerry Washington, Lauren Levy NeustadterPilar Savone en Lynn Shelton. Auteur Celeste Ng fungeert als producent. Little Fires Everywhere, geproduceerd voor Hulu in de VS, wordt wereldwijd gedistribueerd door Disney's Direct-to-Consumer & International segment. 

Little Fires Everywhere zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video wereldwijd, met uitzondering van de VS, India, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en China. 

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-06-Nederlandse-films/ Groot aanbod van Nederlandse films vanaf nu beschikbaar op Amazon Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2020/2020-05-06-Nederlandse-films/ Prime Video heeft vanaf nu een aantrekkelijke selectie van bekende Nederlandse films op de streaming service Van bekende blockbusters tot Nederlandse film pareltjes voor de liefhebbers, met ondermeer Soof, Alles is Liefde, Hartenstraat, de Schippers van de Kameleon, de Heineken ontvoering, tot Fashion Chicks en Bloed Zweet en Tranen. Met deze Nederlandse toevoeging aan de service kan iedereen extra genieten.

Prime Video biedt klanten in Nederland een groot assortiment aan populaire films en televisieseries, inclusief Amazon Original tv-series, de nieuwste films, lokale Nederlandse titels, kids TV, klassieke boxsets en filmreeksen. Allemaal voor een Prime lidmaatschap van €2,99 per maand zonder extra kosten.

]]>