Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/ Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. nl Copyright 2022 Amazon.nl Mon, 08 Aug 2022 05:21:32 CEST Mon, 08 Aug 2022 05:21:32 CEST Magnolia CMS Amazon Newsroom Feed - Persberichten https://amazon-pers.nl/docroot/images/logos/logo_rss_nl.png https://amazon-pers.nl/ 144 20 Hier vindt u de laatste persberichten over de producten, diensten en het nieuws van Amazon. /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20222-08-04-Nederlandse-Amazon-Original-comedy-serie-LOL/ Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse Amazon Original comedy serie LOL: Last One Laughing, exclusief te zien vanaf  2023 op Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20222-08-04-Nederlandse-Amazon-Original-comedy-serie-LOL/ Philippe Geubels en co-host Jeroom Snelders presenteren een sterrencast van Nederlandse comedians, waaronder Tineke Schouten, Henry van Loon en Ruben van der Meer, die te zien zullen zijn in de nieuwe Nederlandse Amazon Original-serie die in 2023 van start gaat.   LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.   De comedyserie zal exclusief te zien zijn voor Prime-leden in Nederland en wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden. Prime Video kondigt vandaag een nieuwe Nederlandse Amazon Original comedyserie aan. LOL: Last One Laughing, is een comedyserie die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. In de serie daagt Geubels 10 bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedy strijd. LOL: Last One Laughing lanceert volgend jaar exclusief op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.
 
"Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren - ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt!" zegt Philippe Geubels. "De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch, het was een  groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving terwijl ze worstelden om niet te lachen!"

"Het publiek gaat genieten van een serie boordevol scherpe Nederlandse humor en zelfspot van een schitterende line-up van top comedians" zegt Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios. "Voeg aan deze mix nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wilt missen!"

"LOL is één van onze meest populaire series in Europa, dus we zijn dan ook erg enthousiast om de serie naar Nederland te kunnen brengen," aldus Georgia Brown, head European Originals, Amazon Studios. "Het is altijd een genot om te zien hoe de chaos van LOL zich ontvouwt, en ik kan niet wachten tot onze kijkers in Nederland hiervan zullen genieten."

LOL: Last One Laughing wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros. International Television Production Nederland B.V.. Deze nieuwe productie is een bewerking van de populaire Japanse Amazon Original serie, HITOSHI MATSUMOTO Presents Documental, die geproduceerd is door- en met in de hoofdrol Hitoshi Matsumoto. Hij leidt 10 komieken in een "battle of laughter"; een succesvol format dat exclusief voor Prime Video is gemaakt in Mexico, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Spanje.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-07-12-Prime-Day-van-start--12-en-13-juli-/ Prime Day van start 12 en 13 juli - twee dagen lang heel veel korting op Amazon.nl https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-07-12-Prime-Day-van-start--12-en-13-juli-/ Prime Day begint op dinsdag 12 juli om 00:00 uur en biedt 48 uur lang non-stop deals op Amazon.nl. Prime-leden op Amazon.nl krijgen toegang tot heel veel korting en deals van topmerken zoals Bosch, Bose, Philips en Lego. Prime Day is terug, en biedt ook dit jaar exclusief voor Amazon Prime leden wereldwijd miljoenen waanzinnige deals. Prime Day deals met flinke kortingen zijn te vinden in de alle categorieën waaronder elektronica, tech, speelgoed, beauty, fashion en wonen, van zowel lokale MKB’ers tot internationale merken.

Met kortingen in elke categorie, biedt Prime Day dit jaar deals voor alle leden - inclusief kortingen op HP en Kipling voor studenten ter voorbereiding van het komende schooljaar; Mattel en LEGO voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed voor hun kinderen; en nog vele andere topmerken.

Ben je nog geen Prime lid of wil je meer weten? Iedereen kan zich aanmelden voor Amazon Prime en het lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen. Meer informatie op Amazon.nl/primeday of Amazon.nl/prime. Je kunt betalen met iDEAL of creditcard. Behalve een grote selectie aan deals op Prime Day, biedt een Prime-lidmaatschap veel meer. Met Prime kunnen leden voor slechts €2,99 per maand gebruik maken van onbeperkte snelle, gratis verzending, onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, gratis games en in-game content met Prime Gaming en onbeperkte opslag van foto's met de Amazon Photo app. 

Prime Day- deals 

Om tijdens de 48 uur van Prime Day van de hoogste kortingen te profiteren, raden we klanten aan de website regelmatig te checken, want de deals selectie wordt voortdurend ververst.

Dit is slechts een kleine selectie van enkele van de beste Prime Day-aanbiedingen:

 • Amazon-apparaten: bespaar tot 66% op Echo-apparaten, inclusief Echo International Version (4e generatie) (€ 64,99) en Echo Dot (4e generatie) (€ 19,99); tot 43% op Fire TV-apparaten, waaronder Fire TV Stick 4K Max (€ 36,99) en Fire TV Stick (€ 22,99); tot 35% op Ring-apparaten, waaronder Ring Video Doorbell Wired (€ 39,99) en de Video Doorbell (2e generatie) (€ 69,99); tot 44% op Kindle (€ 49,99); en tot 50% korting op Blink-apparaten, inclusief Blink Video Doorbell (€ 41,99).

 • Wireless: Bespaar tot 30% op Garmin Smartwatches

 • Elektronica: Bespaar tot 40% op JBL koptelefoons en speakers, en tot 30% op robotstofzuigers van bijvoorbeeld Eufy, Ecovacs, Medion en Yeedi

 • Computers & Gaming: Bespaar tot 18% op een Chromebook Laptop van Acer; bespaar ook tot 37% op Logitech PC & gaming accessoires

 • Keuken: Bespaar tot 40% op Philips keuken- en kookapparatuur

 • Boodschappen: Tot 30% op producten van Douwe Egberts en Pickwick, tot 26% op producten van Robijn, 49% op Sun Expert All-in 1 Extra Power Vaatwastabletten en 60% op Vanish Oxi Advance - Multi Power Colour Gel.

 • Gezondheid & persoonlijke verzorging: Bespaar tot 37% op persoonlijke verzorgingsproducten van Dove, Axe, Andrelon en Rexona  en tot 30% op Renpho massageapparaten.

 • Gereedschap: Bespaar 60% op Bosch gereedschap.

 • Speelgoed: Bespaar tot 20% op LEGO, tot 40% op Fisher-Price en tot 36% op Hot Wheels

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-07-09-Money-Can’t-Buy”-momenten-/ Drie unieke Money Can’t Buy” momenten gewonnen in aanloop naar Prime Day https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-07-09-Money-Can’t-Buy”-momenten-/ Vanwege Prime Day, het jaarlijkse dealsfestijn op 12 en 13 Juli van Amazon, werden er meer dan honderd geweldige prijzen, waaronder drie unieke “Money Can’t Buy” prijzen vergeven. Een intiem huisconcert van Nick & Simon, Rapper Donnie die met zijn frietbakfiets frietjes kwam bakken en een VIP Passe-partout van De Amsterdamse Zomer van Bas Smit. Deze week werden de drie Money Can’t Buy” prijzen uitgereikt, Nick & Simon trapte af door de familie Slijkoort uit Vuren in het zonnetje te zetten met een intiem huisconcert in hun achtertuin. Uiteraard namen Nick & Simon alle tijd om met de winnaars op de foto te gaan en genoten familie en vrienden van de verzoeknummers die akoestisch ten gehore werden gebracht door Nick & Simon. “Blij verrast we hebben genoten en een hele mooie herinnering gemaakt met de mensen waar we van houden, once in a life time experience!”, aldus Rik en Marja Slijkoort.

Familie van Dortmunt uit Geertruidenberg werd in het zonnetje gezet door Rapper Donnie, die voor de hele buurt frietjes kwam bakken op zijn frietbakfiets. Rapper Donnie staat bekend om zijn bakkunsten, vooral zijn frituurkunsten en zijn droom is het openen van een eigen snackbar. Aan de familie van Dortmunt het eerste voorproefje, want Donnie kwam voor de hele buurt frietjes bakken. Rob van Dortmunt reageert “Super geweldig! Wat een gouwe gozer, past helemaal in ons straatje, ik had het niet mooier kunnen bedenken ”. 

De exclusieve VIP passe-partout voor twee personen voor de intieme Amsterdamse Zomer concertreeks georganiseerd door Bas Smit werd gewonnen door Michiel Kamphorst uit Utrecht. De populaire reeks van mini-concerten is sinds het ontstaan in de COVID-periode één van de toonaangevende events tijdens de zomer in Amsterdam. Aan Michiel Kamphorst de eer om de Amsterdam Zomer concertreeks bij te wonen en om samen met Bas te genieten van het eerste concert. “Wat een fantastische prijs, meemaken is beleven, heel bijzonder!”, aldus Michiel Kamphorst.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-06-29-Amazon.nl-en-het-Nederlandse-MKB/ Amazon.nl zet Nederlandse midden- en kleinbedrijf in schijnwerpers met speciale online winkel https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-06-29-Amazon.nl-en-het-Nederlandse-MKB/ Meer dan de helft van de producten die op Amazon worden gekocht, worden verkocht door externe verkopers, waarvan er veel tot het midden- en kleinbedrijf (MKB) behoren. Daarom opent Amazon vandaag een online winkel op Amazon.nl om meer focus te leggen op de Nederlandse bedrijven en merken die via Amazon.nl hun producten aanbieden. Amazon heeft een duurzame relatie met MKB’s en het ondersteunen van deze ondernemers is een fundamenteel onderdeel van het bedrijf. Het succes van Amazon hangt mede af van het succes van deze ondernemers, daarom innoveert Amazon voortdurend zodat zij hun bedrijf verder kunnen laten groeien. Met ondersteuning op het gebied van logistiek, diensten, programma's, trainingen en met behulp van het toegewijde Amazon team kunnen MKB's nog succesvoller worden op Amazon. Terwijl Amazon klanten een goede winkelervaring biedt door het brede aanbod van het MKB, biedt het bedrijf MKB’s de mogelijkheid om miljoenen klanten in Europa te bereiken binnen een vertrouwde marktplaats.

Met de lancering van de speciale winkel voor het Nederlandse MKB op Amazon.nl worden zo’n 125 Nederlandse ondernemers in de spotlight gezet, gezamelijk bieden zij een selectie aan van ruim 65.000 producten. Een deel van de producten wordt ook in Nederland geproduceerd. Op dit moment biedt de winkel producten in vijf categorieën, Home & Keuken, Elektronica & Gadgets, Speelgoed & Games, Gezondheid & Beauty, en Mode & Sieraden met merken zoals Boska, MojoGear, en Vonroc. Ook vertellen tien Nederlandse verkooppartners hun persoonlijke ondernemersverhalen; Dopper, Sorara, Izy Bottles, Oh My Pebbles, Wegter - Table & Kitchen, Carboncarperfume, The Society Shop, Poufs & Pillows, ComfyCentre, en Innr Lighting.

Prime Day
Dit jaar zal voor het eerst een selectie van Nederlandse MKB's deelnemen aan het jaarlijkse dealsevent Prime Day, dat dit jaar op 12 en 13 juli wordt gehouden. Prime Day is een feest vol nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen, exclusief voor Prime-leden. Meer informatie op www.amazon.nl/primeday.

]]>
/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-06-16-Save-the-Date--12-juli---13-juli-Prime-Day-/ Save the Date: 12 juli & 13 juli Prime Day keert terug voor Prime-leden om te shoppen met flinke kortingen https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-06-16-Save-the-Date--12-juli---13-juli-Prime-Day-/ Prime Day begint op amazon.nl/primeday op 12 juli om 00.00 uur en loopt tot en met 13 juli, maar de eerste exclusieve Prime members-only aanbiedingen zijn er al vanaf 21 juni
 • Tijdens het tweedaagse dealsevent kan je besparen op merken zoals Apple, Sony, Beats by Dr. Dre, Bose, Philips, Ring, Page, Zwitsal en Maxi-Cosi.
 • Prime-leden in Nederland maken bovendien kans op één van de meer dan honderd geweldige prijzen waaronder drie -money can't buy- Prime momenten met Bas Smit, Nick & Simon of rapper Donnie.
 • Op 12 juli en 13 juli keert de jaarlijkse Amazon Prime Day terug. Het 48 uur durende dealsevent begint op dinsdag 12 juli om 00:00 uur en loopt door tot en met woensdag 13 juli voor Prime-leden in Nederland, Oostenrijk, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Portugal, Singapore, Spanje, het VK, de VS en - voor de eerste keer ooit – in Polen en Zweden. Prime Day zal later deze zomer ook plaatsvinden in India, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, als ook voor de eerste keer in Egypte.

  Klanten kunnen enorm besparen op populaire producten van (inter)nationale topmerken, waaronder veel Nederlandse MKB-bedrijven. Nieuwe deals in alle categorieën - van mode en elektronica tot speelgoed en huis & tuin - zullen gedurende Prime Day live gaan en waanzinnige kortingen bieden. Nieuw dit jaar: Prime-leden in Nederland maken vanaf vandaag ook kans op één van de meer dan honderd geweldige  prijzen, waaronder drie -money can't buy- Prime momenten met Bas Smit, Nick & Simon of rapper Donnie.

  "Ik ben verheugd dat we dit jaar tijdens Prime Day onze brede selectie en aantrekkelijke deals aan nog meer Nederlandse Prime-leden kunnen aanbieden," aldus Roeland Donker, Country Manager Amazon Nederland. “Tijdens deze editie zullen voor het eerst veel Nederlandse MKB-ers en merken deelnemen en hun bedrijf verder ontwikkelen door aan een miljoenenpubliek te verkopen in Nederland en andere landen in Europa.”

  Exclusieve voordelen voor Prime-leden

  Prime Day heeft veel meer te bieden dan waanzinnige deals. Het is een feest vol nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen, exclusief voor Prime-leden. Nieuw dit jaar: Prime-leden in Nederland maken kans op één van de meer dan honderd prijzen, waaronder drie unieke ‘money can’t buy’-ervaringen op Amazon.nl. Prime-leden in Nederland (inclusief leden die van een gratis proefperiode gebruikmaken) maken vanaf vandaag kans om te winnen. Via www.amazon.nl/primeday kunnen zij zich met één klik inschrijven voor de wedstrijd. Prijzen zijn onder meer:

  • Twee unieke VIP kaarten voor een gelukkige winnaar voor alle 25 Amsterdamse zomerconcerten georganiseerd door Bas Smit met concerten van onder meer Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Flemming, Chef'Special en Tino Martin. Het eerste concert vindt plaats op 8 juli.  

  • Een exclusief thuisconcert van Nick & Simon op 6 juli bij de winnaar thuis in zijn of haar eigen woonkamer.

  • Rapper Donnie bakt de beste frietjes op 7 juli speciaal bij de winnaar thuis voor een unieke ervaring.

  • Daarnaast kunnen deelnemers diverse populaire producten winnen, waaronder Ring deurbellen, Apple Airpods Pro, Kindle Paperwhite e-readers, Garmin smartwatches en Amazon cadeaubonnen.

  Vroeg shoppen, flink besparen voorafgaand aan Prime Day

  Klanten hoeven voor voordeel niet te wachten tot Prime Day. Vanaf 21 juni kunnen Prime-leden hun voordeel doen met exclusieve aanbiedingen en kortingen. Vanaf 8 juli kunnen leden tot 50% besparen op geselecteerde Amazon-apparaten, waaronder Blink Mini, Blink Outdoor, Ring Video Doorbell Wired en Ring Alarm (2e generatie).

  Voor meer informatie
  Amazon Prime Day: https://www.amazon.nl/primeday
  Amazon Prime Day sweepstake: https://www.amazon.nl/b?node=28193839031
  Amazon Prime: https://www.amazon.nl/prime

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/2022-05-23-Achmed-Akkabi-en-Prime-Video-/ Achmed Akkabi en Prime Video tekenen exclusieve first look deal in Nederland https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/2022-05-23-Achmed-Akkabi-en-Prime-Video-/ De acteur, schrijver en producent zal, exclusief voor Prime Video, Nederlandse producties gaan ontwikkelen en deze als showrunner begeleiden. Akkabi voegt zich daarmee bij de internationale talent pool  van Prime Video, met namen als Donald Glover, Phoebe Waller-Bridge, en Steve McQueen Prime Video kondigt vandaag een exclusieve first-look overeenkomst aan met één van Nederlands meest toonaangevende schrijvers en producenten, Achmed Akkabi. Akkabi is de bedenker, showrunner en ster van de gelauwerde misdaadserie Mocro Maffia.

  De driejarige overeenkomst omvat onder andere de productie van nieuwe Original scripted shows waar Akkabi fungeert als showrunner, schrijver, scriptconsultant, uitvoerend producent, en acteur. Deze overeenkomst volgt op soortgelijke internationale deals met talenten zoals Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Steve McQueen (Small Axe), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Donald Glover (Mr. & Ms. Smith), en Kenneth Lonergan (Manchester by the Sea).

  "Ik ben dolblij met deze samenwerking en heb nu al het gevoel dat ik deel uitmaak van de Prime Video-familie," aldus Achmed. "Het is absoluut voorrecht om het Prime Video publiek kennis te laten maken met het meest inspirerende talent dat ons land te bieden heeft en ik kijk ernaar uit om de ambitie voort te zetten om Nederlands drama naar een internationaal niveau te brengen."

  "Samenwerken met vooraanstaand lokaal talent onderstreept onze inzet om de beste, meest eigenzinnige en bijzondere Originals voor ons lokale publiek op Europese schaal uit te brengen," zegt Georgia Brown, hoofd van European Originals, Amazon Studios. "Het is een eer om onze samenwerking met Achmed aan te kondigen, hij heeft wereldwijd de kijkers weten te boeien met zijn fantastische serie Mocro Maffia. We verheugen ons erop met hem samen te werken en meer originele en indrukwekkende producties te maken voor het Prime Video publiek."

  "Bij Prime Video zijn we op zoek naar unieke talenten die een lokaal perspectief bieden dat aansluit bij ons publiek," voegt Jacomien Nijhof, hoofd  Nederlandse Originals, Amazon Studios toe. "Achmed Akkabi is een uitzonderlijke en meeslepende verteller en acteur. In de afgelopen jaren heeft hij verhalen naar het publiek gebracht die nog nooit eerder waren verteld. In zijn producties geeft hij nieuw talent van diverse achtergronden de ruimte om te excelleren. Ik ben erg blij dat Achmed zich verbindt met Prime Video en dat we ons publiek in Nederland, en daarbuiten, nieuwe verhalen kunnen bieden."

  Achmed Akkabi is de showrunner en creatieve producer van vier seizoenen van de populaire misdaadserie Mocro Maffia (Winnaar, Gouden Kalf voor Beste TV Drama, Nederlands Film Festival), die momenteel wordt gestreamd in meerdere landen waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk en Japan. In 2016 richtte hij zijn eigen productiemaatschappij, TebberNekkel, op.

  Akkabi, geboren in Den Haag van Marokkaanse afkomst, speelde in de succesvolle kindertelevisieserie Het Huis Anubis en de Frans-Amerikaanse film Whatever Lola Wants voordat hij gecast werd voor zijn eerste hoofdrol in de Nederlandse film Alibi.

  Hij speelde ook in de bekroonde film Rabat, die wordt beschouwd als de eerste film waarin jonge Nederlands-Marokkaanse mannen op een genuanceerde en sympathieke manier werden geportretteerd. Een productie waarin het complexe en gevoelige onderwerp van immigratie, dat tot dan toe ondervertegenwoordigd was in films, werd aangekaart.

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20-04-2022-Anna-Status/ Prime Video presenteert trailer ANNA: STATUS https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/20-04-2022-Anna-Status/ De Nederlandse Amazon Original docu-serie volgt de Iraans-Nederlandse ondernemer Anna Nooshin tijdens haar reis om te achterhalen waarom zij soms moeite heeft echt geluk te voelen. De vierdelige serie gaat op 29 april exclusief op Prime Video in première. ANNA: STATUS is een openhartige en onthullende 4-delige documentaireserie over Anna Nooshin, één van de bekendste vrouwelijke social media persoonlijkheden van Nederland.

  Dit verrassende, rauwe en indringende portret over Anna Nooshin, onthult de verborgen werkelijkheid achter een publiek figuur die mensen denken te kennen, maar die zich nog nooit zo kwetsbaar heeft laten portretteren. De serie biedt een bijzondere mix van de verschillende aspecten in Anna's leven: glamour versus mentaal welzijn, welvaart versus jeugd als vluchteling, een warm gezin versus huiselijk geweld - om de werkelijkheid te laten zien achter de veelzijdige vrouw die Anna nu is.

  "Hoewel ik de afgelopen tien jaar zoveel moois heb kunnen maken in de media en in de online wereld, heb ik er altijd moeite mee gehad om mezelf kwetsbaar op te stellen. Nooit eerder maakte ik iets dat zo intiem is geweest als deze documentaire. Maandenlang heeft de camera alles mogen vastleggen en heb ik geprobeerd zo volledig mogelijk mijn verhaal te delen. Ik hoop hiermee te kunnen laten zien dat het oké is om zoekende te zijn. Ik hoop kijkers kennis te laten maken met mijn cultuur en vooral ook met mijn familie, die ik zo koester en die me zo hebben gevormd. Maar bovenal hoop ik dat kleine Anna’s die dit zien zich realiseren dat je soms heel vaak moet vallen, maar dat het echte verlies hem pas zit in het moment dat je besluit op te geven.”

  De vierdelige Amazon Original docu-serie gaat vrijdag 29 april in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. ANNA: STATUS wordt geproduceerd door Fabiola en is geregisseerd door Niki Padidar. 

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-11-Bas-Smit-lanceert-eigen-webstore-op-Amazon.nl/ Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-11-Bas-Smit-lanceert-eigen-webstore-op-Amazon.nl/ Vandaag lanceert Bas Smit een eigen webstore op Amazon.nl. In de winkel zijn, naast producten van zijn eigen online warenhuis Smit&Co, ook een door Bas geselecteerde collectie van producten uit het assortiment van Amazon.nl te vinden in categorieën zoals huis en tuin, sport en bewegen, speelgoed en spellen en Gadgets. Door de samenwerking kan Bas Smit zijn eigen Smit&Co store aan een internationaal publiek presenteren. Dit is natuurlijk onwijs gaaf. Via Amazon ben ik in staat mijn eigen producten van Smit&Co supersnel aan te bieden aan een miljoenenpubliek in binnen en buitenland. Dat geldt niet alleen voor mij. Ze zorgen voor de traffic en het bereik voor elke ondernemer in Nederland, groot of klein, die iets te verkopen heeft" aldus Bas Smit. "Daarnaast ben ik echt verrast over de breedte van het aanbod op Amazon en heb ik mijn winkel op amazon.nl aangevuld met een selectie van mijn favoriete producten in ons dagelijks leven om dat te laten zien."

  “Wij zijn heel erg enthousiast over de samenwerking met Bas” zegt Roeland Donker Country Manager Amazon Benelux. “De samenwerking met Bas past perfect in de doelstelling van Amazon om een breed platform te bieden aan veel kleine Nederlandse ondernemers die via Amazon.nl een groot publiek kunnen bereiken. Op dit moment verkopen al ruim 6.000 Nederlandse bedrijven hun producten via Amazon.nl”.

  Bas Smit en Amazon

  “Ik heb twee jaar achter Amazon aangezeten om de samenwerking op te zetten. E-commerce, ondernemen, content en charity zijn drie hele belangrijke pijlers in mijn leven. In mijn samenwerking met Amazon zijn deze aspecten allemaal verweven en daar ben ik super trots op. Afgelopen december hebben we bijvoorbeeld een geweldige actie voor het Prinses Maximá Centrum gedaan. Maar dat ik voor Amazon dingen met andere ondernemers ga doen, dat is ook zeker. Ik doe al heel lang niet anders, zet samen met andere ondernemers nieuwe bedrijven op of help (jonge) ondernemers als klankbord of tussenpersoon. De stappen die je daarin zet, kunnen wellicht ook weer interessant zijn voor content op Prime Video.”

  Link naar de Bas Smit store

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-04-Amazon-Launchpad-Innovation-Awards/ Tweede Editie Amazon Launchpad Innovation Awards investeert in Europese Ondernemers https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/2022-04-04-Amazon-Launchpad-Innovation-Awards/ Amazon ondersteunt Nederlandse ondernemers die vernieuwende producten maken - innovators maken kans op een grote prijs van 100.000 euro. Meer dan 1.500 bedrijven uit 30 landen deden in 2021 mee aan deze competitie, met producten variërend van speelgoed tot levensmiddelen, gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten. Amazon kondigt vandaag de start aan van de tweede Amazon Launchpad Innovation Awards. Na de succesvolle editie van 2021, waarbij meer dan 1.500 startups uit 30 Europese landen zich hebben ingeschreven, ondersteunt Amazon dit jaar wederom innovatieve Europese startups. Zij krijgen de kans om de grote prijs van €100.000 te winnen, plus  een jaar gratis toegang tot Amazon Launchpad en uitgelichte aanbiedingen in de Amazon Launchpad store.

  Deze open Europese competitie telde vorig jaar meer dan 50 inzendingen van Nederlandse startups. Een jury van deskundigen selecteerde uit alle Europese aanmeldingen, 50 ondernemers met innovatieve producten - waaronder vier Nederlandse startups. De Nederlandse deelnemers Kumasi Drinks (duurzaam fruitsap uit de cacaovrucht) en Stoov (duurzame warmtekussens) drongen door tot de finale.

  'We zijn vereerd door het enorme aantal producten en startups dat vorig jaar aan deze competitie deelnam, en we zijn dan ook heel enthousiast om de tweede editie van de Amazon Launchpad Innovation Awards aan te kondigen', aldus Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe. 'Sinds de lancering heeft Amazon Launchpad meer dan 2.200 startups in Europa ondersteund, en met deze awards blijven wij onze commitment benadrukken. Hiermee helpen wij veelbelovende merken die de toekomst zullen gaan vormgeven met nieuwe innovatieve producten waar onze klanten blij van worden'.

  Alle Europese startups, die fysieke producten verkopen aan consumenten, kunnen zich tot 29 mei inschrijven. De inzendingen worden individueel beoordeeld door een jury, die daarna ook de uiteindelijke winnaar zal kiezen. De winnaar krijgt een jaar gratis toegang tot Amazon Launchpad, marketingondersteuning en een geldprijs van 100.000 euro. Startups die willen deelnemen aan de competitie moeten eigenaar zijn van het merk, geregistreerd staan in de Europese Unie, (of het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland), minder dan 250 werknemers in dienst hebben en minder dan 50 miljoen euro jaarlijkse omzet hebben. De jury bestaat uit drie experts uit de sector: Andy Fishburn, Managing Director Virgin Start-up, Jamie Siminoff, CEO van Ring, en Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe. Zij zullen producten selecteren op basis van hun esthetiek, design, originaliteit en onderscheidendheid, maar ook sociale, ecologische en economische duurzaamheidsaspecten worden als beoordelingscriteria gehanteerd.

  Voor meer informatie over de Amazon Launchpad Innovation Awards, ga naar https://sell.amazon.nl/programmas/launchpad/innovation-awards?ld=MPNLALPLGN22_ALIA

  Amazon Launchpad

  Amazon Launchpad werd in 2015 geïntroduceerd en is nu beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en Nederland. Buiten Europa ook in de VS, Canada, Mexico, India en Australië. Amazon Launchpad ondersteunde de lancering van 2.200 startups in Europa. Inmiddels zijn er meer dan 18.000 producten beschikbaar op Amazon.nl in meer dan 30 categorieën, zoals meubels, elektronica, fashion en beauty. De afgelopen jaren werkte Amazon Launchpad samen met meer dan 200 vooraanstaande Venture Capital-bedrijven, startup versnellers en crowd-funding platforms om startups te helpen hun producten te lanceren.

  Voor meer informatie over de Amazon Launchpad Innovation Awards, ga naar https://sell.amazon.nl/programmas/launchpad/innovation-awards?ld=MPNLALPLGN22_ALIA

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon-blog/23-03.2022-Amazon-lanceert-hub-Slowakije/ Amazon lanceert hub voor humanitaire hulp in Slowakije https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon-blog/23-03.2022-Amazon-lanceert-hub-Slowakije/ De nieuwe humanitaire hub van Amazon, gebouwd in slechts 10 dagen, ondersteunt hulporganisaties om Oekraïense vluchtelingen sneller te helpen. Amazon teams van over de hele wereld hebben in slechts 10 dagen tijd een magazijn van 5000 m² in Oost-Europa, dat eerder werd gebruikt voor customer fulfillment, omgebouwd tot een nieuw humanitair hulpcentrum dat helpt om broodnodige goederen naar Oekraïense vluchtelingen te krijgen. Dit is de grootste logistieke hub die Amazon ooit heeft opgezet. Door gebruik te maken van de bredere infrastructuur, innovatieve technologieën en het wereldwijde logistieke netwerk van ons bedrijf brengt het snel en efficiënt essentiële goederen bij organisaties in de frontlinie.

  Nu het hulpcentrum operationeel is, bezorgt een Europees netwerk van Amazon fulfilment centra meer dan 4 miljoen essentiële hulpgoederen die zijn gedoneerd door zowel Amazon en zijn klanten - waaronder materiaal voor onderdak, hygiëneproducten, dekens en kleding. Uitgaand van de behoefte van vluchtelingen inventariseren de teams van Amazon welke hulpmiddelen we direct kunnen doneren, schaffen we eventueel ontbrekende artikelen aan en verzamelen, verpakken en verzenden alle artikelen die hulporganisaties nodig hebben om hun levensreddende werk te doen. Klanten binnen Europa kunnen een donatie doen om deze actie te ondersteunen via speciale wensenlijsten in onze Europese online winkels.

  Zodra deze essentiële goederen aankomen binnen Amazon’s Europese netwerk, verzendt het Amazon Transportation Service-team alles naar het nieuwe hulpcentrum in Slowakije dat volledig is ingericht voor noodhulp. Vervolgens worden alle gedoneerde hulpmiddelen uitgedeeld aan ontheemde vluchtelingen in samenwerking met hulporganisaties zoals Save The Children, het Internationale Comité van het Rode Kruis en Red Crescent Societies. De strategische locatie van het hulpcentrum in Slowakije zorgt voor een flink versnelde doorvoer van hulpmiddelen door Polen, Hongarije, Slowakije, Roemenië, Moldavië en Tsjechië, zodat Oekraïnse kinderen en gezinnen in nood direct kunnen worden geholpen.

  De lancering van dit hulpcentrum in minder dan 10 dagen was een enorme teamprestatie, en het is geweldig om te zien dat belangrijke hulpmiddelen de mensen die het nodig hebben snel bereiken. We zijn onze klanten dankbaar voor hun vrijgevigheid en onze teams en onze partners dat ze zo snel en toegewijd aan de slag zijn gegaan om vluchtelingen op dit cruciale moment te helpen. We weten dat deze hulp een langetermijn inspanning zal zijn. Als je meer wilt weten of ondersteuning wilt bieden, kun je dat doen door de ‘Wish Lists’ van Amazon Duitsland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. In Nederland vragen we klanten vrijblijvend een donatie te doen aan de samenwerkende hulporganisaties via de website van Giro555, waarnaar we via een speciale pagina op amazon.nl doorverwijzen. Ga voor meer informatie naar www.aboutamazon.com.

   

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-03-2022-The-Boys-S3/ The Boys are back! Kijk hier naar de adembenemende teaser van seizoen drie https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-03-2022-The-Boys-S3/ De Emmy-genomineerde dramaserie van Amazon Studios en Sony Pictures Television keert 3 juni terug naar Prime Video Prime Video onthulde de eerste teaser van het langverwachte derde seizoen van het Emmy-genomineerde drama The Boys tijdens hun panel op South by Southwest (SXSW). Tijdens het panel - geleid door Christian Slater, die de stem speelt van een personage in de geanimeerde anthologie serie The Boys Presents: Diabolical, onthulden de leden van de cast en showrunner Eric Kripke details over de volgende aflevering van de fan-favoriete superheldenserie.

  De teaser toont enkele van de echt duivelse momenten die je te wachten staan, en biedt een blik op alle fan-favoriete personages en nieuwe gezichten van het komende seizoen van The Boys. De teaser is ook afgestemd op het nummer "Bones", de eerste nieuwe muziek van de Grammy-winnende band Imagine Dragons' aankomende release Mercury - Act 2 (KIDinaKORNER/Interscope Records).

  De serie zal debuteren op Prime Video met drie afleveringen op vrijdag 3 juni. Nieuwe afleveringen zullen elke daaropvolgende vrijdag beschikbaar zijn, tot aan de seizoensfinale op 8 juli. De acht afleveringen van het seizoen zullen wereldwijd exclusief worden gestreamd op Prime Video. 

  The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

  In seizoen drie van The Boys spelen Karl UrbanJack QuaidAntony StarrErin MoriartyDominique McElligottJessie T. UsherLaz AlonsoChace CrawfordTomer CaponKaren FukuharaNathan MitchellColby MinifieClaudia Doumit, en Jensen Ackles de hoofdrollen.

  The Boys is gebaseerd op The New York Times best-selling comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook dienen als uitvoerend producenten, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric KripkeSeth RogenEvan GoldbergJames WeaverNeal H. MoritzPavun ShettyPhil SgricciaCraig RosenbergKen F. LevinJason NetterPaul GrellongDavid ReedMeredith Glynn, en Michaela Starr dienen ook als uitvoerende producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios, met Kripke Enterprises, Original Film, en Point Grey Pictures.

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/17.02.2022-Amazon-Print-on-Demand/ Amazon.nl introduceert Print on Demand service voor boeken https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Amazon/17.02.2022-Amazon-Print-on-Demand/ Auteurs kunnen nu zelf paperback- en hardcoverboeken publiceren en zo miljoenen lezers via Amazon bereiken. Amazon.nl introduceert vandaag Print on Demand voor boeken in Nederland. De nieuwe printservice stelt onafhankelijke auteurs in staat om naast eBooks, die via Amazon's Kindle Direct Publishing worden aangeboden, ook hardcover- en paperbackboeken aan te bieden om zo miljoenen lezers op Amazon te bereiken. Nadat de auteur via KDP heeft gepubliceerd, zijn de titels beschikbaar voor klanten op Amazon.nl en de wereldwijde websites. Fysieke KDP-boeken worden door Amazon gedrukt nadat een klant een bestelling heeft geplaatst.

  Titels kunnen worden gepubliceerd als fysieke boeken, zoals paperback en hardcover, of als eBook in de Kindle-store op Amazon.nl. Alle Kindle eBooks zijn te lezen op Kindle e-readers, Fire tablets en via de gratis te downloaden Kindle lees-apps voor computers, iOS en Android smartphones en tablets.

  Ga voor meer informatie naar: Kindle Direct Publishing https://kdp.amazon.com/help?ref_=TN_help

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-02-2022-Lord-of-the-Rings/ The Lord of the Rings: The Rings of Power - Officiële teaser trailer live uitgezonden tijdens Super Bowl LVI https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/14-02-2022-Lord-of-the-Rings/ J.R.R. Tolkiens legendarische Tweede Eeuw voor het eerst te zien Het aftellen tot 2 september 2022 is begonnen Tolkienfans, popcultuur fans en voetbalfans stonden zondag tijdens het derde kwart van Super Bowl LVI even stil toen Amazon hen meenam op een langverwachte reis terug naar Midden-aarde.

  Prime Video heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor haar meest geanticipeerde nieuwe serie van 2022, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

  De 60 seconden durende teaser biedt het wereldwijde publiek hun allereerste audiovisuele glimp van J.R.R. Tolkiens legendarische Second Age, en belooft een gloednieuwe legende van Amazon Studios en showrunners J.D. Payne & Patrick Mckay. die op 2 september van dit jaar van start zal gaan. Met een selectie van de ensemblecast van personages en de Arda omspanning, neemt de teaser trailer kijkers mee op een actievolle reis gevuld met verwondering en opwinding in ware cinematische schoonheid. 

  Het debuut van de teaser trailer tijdens de Super Bowl LVI op 13 februari is het laatste onderdeel voor wat misschien wel één van de grootste wereldwijde marketing campagnes van 2022 zal worden. Begin dit jaar smeedde Prime Video de titel van de show in gesmolten metaal, waardoor de onverzadigbare honger van fans naar deze serie werd aangewakkerd. Wereldwijd werden naar schatting 1 miljard impressies bereikt binnen de eerste 24 uur. Deze mijlpaal in de campagne werd snel gevolgd door de onthulling van 23 gedetailleerde posters met alleen de handen van de sterren van de serie, die online een enorme discussie op gang brachten over de identiteit en de achtergrondverhalen van deze personages.

  Het langverwachte The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat wereldwijd exclusief in première op Prime Video op vrijdag 2 september, met wekelijks nieuwe afleveringen. 

  Prime Video's The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft. 

  De serie wordt geleid door showrunners en executive producers J.D. Payne & Patrick Mckay. Zij worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey WeberCallum GreeneJ.A. BayonaBelen AtienzaJustin DobleJason CahillGennifer HutchisonBruce RichmondSharon Tal Yguado, en producenten Ron Ames en Christopher NewmanWayne Che Yip is uitvoerend producent en regisseert samen met J.A. Bayona en Charlotte Brãndström.

  De Lord of the Rings boeken zijn vertaald in meer dan 38 talen en er zijn meer dan 150 miljoen exemplaren van verkocht. 

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Marvelous-Mrs.-Maisel/ The Marvelous Mrs. Maisel S4 https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Marvelous-Mrs.-Maisel/ vanaf morgen, 18 februari, te zien op Prime Video Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen. 

  Het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen bevat gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, en Jason Alexander.  

  The Marvelous Mrs. Maisel, van de bekende maker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino, en heeft Emmy-winnares Rachel Brosnahan, viervoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub, tweevoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-genomineerde Marin HinkleMichael ZegenKevin PollakCaroline Aaron, en Emmy-winnaar Luke Kirby in de hoofdrollen.

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Rico-Dream-Big/ Prime Video presenteert trailer RICO: Dream Big https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2022/Prime-Video/08-02-2022-Rico-Dream-Big/ De Dutch Amazon Original docu-serie volgt de wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, terwijl hij zich bezint op het volgende hoofdstuk in zijn carrière. De vierdelige serie gaat op 4 maart exclusief op Prime Video in première. In RICO: Dream Big volgen we het leven van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

  Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft dan is de druk hoog om op dat level te blijven. Dit vraagt om focus. Rico wil, als topsporter op het hoogste niveau, bewijzen dat kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Met zijn torenhoge ambities op het gebied ondernemerschap, een perfecte vader zijn en doorbreken als acteur lijkt hij op een kruispunt in zijn leven te staan. Of kan dit ook allemaal samengaan? Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en daarnaast een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen? 

  "Op een cruciaal keerpunt in mijn leven onthult deze documentaire hoe het echt is om in mijn schoenen te staan. Anderhalf jaar lang werd elk moment van mijn leven vastgelegd - van de slopende trainingen en blessures als sporter, tot de glamoureuze levensstijl in LA, en hoe het leven van mij en mijn familie er achter gesloten deuren echt uitziet. Het opbouwen van een nieuwe carrière vanuit het niets is een van de grootste uitdagingen geweest die ik ooit ben aangaan, en deze documentaire is een ongelooflijke kans geweest om die reis met iedereen te delen," aldus Rico Verhoeven.

  De vierdelige Amazon Original docu-serie gaat op vrijdag 4 maart in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video.  RICO: Dream Big is geproduceerd door NewBe.

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2022-01-06-Phat-Tuesdays/ Nieuwe docuserie Phat Tuesdays, het onvertelde verhaal uit de jaren '90 van zwarte komieken in de Comedy Store in Los Angeles, gaat op 4 februari in première op Prime Video https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2022-01-06-Phat-Tuesdays/ Prime Video kondigt de nieuwe docuserie Phat Tuesdays aan. De docuserie viert Phat Tuesdays in The Comedy Store, de invloedrijke comedy showcase die de carrières van een aantal van de beroemdste zwarte comedians in de industrie van vandaag hielp lanceren. Phat Tuesdays gaat op vrijdag 4 februari wereldwijd exclusief op Prime Video in première. Phat Tuesdays' oprichter en gastheer - komiek, schrijver en acteur Guy Torry (American History X, Life)- is uitvoerend producent, samen met de voor een Academy Award genomineerde producent Reginald Hudlin (The Black Godfather, Marshall, Django Unchained, House Party), die ook de drie afleveringen van de docuserie regisseert.

  Phat Tuesdays bevat een aantal van de meest bekende komieken en persoonlijkheden van vandaag, waaronder Anthony Anderson, Tichina Arnold, Nick Cannon, Dave Chappelle, Snoop Dogg, Cedric the Entertainer, Tiffany Haddish, Steve Harvey, Lil Rel Howery, Regina King, Jo Koy, Luenell, Flame Monroe, Jay Pharoah, Craig Robinson, JB Smoove, Chris Tucker, Kym Whitley, en nog veel meer. Het vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan. Naast Torry en Hudlin is Byron Phillips ook uitvoerend producent, samen met Jeff Hasler, Brian Lovett en Jeff Bumgarner voor Original Productions, Kelsey Grammer en Tom Russo voor Grammnet Productions. Joshua Firosz, Darren Toon voor Original Productions, en Jordan McMahon voor Grammnet Productions dienen als co-executive producers.

  "Ik kan niet wachten tot de wereld het verhaal van Phat Tuesdays kan ervaren. Het was meer dan een avondje lachen - het was een beweging. Phat Tuesdays was zwart, gewaagd en briljant. Het was de beste verdomde comedy show, punt!" zei Torry. 

  "Tegen alle verwachtingen in creëerde Guy Torry een plek waar de volgende generatie comedy supersterren hun carrière konden lanceren, en veranderde de saaiste avond van de week in de heetste, met de meest sexy supersterren in Hollywood die kwamen opdagen om te lachen tot ze huilden. Phat Tuesdays vertelt dat verhaal. Het zijn de grappigste mensen op aarde die komedie uitleggen vanuit elk perspectief als een kunstvorm, als een bedrijf, en als een kracht voor sociale verandering." aldus Hudlin.

  Vol met exclusieve interviews met comedians en beroemdheden die erbij waren - op het podium of in het publiek. Met nooit eerder vertoonde beelden van legendarische comedysets van toen, is Phat Tuesdays het inspirerende verhaal van hoe een klein experiment om zwarte comedians te helpen na de rellen in LA in 1992 uitgroeide tot een triomfantelijke must-see ervaring. De showcase bracht regelmatig mensen van alle rangen en standen samen - iconen en ex-gevangenen, sterren en sterretjes, professionals en gewone mensen - voor één doel: lachen. Het werd de populairste comedyshow in Hollywood in de jaren '90.

  Phat Tuesdays wordt geproduceerd door Amazon Studios, Original Productions, Phat Tuesday Productions en Grammnet Productions.

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-21-Vox-Machina/ Prime Video onthult nieuwe clip en premièredatum voor The Legend of Vox Machina https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-21-Vox-Machina/ De langverwachte fantasy-avonturenserie voor volwassenen gaat van start op 28 januari 2022 Prime Video begint de feestdagen met een speciale aankondiging: The Legend of Vox Machina, een geanimeerde fantasy-avonturenserie voor volwassenen van Critical Role en Titmouse, gaat wereldwijd in première op 28 januari 2022. Ook is er sinds vandaag een spannende nieuwe clip en beeld uit de serie vrijgegeven. 

  Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role's eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een serie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

  The Legend of Vox Machina is een productie van Amazon Studios, Critical Role, en Titmouse voor Prime Video. In de serie zijn de castleden Laura Bailey (The Last of Us: Part II), Taliesin Jaffe (Final Fantasy XIV), Ashley Johnson (The Last of Us), Liam O'Brien (Star Wars: The Bad Batch), Matthew Mercer (Overwatch), Marisha Ray (Final Fantasy XV), Sam Riegel (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Travis Willingham (Marvel's Avengers). De cast zijn ook uitvoerend producenten, naast Brandon Auman (Star Wars: Resistance), Chris Prynoski (Metalocalypse), Shannon Prynoski (Fairfax) en Ben Kalina (Big Mouth).

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-17-I-want-you-back/ Amazon Studios zal I WANT YOU BACK wereldwijd uitbrengen op 11 februari 2022 op Prime Video  https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-17-I-want-you-back/ Geregisseerd door Jason Orley (Big Time Adolescence) Geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (Love, Simon schrijvers en This Is Us co-showrunners) Geproduceerd door Peter Safran en John Rickard van The Safran Company, Aptaker en Berger van The Walk-Up Company Met in de hoofdrollen Charlie Day, Jenny Slate, Scott Eastwood, Manny Jacinto, Clark Backo, Gina Rodriguez, Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel May en Luke David Blumm Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood). Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan (Manny Jacinto) en Noah met Ginny (Clark Backo).  


  Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen.  Elk van hen zal er alles aan doen om een einde te maken aan de nieuwe relaties van hun exen en hen terug in de armen te sluiten. 

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-08-Over-Grenzen/ Prime Video presenteert trailer van Over Grenzen https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-08-Over-Grenzen/ De Amazon Original serie Over Grenzen gaat op 16 december exclusief in première op Prime Video De vierdelige serie Over Grenzen onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Er wordt meegelopen met de politiediensten die op zoek gaan naar criminelen die containers leeghalen en er wordt kennis gemaakt met de gangs in Santos, Brazilië, die zorgen dat de drugs naar Nederland en België komt. En we krijgen antwoord op de vraag: welke rol spelen Nederland en België op het wereldtoneel van de drugshandel?

  Het smokkelen en vervoeren van drugs is een constant kat en muisspel. De sleutelrol die Nederland en België aannemen in de wereld zorgt voor een ander, gevaarlijk verschijnsel: de onderwereld raakt steeds meer verbonden met de bovenwereld.

  Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst. Het voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. Over Grenzen wordt geproduceerd door Villain Studios en is vanaf 16 december exclusief beschikbaar op Prime Video.
   

  ]]>
  /Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-03-Reacher/ Prime Video geeft officiële trailer en key art vrij voor Reacher https://amazon-pers.nl/Top-Navi/RSS/Persbericht/amazon/nl/2021/Prime-Video/2021-12-03-Reacher/ De serie, gebaseerd op de boeken van Lee Child, gaat in première op 4 februari 2022 Prime Video heeft de officiële trailer en key art vrijgegeven voor de aankomende serie Reacher, met in de hoofdrol Alan Ritchson en gebaseerd op de romans van Lee Child. Alle acht afleveringen van het eerste seizoen van de Amazon Original serie gaan op vrijdag 4 februari 2022 exclusief op Prime Video in première.

  Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

  Seizoen 1 van Reacher is gebaseerd op Lee Child's eerste Jack Reacher roman Killing Floor, en is geschreven voor televisie door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora (Scorpion, Prison Break), die ook uitvoerend produceert en fungeert als showrunner voor de serie als onderdeel van zijn algemene deal met Skydance Television. De cast bestaat verder uit Malcolm Goodwin (iZombie) als Oscar Finlay, Willa Fitzgerald (The Goldfinch) als Roscoe Conklin, Chris Webster (Most Dangerous Game) als KJ, Hugh Thompson (Blessed Stranger: After Flight 111) als Baker, Maria Sten (Swamp Thing) als Frances Neagley, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows) als Jasper, Kristin Kreuk (Smallville) als Charlie, Currie Graham (Murder in the First) als Kliner Sr., Marc Bendavid (Dark Matter) als Hubble, Willie C. Carpenter (Devious Maids) als Mosley, Maxwell Jenkins (Lost in Space) als Young Reacher, en Bruce McGill (My Cousin Vinny) als burgemeester Teale. Naast Santora, wordt de serie geproduceerd door Lee Child, Don Granger, en Scott Sullivan, met David Ellison, Dana Goldberg, en Bill Bost voor Skydance.

  ]]>