Persberichten

Shop de beste vroege feestdagen aanbiedingen van Amazon - exclusief voor Prime-leden - tijdens de Prime Big Deal Days op 10 en 11 oktober

Shop de beste vroege feestdagen aanbiedingen van Amazon - exclusief voor Prime-leden - tijdens de Prime Big Deal Days op 10 en 11 oktober

Bespaar flink voor de feestdagen met grote kortingen op merken zoals LEGO, Fitbit, Bosch, Robijn en Tefal. Amazon zal dit jaar de laagste prijzen tot nu toe aanbieden voor geselecteerde producten van Garmin, Bose, Samsung, Western Digital, Philips, Tado, Thrustmaster en SanDisk

2023-09-18 Shop de beste vroege feestdagen aanbiedingen van Amazon

18/09/2023 | Amsterdam

Dit is het moment om flink te besparen. Prime-leden kunnen dit jaar vroeg beginnen met hun inkopen voor de feestdagen tijdens Amazon Prime Big Deal Days, die beginnen op 10 oktober om middernacht en lopen door tot en met 11 oktober. Het 48-uursevenement biedt Prime-leden deals van merken zoals LEGO, Philips, Fitbit, Bosch en Tefal. Tijdens het evenement worden er regelmatig nieuwe aanbiedingen toegevoegd. Klanten die nog geen Prime-lid zijn, kunnen lid worden van Prime of een gratis proefperiode starten op amazon.nl/primebigdealdays en zo mee profiteren voor hun inkopen voor de feestdagen.

"We geven onze Prime-leden een extra moment om nu al te besparen voor de drukke feestdagen met aanbiedingen voor een aantal van de meest gewilde cadeaus," aldus Roeland Donker, Country Manager van Amazon Nederland. "Naast het profiteren van de Amazon Prime-voordelen, kunnen Prime-leden deals shoppen in categorieën zoals kleding, wonen en speelgoed. Hierin zijn tijdens Prime Big Deal Days, enkele van onze meest populaire items opgenomen."

Maak je klaar voor de Grote Dag

Met de onderstaande tips kun je je het beste voorbereiden op de Prime Big Deal Days en zoveel mogelijk korting verkrijgen:

  • Ontdek alle bezorgopties: Met een Prime-lidmaatschap kun je vertrouwen op Amazon om het leven gemakkelijker te maken met snelle, gratis bezorging van miljoenen items. Kies altijd de bezorgoptie die het beste bij je past tijdens Prime Big Deal Days.
  • Stel gepersonaliseerde dealmeldingen in: Abonneer je om dealmeldingen te ontvangen met betrekking tot recente Amazon-zoekopdrachten en recent bekeken items. Zodra de Prime Big Deal Days beginnen, ontvang je pushmeldingen over beschikbare deals waarop je geabonneerd bent.

Wereldwijd toegang tot Prime Big Deal Days

Prime Big Deal Days gaat van start in 19 landen over de hele wereld op 10 oktober in Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, de VS en het VK. Prime-leden in Japan kunnen later in de maand deelnemen aan het Prime Big Deal Days-evenement.

Elke dag wordt beter met Prime

Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Shop met vertrouwen

Klanten kunnen met een gerust hart winkelen, wetende dat Amazon achter de producten staat die in onze winkels worden verkocht. In het onwaarschijnlijke geval dat klanten problemen ondervinden met de tijdige levering of de staat van hun aankoop, of ze nu bij Amazon of bij een van onze twee miljoen onafhankelijke verkopers zijn gekocht, zal Amazon dit rechtzetten met een terugbetaling of vervanging. Amazon zet zich in voor een betrouwbare winkelervaring en steunt de producten die worden aangeboden tijdens Prime Big Deal Days, evenals de honderden miljoenen producten die elke dag in onze winkels worden aangeboden. Meer informatie vind je hier.

Over Amazon

Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.