RSS

Save the Date: 12 juli & 13 juli Prime Day keert terug voor Prime-leden om te shoppen met flinke kortingen

Save the Date: 12 juli & 13 juli Prime Day keert terug voor Prime-leden om te shoppen met flinke kortingen

Prime Day begint op amazon.nl/primeday op 12 juli om 00.00 uur en loopt tot en met 13 juli, maar de eerste exclusieve Prime members-only aanbiedingen zijn er al vanaf 21 juni

2022-06-16 Save the Date: 12 juli & 13 juli Prime Day

16/06/2022 | Amsterdam

  • Tijdens het tweedaagse dealsevent kan je besparen op merken zoals Apple, Sony, Beats by Dr. Dre, Bose, Philips, Ring, Page, Zwitsal en Maxi-Cosi.
  • Prime-leden in Nederland maken bovendien kans op één van de meer dan honderd geweldige prijzen waaronder drie -money can't buy- Prime momenten met Bas Smit, Nick & Simon of rapper Donnie.

Op 12 juli en 13 juli keert de jaarlijkse Amazon Prime Day terug. Het 48 uur durende dealsevent begint op dinsdag 12 juli om 00:00 uur en loopt door tot en met woensdag 13 juli voor Prime-leden in Nederland, Oostenrijk, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Portugal, Singapore, Spanje, het VK, de VS en - voor de eerste keer ooit – in Polen en Zweden. Prime Day zal later deze zomer ook plaatsvinden in India, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, als ook voor de eerste keer in Egypte.

Klanten kunnen enorm besparen op populaire producten van (inter)nationale topmerken, waaronder veel Nederlandse MKB-bedrijven. Nieuwe deals in alle categorieën - van mode en elektronica tot speelgoed en huis & tuin - zullen gedurende Prime Day live gaan en waanzinnige kortingen bieden. Nieuw dit jaar: Prime-leden in Nederland maken vanaf vandaag ook kans op één van de meer dan honderd geweldige  prijzen, waaronder drie -money can't buy- Prime momenten met Bas Smit, Nick & Simon of rapper Donnie.

"Ik ben verheugd dat we dit jaar tijdens Prime Day onze brede selectie en aantrekkelijke deals aan nog meer Nederlandse Prime-leden kunnen aanbieden," aldus Roeland Donker, Country Manager Amazon Nederland. “Tijdens deze editie zullen voor het eerst veel Nederlandse MKB-ers en merken deelnemen en hun bedrijf verder ontwikkelen door aan een miljoenenpubliek te verkopen in Nederland en andere landen in Europa.”

Exclusieve voordelen voor Prime-leden

Prime Day heeft veel meer te bieden dan waanzinnige deals. Het is een feest vol nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen, exclusief voor Prime-leden. Nieuw dit jaar: Prime-leden in Nederland maken kans op één van de meer dan honderd prijzen, waaronder drie unieke ‘money can’t buy’-ervaringen op Amazon.nl. Prime-leden in Nederland (inclusief leden die van een gratis proefperiode gebruikmaken) maken vanaf vandaag kans om te winnen. Via www.amazon.nl/primeday kunnen zij zich met één klik inschrijven voor de wedstrijd. Prijzen zijn onder meer:

  • Twee unieke VIP kaarten voor een gelukkige winnaar voor alle 25 Amsterdamse zomerconcerten georganiseerd door Bas Smit met concerten van onder meer Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Flemming, Chef'Special en Tino Martin. Het eerste concert vindt plaats op 8 juli.  

  • Een exclusief thuisconcert van Nick & Simon op 6 juli bij de winnaar thuis in zijn of haar eigen woonkamer.

  • Rapper Donnie bakt de beste frietjes op 7 juli speciaal bij de winnaar thuis voor een unieke ervaring.

  • Daarnaast kunnen deelnemers diverse populaire producten winnen, waaronder Ring deurbellen, Apple Airpods Pro, Kindle Paperwhite e-readers, Garmin smartwatches en Amazon cadeaubonnen.

Vroeg shoppen, flink besparen voorafgaand aan Prime Day

Klanten hoeven voor voordeel niet te wachten tot Prime Day. Vanaf 21 juni kunnen Prime-leden hun voordeel doen met exclusieve aanbiedingen en kortingen. Vanaf 8 juli kunnen leden tot 50% besparen op geselecteerde Amazon-apparaten, waaronder Blink Mini, Blink Outdoor, Ring Video Doorbell Wired en Ring Alarm (2e generatie).

Voor meer informatie
Amazon Prime Day: https://www.amazon.nl/primeday
Amazon Prime Day sweepstake: https://www.amazon.nl/b?node=28193839031
Amazon Prime: https://www.amazon.nl/prime

Prime Day bezorging
De snelle en gratis bezorging van Prime Day-bestellingen wordt mogelijk gemaakt door Amazon's wereldwijde transportnetwerk, dat zich onderscheidt door een ideale match tussen innovatieve technologie, transportdiensten, toegewijde medewerkers en partners. Amazon blijft dit netwerk wereldwijd uitbouwen, innoveren en opschalen - via het spoor, vrachtvervoer, vliegtuigen en meer – met een continue focus op veiligheid, welzijn en carrièrekansen voor de mensen en partners die een belangrijke rol spelen bij de hele Reis van een Amazon pakket. Het zijn de mensen en partners in het hele operationele netwerk die dit allemaal mogelijk maken, van de veteraan die de vracht in een Amazon Air vliegtuig laadt tot de bezorger die de vertrouwde Amazon-doos thuis komt afleveren.

Elke dag wordt beter met Prime
Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.