RSS

Amazon Prime Video kondigt tweede seizoen van Modern Love aan

Amazon Prime Video kondigt tweede seizoen van Modern Love aan

Amazon Prime Video heeft vandaag het langverwachte tweede seizoen van Amazon Original anthologie serie Modern Love aangekondigd.

27/05/2021 | London

Amazon heeft vandaag aangekondigd dat Modern Love seizoen 2 op vrijdag 13 augustus in première gaat, exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

In dit seizoen breekt de liefde alle regels. Een oude vlam wordt opnieuw aangewakkerd. Een test van vrienden vs. geliefden. Een nachtmeisje en haar dagjongen. Een romance met de ex van een ex. Een one night stand. Een onmogelijke belofte. Een geest van een verloren geliefde. Een verkenning van seksualiteit. Het achtdelige tweede seizoen van de populaire serie Modern Love brengt een verzameling verhalen over relaties, connecties, verraad en onthullingen, tot leven. Elke aflevering laat de liefde zien in al zijn gecompliceerde en mooie vormen, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de geliefde New York Times-column: Modern Love.

Het tweede seizoen van Modern Love bevat een sterrencast van acteurs, waaronder Gbenga AkinnagbeLucy BoyntonTom BurkeZoë ChaoMinnie DriverGrace EdwardsDominique FishbackKit HaringtonGarrett HedlundTobias MenziesSophie OkonedoZane PaisAnna PaquinIsaac PowellMarquis Rodriguez, en Lulu Wilson. Showrunner John Carney is schrijver, regisseur en uitvoerend producent. Daarbij  regisseerde Andrew Rannells dit seizoen een aflevering gebaseerd op een persoonlijk essay dat hij schreef voor de column.