RSS

Amazon Music kondigt Taylor Swift aan als headliner voor het Prime Day-concert en extra optredens van Dua Lipa, SZA en Becky G

Amazon Music kondigt Taylor Swift aan als headliner voor het Prime Day-concert en extra optredens van Dua Lipa, SZA en Becky G

Stream het Prime Day-concert live op 11 juli via Prime Video

2019-06-26 Amazon Music kondigt Taylor Swift

26/06/2019 | Seattle

Amazon Music kondigt aan dat de tienvoudig GRAMMY Award-winnares en een van de meest invloedrijke artiesten allertijden, Taylor Swift, de headliner is voor het Prime Day-concert dat live wordt gestreamd via Prime Video op 11 juli 2019 om 3:00 uur. Tijdens het unieke evenement - exclusief voor Prime-leden - wordt het beste van Amazon-entertainment gevierd. Het Prime Day-concert dat wordt gepresenteerd door Amazon Music, biedt leden wereldwijd een onvergetelijke ervaring met een avond vol extra optredens van artiesten die de hitlijsten aanvoeren, waaronder tweevoudig GRAMMY Award-winnares Dua Lipa, de veel bekroonde artiest SZA en wereldwijde superster Becky G. Het Prime Day-concert wordt gepresenteerd door de award-winnende actrice Jane Lynch (The Marvelous Mrs. MaiselGlee) en wordt door Amazon Music na het live-optreden voor beperkte tijd aangeboden als on-demand stream aan Prime-leden op Prime Video, inclusief geselecteerde nummers van elk optreden.

“We kunnen niet wachten om Prime Day te vieren met een buitengewone nacht vol onvergetelijke optredens voor leden over de hele wereld”, aldus Steve Boom, VP van Amazon Music. “Prime Day brengt leden het beste van entertainment en winkelen. Om dit te vieren, hebben we een line-up samengesteld met optredens van artiesten in verschillende genres waar onze klanten van houden. We kijken ernaar uit om Prime Day te vieren met dit niet te missen, unieke evenement."

Bekijk het live van over de hele wereld
Prime-leden wereldwijd kunnen genieten van een bevoorrechte plek om te kijken naar het Prime Day-concert dat live wordt gestreamd in meer dan 200 landen en de volgende dag on-demand beschikbaar is via Amazon Video voor een beperkte tijd. Prime-leden die het Prime Day-concert streamen, krijgen een voorproefje van Carnival Row, een nieuw Amazon Original fantasy-drama met Orlando Bloom en Cara Delevingne en nooit eerder vertoonde beelden van Modern Love, een nieuwe romantische serie gebaseerd op de gelijknamige populaire New York Times-column. Daarnaast zien kijkers ook clips van het Emmy Award-winnende The Marvellous Mrs. Maisel en Tom Clancy's Jack Ryan, voorafgaand aan hun nieuwe seizoenen, naast exclusieve clips en teasers van aankomende Prime Video-releases, waaronder edgy superheldendrama The Boys, de nieuwe animatieserie Undone van de makers van BoJack Horseman en gloednieuwe stand-upcomedy-specials.

Tijdens het Prime Day-Concert van Amazon Music, krijgen fans een line-up van artiesten die de hitlijsten aanvoeren en speciale momenten waaronder:

  • Taylor Swift brengt leden het beste met een dynamische set, inclusief haar gloednieuwe hitsingles “You Need To Calm Down” en “ME!,” die eerder dit jaar records braken als topsingle-debuut in de geschiedenis van Amazon Music. “ME!” brak ook voice-records met Alexa via Amazon Music door de meest aangevraagde single ooit te zijn op de streamingservice. Zangeres, songwriter, muzikant en producent Taylor Swift is de enige artiest in de geschiedenis die vier opeenvolgende albums heeft verkocht met meer dan een miljoen exemplaren in de releaseweek (Speak Now uit 2010RED uit 2012, 1989 uit 2014 en reputation uit 2017). Ze is de jongste persoon in de geschiedenis ooit met een Grammy Award voor album van het jaar en is de eerste vrouwelijke solo-artiest die deze prestigieuze prijs twee keer won. Rolling Stone zette Taylor op de lijst 100 Greatest Songwriters of All Time. Time magazine zette Taylor Swift in 2017 op de prestigieuze Person of the Year Cover en heeft haar drie keer genoemd in de lijst TIME 100 Most Influential People terwijl ze nog maar 29 jaar oud is. Taylor Swift is ook winnaar van een Brit en Emmy award, werd Billboards jongste Woman of the Year ooit en is de enige artiest die deze prijs twee keer heeft gekregen.  
     
  • Met de release van haar gelijknamige debuutalbum op Warner Bros. Records, geboren in Londen en opgegroeid in Kosovo, heeft Dua Lipa de harten van zowel fans als pers veroverd. Haar veelgeprezen debuut haalde ieders 'best of'-lijst, van The FADER tot Rolling Stone tot Time Magazine. Haar powerlied "New Rules" bereikte nummer 1 in de Top 40 en verbrak een al lang bestaande record voor opeenvolgende weken in de Billboard Pop Songs-lijst. De video van dit nummer ging viraal en maakte haar de jongste vrouwelijke soloartiest die 1 miljard keer op YouTube werd bekeken. "New Rules" staat ook in de top 10 van meest gespeelde nummers wereldwijd op Amazon Music aller tijden. Dua Lipa verkocht meer dan 3 miljoen exemplaren, met singles die meer dan 40 miljoen keer zijn verkocht. Onlangs ontving Dua twee Grammy Awards voor Best New Artist en Best Dance Recording voor 'Electricity' (met Silk City featuring Diplo & Mark Ronson) en schreef BRIT Award-geschiedenis door als eerste vrouwelijke artiest te worden bedacht met vijf nominaties en de awards voor British Breakthrough Act en British Female Solo Artist ophaalde.
     
  • De meermaals bekroonde artiest SZA zal hits brengen als 'Love Galore', 'The Weekend', 'Broken Clocks' en meer. Haar debuutalbum Ctrl (TDE / RCA) belandde op nr. 1 in Billboard' R & B Albums-grafiek en heeft verschillende prijzen gewonnen sinds de release, inclusief de beste R & B-artiest van de Billboard Music Awards, de beste nieuwe artiest van BET Awards, Soul Train Music Awards’ Best R&B/Soul Female Artist en Best New Artist, de beste visuele effecten voor de' All The Stars 'van MTV Video Music Awards met Kendrick Lamar en de Outstanding New Artist in 2018 Award van NAACP Image Awards in 2018. In 2019 won ze NAACP Image Awards 'Outstanding Duo or Group voor "All The Stars" met Kendrick Lamar en Outstanding Soundtrack / Compilation voor de Black Panther Soundtrack. SZA ontving ook de 2019 Women in Music Rule Breaker award van Billboard.
     
  • Wereldwijde superster Becky G betreedt het podium in New York, na terugkeer van haar Latijns-Amerikaanse en Europese tour. Becky G is de winnaar van twee 2018 Latin American Music Awards, voor Favorite Female Artist en Favorite Urban Song (voor 'Mayores'). Ze werd ook geëerd door de Latin Recording Academy als een van de Leading Ladies op het gebied van entertainment, met onder meer twee nummer één hits in de Billboard Latin Airplay Charts ("Mayores" & "Sin Pijama"). Becky G's wereldwijde maandelijkse streams op Amazon Music zijn blijven stijgen en groeien op jaarbasis met 5.5x op de streamingdienst.

Maak je klaar om te winkelen op Prime Day – 15 en 16 juli

Deze week is aangekondigd dat Prime Day dit jaar start op maandag 15 juli middernacht en voor het eerst 48 uur duurt. Hiermee biedt Prime Day leden twee volle dagen het beste in winkelen en entertainment van Amazon Prime. Elke dag vóór Prime Day ontdekken leden allerlei soorten exclusieve aanbiedingen. Nog geen Prime-lid? Iedereen kan zich aanmelden bij Prime of een gratis proefabonnement van 30 dagenafsluiten via amazon.de/nl om deel te nemen aan Prime Day.