Persberichten

Amazon.nl verwelkomt Rivièra Maison met meer dan 900 producten

Amazon.nl verwelkomt Rivièra Maison met meer dan 900 producten

Amazon kondigt vandaag vol trots de lancering van Rivièra Maison aan. Na ruim een jaar succesvol actief te zijn geweest op Amazon.de, is de volledige collectie van Rivièra Maison nu ook verkrijgbaar op Amazon.nl met de opening van een eigen brandstore waar klanten kunnen genieten van een unieke shopervaring.

14.06.2023 Amazon.nl verwelkomt Rivièra Maison

14/06/2023

"Het neerzetten van onze collectie op Amazon.nl is een mooie stap in onze uitbreiding. Met onze eigen brandstore op Amazon.nl brengen we de warmte en exclusiviteit van Rivièra Maison over, wat aansluit bij de kernwaarden van ons merk", aldus Henk Teunissen, oprichter van Rivièra Maison.

“Ik ben trots om Rivièra Maison op amazon.nl te verwelkomen. Naast een gigantisch internationaal assortiment, bieden we inmiddels ook een mooie selectie van lokale merken aan tegen de beste prijzen, snelle levering en hoogwaardige klantenservice die klanten van ons verwachten. Met Rivièra Maison voegen we opnieuw een mooi Nederlands merk toe aan onze winkel,” aldus Roeland Donker, Country Manager Nederland.

Met de lancering op Amazon.nl zet Rivièra Maison een belangrijke stap in haar voortdurende groei en uitbreiding. De unieke collectie van meer dan 900 producten is voor Nederlandse klanten op Amazon.nl te koop. We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen en te genieten van de sfeer en exclusiviteit die Rivièra Maison biedt via  amazon.nl/rivieramaison.