Persberichten

Amazon introduceert 'Prime Exclusieve Deals' - een nieuw shopping event op 11 en 12 oktober met aanbiedingen en grote kortingen voor de komende feestdagen

Amazon introduceert 'Prime Exclusieve Deals' - een nieuw shopping event op 11 en 12 oktober met aanbiedingen en grote kortingen voor de komende feestdagen

Het nieuwe 48-uurs event geeft Prime-leden exclusieve vervroegde toegang tot feestdagendeals op www.amazon.nl/exclusievedeals, waaronder must-have merken als Philips, Samsung, Sony, LEGO, Bosch, Garmin, Bose en Acer.

2022-09-26 Amazon introduceert 'Prime Exclusieve Deals'

26/09/2022 | Amsterdam

Amazon onthult Prime Exclusieve Deals, een nieuw tweedaags wereldwijd shopping event, exclusief voor Prime-leden. Het deals event begint op 11 oktober om 00.00 uur en loopt tot en met 12 oktober in 15 landen: Oostenrijk, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Prime Exclusieve Deals geeft, met honderdduizenden aanbiedingen, Prime-leden de mogelijkheid om vroeg met de inkopen voor de feestdagen te beginnen.

Tijdens het tweedaagse evenement komen duizenden aanbiedingen voorbij van must-have producten van topmerken in verschillende categorieën, zoals elektronica van Samsung, Sony, Bose, Garmin en Acer, huis en keukenbenodigdheden van Philips en Bosch speelgoed must-haves van LEGO, Playmobiel, Barbie en Hasbro en populaire merken op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging als onder andere Braun, Oral B en Sonicare.

"Ik ben zeer verheugd om Amazon’s nieuwe Prime Exclusieve Deals event aan onze klanten te introduceren, zegt Roeland Donker, Country Manager voor Amazon.nl. “Het is een nieuwe kans voor onze huidige en nieuwe Prime-leden om de beste deals te scoren op enkele van onze topmerken. Klanten willen nu meer dan ooit geld besparen, vooral met de feestdagen voor de deur. Met dit exclusieve deal-evenement hebben Prime-leden nu vroegtijdig toegang tot duizenden deals."

Voorbereiding op de Prime Exclusieve Deals
Amazon maakt het gemakkelijker dan ooit voor Prime-leden om zich voor te bereiden op de Prime Exclusieve Deals, door gepersonaliseerde dealmeldingen in te stellen en boodschappenlijstjes te maken. Klanten kunnen, om te profiteren van Prime Exclusieve Deals, lid worden van Amazon Prime met een gratis proefperiode van 30 dagen op amazon.nl/prime. Na de proefperiode is Prime €2,99 per maand, kijk voor meer informatie op amazon.nl/prime.

Persoonlijke dealmeldingen instellen op mobiel + app
De dealmeldingen via de Amazon.nl app helpen Prime-leden om alvast vooruit te plannen welke deals ze liefst willen aanschaffen. Prime-leden kunnen zich aanmelden om dealmeldingen te ontvangen tijdens de Prime Exclusieve Deals op basis van hun recente Amazon-zoekopdrachten en onlangs bekeken items.

Om op de hoogte te blijven van al het Prime Exclusieve Deals nieuws ga je naar https://www.amazon.nl/exclusievedeals

Prime Day bezorging
De snelle en gratis bezorging van Prime Day-bestellingen wordt mogelijk gemaakt door Amazon's wereldwijde transportnetwerk, dat zich onderscheidt door een ideale match tussen innovatieve technologie, transportdiensten, toegewijde medewerkers en partners. Amazon blijft dit netwerk wereldwijd uitbouwen, innoveren en opschalen - via het spoor, vrachtvervoer, vliegtuigen en meer – met een continue focus op veiligheid, welzijn en carrièrekansen voor de mensen en partners die een belangrijke rol spelen bij de hele Reis van een Amazon pakket. Het zijn de mensen en partners in het hele operationele netwerk die dit allemaal mogelijk maken, van de veteraan die de vracht in een Amazon Air vliegtuig laadt tot de bezorger die de vertrouwde Amazon-doos thuis komt afleveren.

Elke dag wordt beter met Amazon Prime
Amazon Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series als The Lord of the Rings: The Rings of Power met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland