Persberichten

Prime Day van start 12 en 13 juli - twee dagen lang heel veel korting op Amazon.nl

Prime Day van start 12 en 13 juli - twee dagen lang heel veel korting op Amazon.nl

Prime Day begint op dinsdag 12 juli om 00:00 uur en biedt 48 uur lang non-stop deals op Amazon.nl. Prime-leden op Amazon.nl krijgen toegang tot heel veel korting en deals van topmerken zoals Bosch, Bose, Philips en Lego.

12/07/2022 | Amsterdam

Prime Day is terug, en biedt ook dit jaar exclusief voor Amazon Prime leden wereldwijd miljoenen waanzinnige deals. Prime Day deals met flinke kortingen zijn te vinden in de alle categorieën waaronder elektronica, tech, speelgoed, beauty, fashion en wonen, van zowel lokale MKB’ers tot internationale merken.

Met kortingen in elke categorie, biedt Prime Day dit jaar deals voor alle leden - inclusief kortingen op HP en Kipling voor studenten ter voorbereiding van het komende schooljaar; Mattel en LEGO voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed voor hun kinderen; en nog vele andere topmerken.

Ben je nog geen Prime lid of wil je meer weten? Iedereen kan zich aanmelden voor Amazon Prime en het lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen. Meer informatie op Amazon.nl/primeday of Amazon.nl/prime. Je kunt betalen met iDEAL of creditcard. Behalve een grote selectie aan deals op Prime Day, biedt een Prime-lidmaatschap veel meer. Met Prime kunnen leden voor slechts €2,99 per maand gebruik maken van onbeperkte snelle, gratis verzending, onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, gratis games en in-game content met Prime Gaming en onbeperkte opslag van foto's met de Amazon Photo app. 

Prime Day- deals 

Om tijdens de 48 uur van Prime Day van de hoogste kortingen te profiteren, raden we klanten aan de website regelmatig te checken, want de deals selectie wordt voortdurend ververst.

Dit is slechts een kleine selectie van enkele van de beste Prime Day-aanbiedingen:

  • Amazon-apparaten: bespaar tot 66% op Echo-apparaten, inclusief Echo International Version (4e generatie) (€ 64,99) en Echo Dot (4e generatie) (€ 19,99); tot 43% op Fire TV-apparaten, waaronder Fire TV Stick 4K Max (€ 36,99) en Fire TV Stick (€ 22,99); tot 35% op Ring-apparaten, waaronder Ring Video Doorbell Wired (€ 39,99) en de Video Doorbell (2e generatie) (€ 69,99); tot 44% op Kindle (€ 49,99); en tot 50% korting op Blink-apparaten, inclusief Blink Video Doorbell (€ 41,99).

  • Wireless: Bespaar tot 30% op Garmin Smartwatches

  • Elektronica: Bespaar tot 40% op JBL koptelefoons en speakers, en tot 30% op robotstofzuigers van bijvoorbeeld Eufy, Ecovacs, Medion en Yeedi

  • Computers & Gaming: Bespaar tot 18% op een Chromebook Laptop van Acer; bespaar ook tot 37% op Logitech PC & gaming accessoires

  • Keuken: Bespaar tot 40% op Philips keuken- en kookapparatuur

  • Boodschappen: Tot 30% op producten van Douwe Egberts en Pickwick, tot 26% op producten van Robijn, 49% op Sun Expert All-in 1 Extra Power Vaatwastabletten en 60% op Vanish Oxi Advance - Multi Power Colour Gel.

  • Gezondheid & persoonlijke verzorging: Bespaar tot 37% op persoonlijke verzorgingsproducten van Dove, Axe, Andrelon en Rexona  en tot 30% op Renpho massageapparaten.

  • Gereedschap: Bespaar 60% op Bosch gereedschap.

  • Speelgoed: Bespaar tot 20% op LEGO, tot 40% op Fisher-Price en tot 36% op Hot Wheels

Prime Day bezorging
De snelle en gratis bezorging van Prime Day-bestellingen wordt mogelijk gemaakt door Amazon's wereldwijde transportnetwerk, dat zich onderscheidt door een ideale match tussen innovatieve technologie, transportdiensten, toegewijde medewerkers en partners. Amazon blijft dit netwerk wereldwijd uitbouwen, innoveren en opschalen - via het spoor, vrachtvervoer, vliegtuigen en meer – met een continue focus op veiligheid, welzijn en carrièrekansen voor de mensen en partners die een belangrijke rol spelen bij de hele Reis van een Amazon pakket. Het zijn de mensen en partners in het hele operationele netwerk die dit allemaal mogelijk maken, van de veteraan die de vracht in een Amazon Air vliegtuig laadt tot de bezorger die de vertrouwde Amazon-doos thuis komt afleveren.

Elke dag wordt beter met Prime
Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.

Over Amazon
Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.