Persberichten

Drie unieke Money Can’t Buy” momenten gewonnen in aanloop naar Prime Day

Drie unieke Money Can’t Buy” momenten gewonnen in aanloop naar Prime Day

Vanwege Prime Day, het jaarlijkse dealsfestijn op 12 en 13 Juli van Amazon, werden er meer dan honderd geweldige prijzen, waaronder drie unieke “Money Can’t Buy” prijzen vergeven. Een intiem huisconcert van Nick & Simon, Rapper Donnie die met zijn frietbakfiets frietjes kwam bakken en een VIP Passe-partout van De Amsterdamse Zomer van Bas Smit.

2022-07-09 Money Can’t Buy” momenten

09/07/2022 | Amsterdam

Deze week werden de drie Money Can’t Buy” prijzen uitgereikt, Nick & Simon trapte af door de familie Slijkoort uit Vuren in het zonnetje te zetten met een intiem huisconcert in hun achtertuin. Uiteraard namen Nick & Simon alle tijd om met de winnaars op de foto te gaan en genoten familie en vrienden van de verzoeknummers die akoestisch ten gehore werden gebracht door Nick & Simon. “Blij verrast we hebben genoten en een hele mooie herinnering gemaakt met de mensen waar we van houden, once in a life time experience!”, aldus Rik en Marja Slijkoort.

Familie van Dortmunt uit Geertruidenberg werd in het zonnetje gezet door Rapper Donnie, die voor de hele buurt frietjes kwam bakken op zijn frietbakfiets. Rapper Donnie staat bekend om zijn bakkunsten, vooral zijn frituurkunsten en zijn droom is het openen van een eigen snackbar. Aan de familie van Dortmunt het eerste voorproefje, want Donnie kwam voor de hele buurt frietjes bakken. Rob van Dortmunt reageert “Super geweldig! Wat een gouwe gozer, past helemaal in ons straatje, ik had het niet mooier kunnen bedenken ”. 

De exclusieve VIP passe-partout voor twee personen voor de intieme Amsterdamse Zomer concertreeks georganiseerd door Bas Smit werd gewonnen door Michiel Kamphorst uit Utrecht. De populaire reeks van mini-concerten is sinds het ontstaan in de COVID-periode één van de toonaangevende events tijdens de zomer in Amsterdam. Aan Michiel Kamphorst de eer om de Amsterdam Zomer concertreeks bij te wonen en om samen met Bas te genieten van het eerste concert. “Wat een fantastische prijs, meemaken is beleven, heel bijzonder!”, aldus Michiel Kamphorst.