Persberichten

Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl

Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl

Vandaag lanceert Bas Smit een eigen webstore op Amazon.nl. In de winkel zijn, naast producten van zijn eigen online warenhuis Smit&Co, ook een door Bas geselecteerde collectie van producten uit het assortiment van Amazon.nl te vinden in categorieën zoals huis en tuin, sport en bewegen, speelgoed en spellen en Gadgets. Door de samenwerking kan Bas Smit zijn eigen Smit&Co store aan een internationaal publiek presenteren.

2022-04-11 Bas Smit lanceert eigen webstore op Amazon.nl

11/04/2022 | Amsterdam

Dit is natuurlijk onwijs gaaf. Via Amazon ben ik in staat mijn eigen producten van Smit&Co supersnel aan te bieden aan een miljoenenpubliek in binnen en buitenland. Dat geldt niet alleen voor mij. Ze zorgen voor de traffic en het bereik voor elke ondernemer in Nederland, groot of klein, die iets te verkopen heeft" aldus Bas Smit. "Daarnaast ben ik echt verrast over de breedte van het aanbod op Amazon en heb ik mijn winkel op amazon.nl aangevuld met een selectie van mijn favoriete producten in ons dagelijks leven om dat te laten zien."

“Wij zijn heel erg enthousiast over de samenwerking met Bas” zegt Roeland Donker Country Manager Amazon Benelux. “De samenwerking met Bas past perfect in de doelstelling van Amazon om een breed platform te bieden aan veel kleine Nederlandse ondernemers die via Amazon.nl een groot publiek kunnen bereiken. Op dit moment verkopen al ruim 6.000 Nederlandse bedrijven hun producten via Amazon.nl”.

Bas Smit en Amazon

“Ik heb twee jaar achter Amazon aangezeten om de samenwerking op te zetten. E-commerce, ondernemen, content en charity zijn drie hele belangrijke pijlers in mijn leven. In mijn samenwerking met Amazon zijn deze aspecten allemaal verweven en daar ben ik super trots op. Afgelopen december hebben we bijvoorbeeld een geweldige actie voor het Prinses Maximá Centrum gedaan. Maar dat ik voor Amazon dingen met andere ondernemers ga doen, dat is ook zeker. Ik doe al heel lang niet anders, zet samen met andere ondernemers nieuwe bedrijven op of help (jonge) ondernemers als klankbord of tussenpersoon. De stappen die je daarin zet, kunnen wellicht ook weer interessant zijn voor content op Prime Video.”

Link naar de Bas Smit store