Persberichten

Prime Video lanceert trailer en key art voor docuserie Always Jane

Prime Video lanceert trailer en key art voor docuserie Always Jane

De vierdelige serie, die op 12 november in première gaat, volgt transgender tiener Jane Noury en haar familie

22/10/2021 | London

ime Video heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende vierdelige docuserie Always Jane. De transgender tiener Jane Noury en haar familie worden gevolgd terwijl ze haar afstuderen nadert en zich voorbereidt om het nest te verlaten. Deze intieme blik op de Nourys onthult een familie met onvoorwaardelijke liefde waardoor Jane authentiek kan leven. Terwijl ze door uitdagende kwesties navigeren, is de humor en vriendelijkheid van de familie Noury altijd aanwezig en tonen ze de transformerende kracht van acceptatie, steun en liefde. Alle vier afleveringen van Always Jane gaan op vrijdag 12 november in première op Prime Video.

Jane woont met haar familie op het platteland van New Jersey en moet, zoals elke tiener, een evenwicht zien te vinden tussen vrienden, familie en school. Hoewel het huidige politieke en sociale klimaat misschien niet de makkelijkste tijd lijkt voor een transgender tiener om op te groeien, heb je haar familie, de Nourys, nog niet ontmoet. Zij vinden humor in het dagelijks leven, terwijl Jane haar zinnen zet op een leven buiten haar familie.

Always Jane is een productie van Amazon Studios, Mutt Film, en Union Editorial. Jonathan C. Hyde regisseerde de serie en was samen met James Haygood en Michael Raimondi ook uitvoerend producent. Mutt Film's Beth George en Shannon Lords-Houghton en Jane Noury waren ook uitvoerend producent, terwijl Katherine LeBlond als producent fungeerde.