Persberichten

The Boy From Medellín Amazon Studios zal The Boy From Medellín wereldwijd uitbrengen op Prime Video 7 mei 2021

The Boy From Medellín Amazon Studios zal The Boy From Medellín wereldwijd uitbrengen op Prime Video 7 mei 2021

Van Academy Award®-genomineerde en Emmy-winnende filmmaker Matthew Heineman (Cartel Land, City of Ghosts, A Private War) komt een verbazingwekkend intiem portret van een van de grootste internationale muziek supersterren van onze tijd.

14/04/2021 | London

THE BOY FROM MEDELLÍN volgt J Balvin terwijl hij zich voorbereidt op het belangrijkste concert uit zijn carrière - een uitverkochte stadionshow in zijn geboortestad Medellín, Colombia. Maar als het optreden steeds dichterbij komt, exploderen de straten met groeiende politieke onrust, waardoor de Latin Grammy-winnende muzikant gedwongen wordt om, om te gaan met zijn verantwoordelijkheid als artiest voor zijn land en zijn fans over de hele wereld. Terwijl de publieke druk van het naderende concert toeneemt, blijft Balvin ook achter de schermen strijden met de angst en depressie die hem al jaren kwellen. THE BOY FROM MEDELLÍN, volledig opgenomen in de dramatische week voorafgaand aan het concert, geeft ons ongekende toegang tot de "Prince of Reggaeton," en biedt een meeslepende blik op een van de meest cruciale en emotioneel beladen momenten van zijn leven.

Geregisseerd en geproduceerd door Matthew Heineman 
Executive Produced by Fabio AcostaScooter BraunAllison KayeScott Manson, Jennifer McDaniels, Jenna MillmanJosé Álvaro Osorio BalvínJuan Diego Villegas 
Geproduceerd door Juan Camilo CruzMyles EsteyJoedan Okun
Met in de hoofdrol José Álvaro Osorio Balvín