Persberichten

Prime Day op 21 en 22 juni - Twee dagen lang geweldige kortingen op meer dan 2 miljoen producten wereldwijd

Prime Day op 21 en 22 juni - Twee dagen lang geweldige kortingen op meer dan 2 miljoen producten wereldwijd

Prime Day 2021 biedt duizenden deals van topmerken als Bosch, KitchenAid en Bose op Amazon.nl. Elk uur worden er nieuwe deals gelanceerd.

2020-06-02 Prime Day op 21 en 22 juni

02/06/2021 | Amsterdam

Amazons tweedaags dealevent, Prime Day, zal op 21 en 22 juni plaatsvinden en het zomerseizoen aftrappen met twee dagen lang geweldige deals en de hoogste kortingen die Prime te bieden heeft. Wereldwijd kunnen Prime-leden profiteren van meer dan twee miljoen deals in alle categorieën. In Nederland en België profiteren Prime-leden van duizenden deals op Amazon.nl in categorieën zoals Wonen en Keuken, Elektronica, Klussen en Gereedschap, Gezondheid en Persoonlijke Verzorging en Speelgoed. Prime Day start op 21 juni om 00.00 uur en duurt tot en met 22 juni 23.59 uur voor Prime-leden in de VS, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Spanje, Singapore, Saudi-Arabië, Portugal Nederland, Mexico, Luxemburg, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, China, Brazilië, België, Oostenrijk en Australië. Iedereen kan zich aanmelden voor het Prime lidmaatschap of voor een 30-dagen gratis proefperiode op amazon.nl/primeday om deel te nemen aan Prime Day.

Steun aan kleine bedrijven over de hele wereld

Prime-leden kunnen bij kleine bedrijven shoppen tijdens Prime Day, met meer dan een miljoen deals wereldwijd van het midden- en kleinbedrijf. Deze Prime Day en gedurende de rest van het jaar zal Amazon wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar spenderen aan nieuwe promotionele activiteiten om klanten aan te moedigen te kopen bij kleine bedrijven op Amazon. Prime Day biedt kleine bedrijven de kans om hun producten aan te bieden aan meer dan 200 miljoen Prime members die op zoek zijn naar fantastische deals. Deelnemende bedrijven braken, sinds de eerste Prime Day, elk jaar opnieuw verkooprecords, met meer dan 3,5 miljard euro aan verkopen tijdens Prime Day in 2020.

Prime Day is het feest voor onze Prime-leden en wij zijn verheugd dat wij Prime-leden fantastische deals aan kunnen bieden, of zij nu koopjes willen scoren van topmerken, buzzworthy items of kleine bedrijven,” aldus Jamil Ghani, vice-president Amazon Prime. “Sinds onze eerste Prime Day in 2015, biedt dit event een nieuwe manier om te shoppen, cadeaus te geven, films te streamen en zelfs om te dansen. We zijn enthousiast dat we deze traditie kunnen voortzetten.”

De beste deals en entertainment op Amazon.nl/prime

Op Amazon.nl kunnen klanten de eerste deals al scoren in aanloop naar Prime Day, van 7 tot en met 20 juni. In de aanloopperiode voor Prime Day kunnen klanten een gevarieerd aanbod vinden aan deals van kleine en middelgrote bedrijven uit Nederland - bijvoorbeeld Boska, Koeka of Superyoga - en Nederlandse start-ups die deelnemen aan Amazon Launchpad. Op Prime Day zelf presenteert Amazon.nl duizenden deals van topmerken uit de hele wereld. Hoewel klanten altijd profiteren van een geweldige selectie aan deals, biedt een Prime-lidmaatschap veel meer dan het jaarlijkse deal-evenement: met Prime kunnen leden in Nederland genieten van onbeperkte snelle, gratis verzending, onbeperkte toegang tot bekroonde films en tv-series met Prime Video, gratis games en in-game content met Prime Gaming, onbeperkte opslag van foto's met de Amazon Photo app en nog veel meer. Iedereen kan lid worden van Prime of een gratis proefperiode van 30 dagen starten op Amazon.nl/primeday, met iDEAL of creditcard. Amazon.nl/primeday wordt de belangrijkste winkelbestemming voor Prime-leden uit Nederland en België. Prime-leden kunnen ook de Amazon App gebruiken om altijd en overal te winkelen en om er zeker van te zijn dat ze nooit een deal missen.

Elke Dag Beter met Prime

Prime is ontworpen om het leven elke dag leuker te maken. Wereldwijd genieten meer dan 200 miljoen betalende leden van de voordelen van Prime, inclusief de beste winkel- en entertainmentervaring. Prime-leden in Nederland kunnen genieten van ongelimiteerde toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video op Prime Video.com, gratis games en in-game-content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van Prime is ongelimiteerde snelle, gratis verzending. Een Amazon Prime lidmaatschap op Amazon.nl is beschikbaar voor €2,99 per maand. Klanten kunnen zich inschrijven voor een 30-dagen gratis proefperiode via www.amazon.nl/prime.

Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd: klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services, Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablet, Fire TV, Amazon Echo en Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ en volg twitter.com/amazonnewseu.