Persberichten

The Wilds Slumber Party Première

The Wilds Slumber Party Première

De eerste YA-serie van Amazon Prime Video geeft een "pajama première" ter ere van de nieuwe serie in de nacht van donderdag 10, op vrijdag 11 december om 02.00 uur gaat!

09/12/2020 | London

De tien-episode lange Amazon Original serie is exclusief te zien op Amazon Prime Video vanaf vrijdag 11 december 2020. 

The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma's die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama... deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen. 

In de serie speelt naast de bekende Rachel Griffiths, een mix van bekende en nieuwe gezichten zoals Sophia Ali, ,Shannon BerryJenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey,  Helena Howard, Erana James, Sarah PidgeonDavid Sullivan en Troy WinbushThe Wilds is mede geproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios. Sarah Streicher (Daredevil) heeft de serie gemaakt en dient ook als uitvoerend producent samen met Amy B. Harris (Sex and the City and The Carrie Diaries), Jamie Tarses (Happy Endings) en Dylan Clark (The Batman and Bird Box).