Persberichten

Amazon Nederland doneert 125.000 flesjes handgel aan middelbare scholen

Amazon Nederland doneert 125.000 flesjes handgel aan middelbare scholen

De sluiting van scholen en kinderdagverblijven om de curve met COVID-19 besmettingen af te vlakken, heeft wereldwijd een grote impact gehad op het leven van gezinnen en kinderen. Nu de scholen weer beginnen, kunnen een aantal belangrijke hygiënemaatregelen helpen om een veilige omgeving te realiseren, waaronder een goede handhygiëne.

2020-06-26 Blog post Amazon Nederland doneert

26/06/2020 | Aboutamazon.com

Om scholen in Nederland te ondersteunen bij hun inspanningen, doneert Amazon Nederland 125.000 flesjes desinfecterende handgel aan middelbare scholen in het hele land. In samenwerking met de VO Raad zal Amazon meer dan 1.000 dozen leveren aan meer dan 40 scholen die aangaven de gels te kunnen gebruiken. “Vandaag is Amazon gestart met het uitdelen van handgel aan de scholen. Ik ben blij dat we op die manier een bijdrage kunnen leveren aan een veilige leeromgeving”, aldus Roeland Donker; Amazon Country Manager Benelux. “Ik heb zelf ook kinderen en ik weet hoe moeilijk het voor hen is zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Onze bijdrage maakt het hopelijk een beetje makkelijker voor kinderen om zich veilig te voelen op school.”

Fotocredits: Overhandiging Amazon handgels op het bestuurskantoor van Onderwijsgroep Amersfoort.  Ina Vogelzangs, lid college van bestuur Onderwijsgroep Amersfoort & Roeland Donker Country Manager Amazon Benelux.

Over Onderwijgroep Amersfoort: De Amersfoortse Berg, ’t Atrium, Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt, het Trivium College, het Vathorst College en het Axia College vormen samen Onderwijsgroep Amersfoort. De scholen verzorgen openbaar onderwijs in Amersfoort en omgeving, variërend van speciaal onderwijs tot categoriaal gymnasium.