Persberichten

Amazon Prime komt naar Nederland met onbeperkte gratis bezorging binnen een dag en toegang tot onbeperkte streaming via Prime Video

Amazon Prime komt naar Nederland met onbeperkte gratis bezorging binnen een dag en toegang tot onbeperkte streaming via Prime Video

Onbeperkte bezorging van meer dan een miljoen items binnen één dag en nog eens meer dan een miljoen items die binnen twee dagen worden bezorgd, in ruim 30 categorieën zoals elektronica, pc, boeken, mode, woon- en keukenartikelen, gereedschap en nog veel meer Prime-leden krijgen onder meer toegang tot populaire en bekroonde Amazon Original-series als The Grand Tour, American Gods, Transparent, The Man In The High Castle, Mozart in the Jungle, Goliath en The Tick en tot zorgvuldig uitgekozen populaire films en tv-programma's – die overal en op elk moment te bekijken zijn via de Amazon Prime Video-app voor Android-telefoons en -tablets, iPhones, iPads en populaire smart-tv’s of online via PrimeVideo.com Klanten in Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor Prime via www.amazon.de/prime en shoppen in het Nederlands, Engels en Duits Klanten in Nederland kunnen lid worden van Amazon Prime voor de introductieprijs van slechts €3,99 per maand.

01/11/2017 | Luxemburg

Amazon kondigt vandaag de lancering van Amazon Prime in Nederland aan. Het lidmaatschap is beschikbaar via www.amazon.de/prime en biedt onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen producten binnen één dag – plus nog eens meer dan een miljoen producten die binnen twee dagen worden bezorgd en toegang tot onbeperkte streaming van Amazon Prime Video. Het Amazon Prime-lidmaatschap is in Nederland beschikbaar voor een introductieprijs van €3,99 per maand. Het is ook mogelijk om voor € 49 een jaar lid te zijn. Klanten in Nederland kunnen Prime uitproberen door zich aan te melden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Overige voordelen voor Prime-leden in Nederland zijn toegang tot exclusieve Prime-items, vroegtijdige toegang tot Prime Lightning Deals, toegang tot Prime Day - een wereldwijd ééndaags online shopping-evenement dat exclusief toegankelijk is voor Prime-leden -, Twitch Prime – een premium game-ervaring op Twitch; een videoplatform en -community voor de videogamecultuur, met maandelijkse nieuwe in-game-content, kijken zonder advertenties, gratis abonnementen op kanalen en onbeperkte foto-opslag met Amazon Photo.

"Het is goed nieuws dat klanten in Nederland zich nu kunnen aansluiten bij de tientallen miljoenen leden die over de hele wereld al profiteren van de voordelen van Prime,” aldus Lou Santini, Director Prime en Delivery Experience Europe. "We lanceren vanaf dag één met een groot aantal voordelen, zoals snelle, gratis Prime-bezorging en Prime Video en dat is nog maar het begin. In de toekomst zullen we onze selectie artikelen die in aanmerking komen voor snelle verzending verder uitbreiden en nog meer films en tv-programma's toevoegen aan het aanbod."

Klanten in Nederland kunnen sinds augustus vorig jaar al in het Nederlands winkelen op amazon.de. Sinds kort kunnen Nederlandstalige Amazon-klanten daarnaast ook mobiel in het Nederlands winkelen via de Amazon-app, inclusief Nederlandstalige klantenservice.

De voordelen van een Prime-lidmaatschap voor Nederlandse klanten op www.amazon.de

Onbeperkte gratis bezorging

Onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen producten binnen één dag, met nog eens meer dan een miljoen items die binnen twee dagen worden bezorgd, verspreid over meer dan 30 categorieën, zoals elektronica, pc, boeken, mode, woon- en keukenartikelen, gereedschap en nog veel meer.

Amazon Prime Video

Toegang tot onbeperkte streaming van een groot aantal films en tv-programma's met Amazon Original-series zoals The Grand Tour, American Gods, Transparent en Mozart in the Jungle, alternative-realitydrama's als The Man in the High Castle, Goliath met Billy Bob Thornton, The Tick en vele andere internationale hitseries zoals Mr. Robot, Fear The Walking Dead, Fleabag, Downton Abbey, Preacher en The Night Manager. Deze en nog veel meer programma's zijn op elk moment te bekijken via de Amazon Prime Video-app voor Android-telefoons en -tablets, iPhones, iPads en populaire smart-tv's of online via PrimeVideo.com.

Exclusieve Prime-items

Duizenden producten die alleen beschikbaar zijn voor Amazon Prime-leden.

Prime Lightning Deals & Prime Day

Een Lightning Deal is een aanbieding waarbij gedurende korte tijd een beperkt aantal kortingen wordt aangeboden op een bepaald product. Prime-leden krijgen vroegtijdige toegang tot deze deals. Prime-leden krijgen ook toegang tot Prime Day, een ééndaags wereldwijd shopping-evenement dat exclusief toegankelijk is voor Prime-leden.

Twitch Prime

Twitch Prime is een premium ervaring op Twitch; een videoplatform en -community voor de videogamecultuur, met iedere maand nieuwe in-game-content, kijken zonder advertenties en gratis abonnementen op kanalen.

Amazon Photos

Met Amazon Photos kunnen Prime-leden een back-up maken van alle foto's en video's op hun telefoons, computers en andere apparaten en deze organiseren en delen. De foto-app zorgt dat alle foto's en video's veilig worden opgeslagen, zelfs als een telefoon kwijt of beschadigd raakt. Zodra de foto's zijn opgeslagen in Amazon Photos, kunnen ze van het apparaat worden verwijderd, zodat er weer opslagruimte vrijkomt.