Prime Video presenteert Dutch Wheels

Prime Video presenteert Dutch Wheels

De Amazon Original serie Dutch Wheels gaat op 7 december exclusief in première op Prime Video

02/12/2021 | Londen

Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. Hier customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto’s ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen. In hoog tempo reist de camera de wereld over langs beroemde klanten als Rico Verhoeven, DJ R3HAB, Steven Bergwijn, Dionne Slagter, Justin Kluivert en Jessie Maya. Iedereen heeft één ding gemeen: een diepe liefde voor supercars. 

Dutch Wheels, een serie vol spectaculaire car reveals en waanzinnige verhalen van bekende klanten is vanaf 7 december exclusief te zien op Prime Video.
 

Aflevering 1)
In de eerste aflevering vliegt een team van Absolute Motors naar Dubai om de Lamborghini van DJ R3HAB aan te pakken. R3HAB heeft nog nooit in deze auto gereden, dus krijgt hij een race lesje van een professional in de woestijn van Dubai. Ondertussen wordt in Nederland de auto van influencer Jessie Maya gepersonaliseerd Absolute Motors.

Aflevering 2)
Rico Verhoeven heeft hard gevochten om in zijn droomauto te kunnen rijden, een McLaren. Hij wil graag dat Absolute Motors de auto nog unieker maakt met zeer exclusieve onderdelen, maar daar moet hij wel eerst iets voor doen. Rico neemt het in deze aflevering op tegen het leger. Zangeres Dionne Slagter wil ook een nieuwe look voor haar auto en hoeft daar gelukkig iets minder moeite voor te doen.

Aflevering 3)
Een gigantische 6x6 AMG G Wagon met een waarde van ongeveer 1 miljoen euro komt de workshop van Absolute Motors binnen rijden. Het is de nieuwe auto van fitness influencer Joel Beukers en hij wil dat de hele auto goud gemaakt wordt, om er vervolgens mee off road te racen tegen crossmotor rijder Kay de Wolf. Ook entrepreneur Rendi Aditia komt langs en wil dat zijn Lamborghini wordt aangepakt.

Aflevering 4)
Volkszanger Frans Duijts rijdt in een bijzondere sportwagen, maar hij vindt hem nog niet mooi genoeg. Absolute Motors gaat ermee aan de slag en daagt Frans uit om te racen op het circuit. Influencer Tavi Castro is van plan om met zijn gezin te emigreren naar Mexico en komt bij Absolute Motors langs om zijn Maserati in te ruilen voor een iets praktischer vervoermiddel voor in de jungle. 

Aflevering 5)
Voetballer Steven Bergwijn is binnenkort jarig en heeft zichzelf op een Rolls-Royce Wraith getrakteerd, maar de standaard versie vindt hij saai en dus moet het team van Absolute Motors aan de slag om de hele auto uit elkaar te halen en te customizen naar de wensen van de voetballer. Tavi Castro is inmiddels in Mexico met zijn gezin en zijn nieuwe vervoermiddel wordt bij hem afgeleverd.

Aflevering 6)
Het team van Absolute Motors reist af naar Monaco om de exclusieve auto van voetballer Justin Kluivert op te halen en onder handen te nemen. Ook voetballer Kenny Tete wil zijn auto laten aanpassen tot een echte ‘dikke patserbak’. Ondernemer en Ferrari liefhebber Andreas Hadjitofi gaat het meer om details en het geluid van zijn auto, om uiteindelijk te racen tegen een speedboot met 900pk.

Dutch Wheels wordt geproduceerd door Villain Studios.