Amazon Original I Know What You Did Last Summer verschijnt op Amazon Prime Video op 15 oktober

Amazon Original I Know What You Did Last Summer verschijnt op Amazon Prime Video op 15 oktober

Bekijk de eerste beelden van de langverwachte Amazon Original serie

2021-08-11 I Know What You Did Last Summer

11/08/2021 | London

Amazon Prime Video kondigt vandaag aan dat het eerste seizoen van de langverwachte Amazon Original serie I Know What You Did Last Summer vrijdag 15 oktober in première zal gaan op Amazon Prime Video, met de officiële eerste beelden die nu te zien zijn. De acht afleveringen tellende Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video en is een coproductie met Sony Pictures Television.

De eerste vier afleveringen komen uit op 15 oktober, met nieuwe afleveringen die beschikbaar zullen zijn op elke vrijdag daaropvolgend. De serie zal eindigen in een spannende, niet te missen seizoensfinale op 12 november 2021. 

Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje - en van zichzelf.   

I Know What You Did Last Summer is geschreven en geproduceerd door Sara Goodman. De serie is gebaseerd op Lois Duncan's roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997. Goodman schrijft en produceert samen met Original Film's Neal H. MoritzPavun ShettyErik FeigPeter Guber, Atomic Monster's James WanMichael Clear, en Rob HackettCraig William Macneill en Shay Hatten.

De cast bestaat uit Madison IsemanBill HeckBrianne TjuEzekiel GoodmanAshley MooreSebastian AmorusoFiona ReneCassie Beck, en Brooke Bloom.