Amazon Prime Video neemt afscheid van het jaar 2020 met de nieuwe komedie special ’Yearly Departed’ gehost door Phoebe Robinson.

Amazon Prime Video neemt afscheid van het jaar 2020 met de nieuwe komedie special ’Yearly Departed’ gehost door Phoebe Robinson.

Amazon Prime Video neemt afscheid van het jaar 2020 met de nieuwe komedie special Yearly Departed, een komische herdenking voor een jaar dat nog niet voorbij is. Uitvoerend producent van de special, Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), zal zelf ook in de special te zien zijn. De special wordt gehost door multitalent en comédienne Phoebe Robinson (2 Dope Queens). Yearly Departed verschijnt deze winter exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

12/10/2020 | London

Yearly Departed is een serie over het jaar 2020, waarin een line-up van alleen maar comédiennes je van alles van het afgelopen jaar laten zien. Van casual seks tot beige pleisters en alles daartussenin wat we in 2020 “verloren” hebben. Een jaar van maatschappelijke onrust, ziekte, een Japanse reuzenhoornaar en bananenbrood, in Yearly Departed krijgt het jaar 2020 alle aandacht die het verdient. Mede mogelijk gemaakt door een aantal van de meest komische vrouwen ter wereld. Yearly Departed wordt geproduceerd door Rachel Brosnahan, Paige Simpson, David Jammy, Katy Mullan, Samantha Ressler, Nathalie Love en Bess Kalb, waarbij Kalb ook de hoofdschrijver is. Emmy Award-nominee Linda Mendoza (Tiffany Haddish Presents: They Ready) is regisseur van Yearly Departed voor Amazon Studios en Done + Dusted.

“Ik kan me geen betere manier voorstellen, dan enkele van 's werelds meest komische vrouwen het laatste woord te geven, om dit onverklaarbaar jaar afsluiten. Ik ben dankbaar dat onze partners, Amazon Prime Video, We The Women, Bess Kalb en Done + Dusted, ons deze kans die wij hebben gegeven om gezamenlijk te helen door middel van veel te lachen," zei Brosnahan.

Robinson voegde eraan toe: "Ik ben klaar om 2020 in brand te steken, net alsof ik aan het barbecueën ben op een familiebijeenkomst. Alle gekkigheid op een stokje, de wereld is op dit moment stressvol en verwarrend, dus ik ben vereerd om te helpen ieders gedachten te verzetten met wat broodnodige komedie terwijl ik een nieuwe pruik draag".

“Gezien de gebeurtenissen van 2020 kunnen we niet wachten om het glas te heffen met deze groep hilarische vrouwen, onder leiding van de ongelooflijke Rachel Brosnahan!" zei Jennifer Salke, Head of Amazon Studios. "Rachel, Bess, en het Done + Dusted team geven ons samen met Phoebe Robinson de broodnodige humor om dit jaar te beëindigen."

Yearly Departed is vanaf deze winter exclusief op Prime Video te zien in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.