Amazon Prime Video presenteert nieuwe commercial en Nederlandse films en series

Amazon Prime Video presenteert nieuwe commercial en Nederlandse films en series

Afgelopen weekend werd met de lancering van de eerste Prime Video commercial op de Nederlandse televisie de aftrap gegeven voor de introductie van Prime Video inclusief Nederlandse content.

30/03/2020 | London

De tv-commercial showt dat er een geweldige selectie van populaire films en series beschikbaar is op Prime Video, inclusief de geprezen Amazon Originals. Er zijn top series zoals Jack Ryan, Star Trek: Picard, The Boys, het gelauwerde Fleabag en nu dus ook Nederlandse content, denk daarbij aan Bon Bini Holland 2, Jiskefet, Verliefd op Cuba, Max Havelaar, Majesteit, Superjuffie, Kruimeltje en de Snollebollekes.

Ook voor kids heeft Amazon Prime Video veel te bieden met een fantastische collectie familiefilms en -series waaronder Peppa Pig, Pokémon Detective Pikachu, de Pinguïns van Madagascar en de geliefde Shrek.
Voor families en kinderen die op dit moment thuis moeten blijven is een brede selectie van familie content gratis beschikbaar gesteld en te zien voor alle Amazon klanten. De volledige selectie gratis kinder- en familie titels kan je bekijken via deze link.

Nieuwsgierig geworden naar Prime Video? Prime Video is beschikbaar voor Prime leden voor €2,99 per maand zonder extra kosten en 30 dagen gratis. Uiteraard laat de commercial niet alle content zien, dus check primevideo.com voor alle films en series met voor elk wat wils.