amazon prime

Amazon lanceert Prime Gaming

Amazon lanceert Prime Gaming

Prime-leden genieten van het beste in entertainment met Prime Video en vanaf nu ook met Prime Gaming. Met de lancering van Prime Gaming kunnen Amazon Prime-leden vanaf vandaag maandelijks profiteren van veel exclusieve en gratis content voor hun favoriete games.

10/08/2020 | Amsterdam

Prime-leden hebben toegang tot nieuwe in-game content voor Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA SPORTS FIFA 20, League of Legends en meer dan 20 andere populaire PC-, console- en mobiele games ter waarde van honderden euro’s. Daarnaast krijgen ze elke maand gratis een collectie PC-games die ze voor altijd kunnen behouden.

Deze maand bijvoorbeeld heeft Prime meer dan 20  games, waaronder de SNK arcade classics SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION, METAL SLUG 2 en het geweldige Treachery in Beatdown City. Het aanbod van Prime Gaming in-game content en gratis PC-games wordt regelmatig vernieuwd om up to date te blijven. Maandelijks worden nieuwe items en gratis games toegevoegd.

“Prime-leden genieten momenteel al van de beste films en series en nu breiden we ons entertainmentaanbod uit met het beste in gaming,” aldus Larry Plotnick, General Manager van Prime Gaming. “We geven klanten nieuwe content waardoor het spelen van je favoriete game nog beter wordt. Het maakt niet uit van welke games je houdt of waar je ze speelt, de ervaring zal nog beter zijn met Prime Gaming."

Door overeenkomsten met veel van 's werelds grootste game-uitgevers, waaronder Riot Games, Roblox Corp. en Rockstar Games, biedt Prime Gaming leden iedere maand een brede catalogus aan games. Prime-leden hebben toegang tot content, waaronder exclusieve skins voor Apex Legends, een Player Pick Pack voor EA SPORTS FIFA 20, Exotic Weapons voor Destiny 2 en later deze maand gloednieuwe items voor Roblox. Om gebruikt te kunnen maken van Prime Gaming hoef je alleen maar in te loggen met je Prime lidmaatschap.

Amazon lanceerde de gaming voordelen voor het eerst in 2016 onder de naam Twitch Prime. Vandaag brengt Prime Gaming meer nieuwe content voor nog meer games, alsook meer gratis games én een maandelijks abonnement op het Twitch kanaal. De meer dan 150 miljoen betalende Prime-leden wereldwijd halen op die manier nog meer uit hun lidmaatschap.

Prime Gaming is een aanvulling op de vele andere shopping- en entertainmentvoordelen die beschikbaar zijn voor Prime-leden. Zij genieten van een snelle gratis levering van miljoenen artikelen uit het Prime assortiment, Prime Day en nog veel meer. Daarbij genieten leden van onbeperkte toegang tot Amazon Photo en Prime Video met een uitgebreide collectie van series en films.

Prime Gaming is inclusief bij het Prime lidmaatschap in meer dan 200 landen. Prime-leden kunnen vandaag beginnen met het claimen van de content van Prime Gaming. Als je nog geen Prime lid bent, probeer dan de 30-dagen gratis proefversie.

 

Over Prime Gaming

Prime Gaming is het Amazon Prime voordeel dat leden iedere maand gratis, exclusieve content biedt voor hun favoriete games. Op dit moment kunnen Prime-leden in-game content ter waarde van honderden euro’s ontvangen voor meer dan 30 PC-, console- en mobiele games, waaronder FIFA20, Apex Legends, Grand Theft Auto Online, Teamfight Tactics en League of Legends. Bovendien krijgen  leden iedere maand gratis een aanbod van PC-games die ze voor altijd mogen houden. De Prime Gaming selectie van in-game content en gratis PC-games blijft groeien en verandert voortdurend om vernieuwend te blijven. De meeste items zijn beschikbaar voor een beperkte tijd. Leden kunnen ook de voordelen van Prime Gaming ontgrendelen op Twitch.tv, inclusief een gratis maandabonnement met vele extra´s.