amazon prime

Twitch Prime opent Prime Day met scherpe aanbiedingen waaronder gratis content van Apex Legends en EA SPORTS

Twitch Prime opent Prime Day met scherpe aanbiedingen waaronder gratis content van Apex Legends en EA SPORTS

Beroemdheden waaronder Olympisch gouden-medaillewinnaar Sir Mo Farah en multi-platina muziekproducent Murda Beatz nemen het tegen elkaar op in de Twitch Prime Crown Cup-toernooien met Apex Legends en meer

27/06/2019 | Seattle

Twitch Prime pakt groots uit tijdens Prime Day 2019 met giveaways van gratis content van Apex Legends- en EA SPORTS-titels. In 2019 heeft Twitch Prime tot nu toe gratis games en in-game-content ter waarde van meer dan 2.000 dollar, aangeboden aan leden. Twitch Prime brengt ook beroemdheden, top-streamers en Amazon Prime-leden samen in de Twitch Prime Crown Cup met Apex Legends en één van de beste EA SPORTS-franchises. De toernooien vinden plaats in Londen en Las Vegas.

Het spektakel begint op 3 juli, wanneer Prime-leden een exclusieve Legends-skin en Weapon-skin voor Apex Legends kunnen ontgrendelen. Gedurende juli en augustus kunnen leden nog drie exclusieve Apex Legends-skins en content uit meerdere EA SPORTS-titels krijgen. Het maakt allemaal deel uit van Twitch Prime's missie om het hele jaar door de beste deals binnen gaming te kunnen leveren. Leden moeten hun Twitch Prime-account koppelen aan hun EA-account om te kunnen profiteren van deze in-game-aanbiedingen. Nog geen Prime-lid? Meld je aan voor Prime of start een gratis proefperiode van 30 dagen op amazon.de/primeday om gratis in-game-items te ontgrendelen en te profiteren van Prime Day-deals op 15 en 16 juli.

"Deze zomer heeft Prime Day een grootse opening, met in-game items van Apex Legends en EA SPORTS en Twitch Prime Crown Cup-evenementen in Londen en Las Vegas," zei Ethan Evans, VP, Twitch Prime. "Het maakt allemaal deel uit van onze missie om Twitch Prime tot één van de beste deals in de game-industrie te maken, met maandelijkse game-content plus alle andere voordelen van Prime. We hopen dat onze leden net als wij van alle Prime Day-content zullen genieten en we kunnen niet wachten om iedereen online te zien voor de Twitch Prime Crown Cup toernooien."

Naast de gratis in-game-giveaways, houdt Twitch Prime nog twee gigantische evenementen. Op 13 juli trekken beroemdheden, top-streamers en Prime-leden ​​naar Londen en Las Vegas voor de Twitch Prime Crown Cup toernooien met Apex Legends en top EA SPORTS games; een acht uur durend, livestream-spektakel van games, sterren en wedstrijden. Het is allemaal live te volgen op twitch.tv/twitchprime, vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd.

Terwijl de Twitch Prime Crown Cup in Londen van start gaat, zullen fans ervaren hoe atleten en wereldsterren, waaronder Olympisch gouden-medaillewinnaar Sir Mo Farah, de legendarische voetballer Thierry Henry en vijfvoudig X Games medaillewinnaar in het skateboarden Leticia Bufoni, het tegen elkaar opnemen in een top EA SPORTS game. Een publiek van Prime-leden maakt dit van dichtbij mee, terwijl ze live vanuit Londen hun favoriete sterren kunnen aanmoedigen.

De volgende stop voor de Twitch Prime Crown Cup is Las Vegas, waar muzikanten en andere beroemdheden hun vaardigheden zullen testen in de arena van Apex Legends. Multi-platina muziekproducent Murda Beatz, de wereldwijd platina-verkopende DJ Dillon Francis en andere sterren zullen tegen elkaar strijden om te zien wie het langst in leven kan blijven in een Apex Legends king-of-the-hill, die vrij toegankelijk is voor iedereen. Prime-leden in Las Vegas krijgen de unieke kans om aan de game mee te doen en hun beroemdheid naar keuze te verdedigen of aan te vallen.

Twitch Prime biedt het hele jaar door enorme waarde voor gamers, inclusief in-game-content voor 's werelds populairste games, maandelijks gratis games, een maandelijks Twitch-kanaalabonnement en meer. Dit jaar heeft Twitch Prime al meer dan 2.000 dollar aan gratis games en content aangeboden en twee dozijn gratis games. Naast alle voordelen van gaming, krijgen leden ook alle andere voordelen van Amazon Prime, waaronder snelle, gratis bezorging van miljoenen items.

Prime Day begint op maandag 15 juli om middernacht en duurt - voor de allereerste keer ooit - 48 uur lang. Het biedt leden twee volle dagen met het beste van shopping, kortingen en entertainment. Prime Day omvat wereldwijd meer dan een miljoen deals in populaire categorieën zoals Amazon-apparaten, tv's, smart home, keuken, levensmiddelen, speelgoed, mode en meubilair, die exclusief zijn voorbehouden aan Prime-leden. Prime Day is uitgebreid naar 18 landen en biedt het grootste deals-feest aan leden in de VS, Groot-Brittannië, Spanje, Singapore, Nederland, Mexico, Luxemburg, Japan, Italië, India, Duitsland, Frankrijk, China, Canada, België, Oostenrijk, Australië en - nieuw dit jaar – de Verenigde Arabische Emiraten.